Јесенски маникир: модни трендови и технике (170 фотографија)

Садржај:

 • Боје јесенског маникира
 • Популарне технике јесенског маникира
 • Модни трендови у јесенском маникуру
 • Фото колекција јесенског маникира

Кратка љетња сезона ближи се крају, а златна јесен ускоро долази на своје место, пева се у стиховима класика и савремених песника.Ово је сјајно доба године када се природа, пре него што заспи, појави у свој својој слави.Дрвеће са светлим лишћем које се загревају последњим топлим зракама сунца изгледају још лепше него лети.Ови меки топли тонови и јесенско расположење огледају се у свему: нашем расположењу, цветању косе, шминки и чак маникиру. јесенска маникура 2019је комбинација различитих техника маникуре са сезонским бојама.

Јесенски маникир: боје

Боје за јесенски маникир су углавном природне: жуте, црвене, наранџасте, смеђе, сиво-плаве и друге.

Ове племените нијансе најбоље је оставити “чистим”, а не мијешати се с другим бојама.На пример, монокроматски мат премаз, маникир за месец или боју француски маникир.Ако заиста желите да нацртате нокте, онда је боље да украсите један нокат помоћу апликације или сликања на јесенску тему.

За креирање трендијесенских маникуразлатне ( златне маникуре ), бакарног или бронзаног покривачанокте.Ово може бити фолија, маникир са искрицама или каменчићи који ће блистати на сунцу.Алтернатива би био лак са пунилом илиседеф.

Јесенска маникура је једноставно незамислива без ових нијанси.Овдје су само хладне жуте нијансе које су тако популарне у љето, боље је замијенити топлије боје, дизајн ноктију може бити другачији.

[флат_аб ид = ”5 (]

Јесенска маникураповезана је са жутом лишћем, али за каснији период хладне плаво-сиве нијансе постају карактеристичне, што може битикористити при дизајнирању ноктију.Као декор можете обојити капљице кише.Пажљиво се извлаче танком четком или користе комбинацију обојеног и прозирног лака (као што је приказано на слици испод).

 • ВЕЛВЕТ СЕАСОН
 • ]

  За овај јесенски маникир, мат покрива који су модерни ове године су савршени и, наравно, баршунасти.Такве облоге изгледају елегантно иу једној боји.

  • ФАСХИОН ГРАДИЕНТ

  Још једна популарна технологија премаза ове годинеУ којем се одједном комбинује неколико тонова лака.Боље је комбиновати нијансе сличних боја.Примери јесенске маникуре изведене градијентом могу се видети уфотографији .

  Маникир с модерним геометријским градијентом песка

  • 64]

  У јесен можете користити нову технику дизајна ноктију, која се зове цракуелуре фолија.Узорак се наноси насумично тако што се залијепи на гел за ноктеса лепљивим слојем. Резултат је фиксни мат или сјајни прозирни врх. Изгледа елегантна црна и црвена комбинација лака и фолије. Дизајн траје неколико минута.

  Тематске јесенске шаре на ноктима с гелом за полирање

  [флат_аб ид = ”5 ″]

  Модерни грашак, пруге и други узорци за јесенски маникир прошле сезоне уопште нису погодни. Боље је прибећи услугама мајстора ликовног сликања ноктију и створити слику са јесенским пејзажом на ноктима. Можете приказати лишће јавора, храста или брезе, гроздове зрелих бобица и друге цртеже. Ако немате времена за умјетничко сликање ноктију, онда можете сасвим добро искористити шаблоне (штанцање маникура) или апликације (фото дизајн).

  Цртање танким линијама најбоље је урадити четком за косу.

  Креирање јесенског модног маникура је креативни процес који захтева инспирацију. Испод је колекција фотографија са различитим опцијама за дизајн ноктију на тему јесени.

  Модни трендови у јесенском маникуру 2019

  [флат_аб ид = ”5 ″]

  Шта ће бити популарно 2019. године у дизајну ноктију? Прије свега, креирање различитих опција за текстурирани маникир, када један дизајн обједињује пијесак, прозирност, злато, мат премаз, итд. Мод ће такође бити занимљиви ефекти у прелијевању боја, мијешајући различите нијансе. За јесенски маникир 2019. војни стил је релевантан. Међутим, боље од било које ријечи о најновијим надоградњама у дизајну ноктијуреци фотографију.

  Коллекциа фото: аутумн маницуре

  )