Једноставан лак за нокте за почетничке фотографије

Многе модерне девојке су већ добиле лампе за УВ-дизајн са гел полирањем и чине маникир код куће за себе, рођаке и пријатеље. Међутим, дешава се да нема довољно времена за луксузан дизајн, али морате направити нешто лијепо на ноктима, или су свјеже идеје завршиле, или недовољно вјештина за израду високо умјетничког дизајна. Затим су нам потребне једноставне и једноставне опције за експресни дизајн.

ТОП-5 опције једноставног дизајна ноктију

Разни додаци могу увелико олакшати и убрзати рад на маникиру. Они нису скупи и осмишљени су тако да поједностављују живот мајстора почетника. Да бисте уштедели новац, можете наручити декор за нокте у популарној онлине продавници која продаје робу из Кине (алиекпресс). Непосредно пре него што купите овај или онај производ за дизајн ноктију, морате бити сигурни да је добар квалитет читајући рецензије.

Опција 1: Камифубуки

Један од најједноставнијих и најједноставнијих облика гелова за лакирање ноктију може се назвати маникир помоћу разнобојних конфета - камифубуки. Они су унапред одабрани по величини и боји и паковани и мали тегли. Коришћење је лако. Покријте нокте обојеним гел-лаком са љепљивим слојем и прије наношења врхова ставите камуфлажне игле у облику узорка иглом. За сигурно причвршћивање, конфете осигурајте са два слоја завршног премаза.

Оптион 2: Рхинестонес

Рхинестонес воли скоро све девојке. Они дају дизајну луксузан изглед, поготово ако их користите у модерирању. Инлаи је сада популаран. Она изгледаИзгледа компликовано, али у ствари овај дизајн је брз. За уложак су вам потребни вишебојни каменчићи и микрогранови за сребро. Главни узорак је постављен из великих каменчића и касније окружен микробима. Најједноставнији дизајн је имитациони прстен. Правоцртна линија је постављена од каменчића, а на рубовима сваког камена постоје четири микробита. Да би се дизајн одржао сигурно и дуго на самом крају, потребно је да сваки дијамант заокружи четком умоченом у врх и поново осуши у лампи.

Опции 3: Омбре

Можете направити дизајн са омбре гел лаком без помоћи сунђера. Да бисте брзо створили омбре ефекат, изумљена је специјална четка. Овај нови производ значајно је убрзао рад на градијентном маникиру. Како да радите са овим алатом, можете сазнати из видео туториала.

Видео туториал на омбре маникур с кистом

Опција 4: Руб у

Још једна могућност дизајна која се може обавити за неколико минута. Морате купити пигмент који се зове "руб" за маникир зрцала. Једноставан за употребу. Довољно је нанијети лак за нокте у боји са љепљивим слојем и протрљати пигмент на цијелој површини нокта прије наношења врха. Ово се може урадити прстом или чистим апликатором за сенке. Сви фиксни врх.

Оптион 5: Симпле Пицтурес

Недавно је цртање у облику танких апстрактних линија постало веома популарно. Али колико мало мајстора почетника зна како да их учини брзо и ефикасно. У ствари, све је једноставно! Створити директанфине линије користећи специјалну четку са дугом густом гомилом, која се зове коса.Пробајте ову четку и схватит ћете да је сасвим једноставно направити модеран тренди гел за нокте с пругама.