10 модних торби пролеће-лето 2017, фото

Додаци допуњују наш имиџ, стварају опште расположење и стил.Ако је раније женска торба имала више практичне сврхе, сада је постала модеран атрибут.Торбе, као ципеле, нису много.Торбе су одабране за одећу, за ту прилику или само за расположење.

На које вреће вриједи обратити пажњу у сезони прољеће-љето 2017, рећи ће овај кратки модни преглед.

Модни трендови за прибор

Приликом избора торбе за пролеће или лето, треба узети у обзир да се спорт може назвати опћим правцем моде 2017.Стога ће модерне торбе, торбе и ранчеви остати релевантни, али ће се њихова величина смањити неколико пута у односу на прошлу сезону.Огромне прекоморске торбе очигледно нису биле удобне.Сада у модним торбама више или мање стандардне величине.Није поштеђена модни прољеће-љето 2017 бочни и уредски стил.У новим колекцијама постоји много модела модерних и удобних торби које су сасвим погодне за канцеларију и као додатна опрема за сваки дан.За вечерње изласке модни дизајнери нуде минијатурне спојке.Избор различитих модела торби ове сезоне је одличан, свака девојка ће моћи да изабере торбу за себе, а не за једну.Хајде да се детаљније осврнемо на главне трендове ове године.

Преглед модних торби пролеће-лето 2017

 • Баг-баг

Овај модел торба,која је плетена уз помоћ коже, антилопа, текстилне чипке или ланца.У зависности од модела и перформанси, може бити спортски, пословни или вечерњи.Евенинг оптионторбе-торбе су израђене од коже, антилопа или баршуна, украшене великим камењем, шљокицама, перлицама или везом.Спортска торба-торба је најчешће средње величине и израђена је од памука, најлона или трапера.Баг-баг ће бити релевантан у наредној сезони (погледајте преглед модерних торби 2018).

Врече из колекције Алекандер Ванг, Цханел

Торбе из колекције Алтузарра

 • Мини квачило

Упечатљив пример ове вреће за модел може послужити као прибор из колекције Алекандер Ванг.У ову торбу ће стати само телефон и кредитна картица.Ово је идеално за забаве или излете у ноћни клуб.

Багс фром Алекандер Ванг Коллекциа

Багс фром Лоуис Вуиттон Цоллецтион

 • 30)Врећице од крокодила и питона

Тема гмазова је сада невјеројатно популарна, из ње се израђују торбе, модерне ципеле за прољеће-љето 2016 иодјећаДодаци направљени од питона или крокодила изгледају веома елегантно и престижно.И модне су и разнобојне торбе и торбе са природном текстуром.Ово је прилично скуп прибор, али масовно тржиште ће вероватно бити попуњено алтернативним кесама начињеним методом утискивања.

Врече из колекције Алтузарра

Врећице из колекције Ланвин, Гивенцхи

 • 42)Минијатурне кутије квачила и торбе за рамена

Минијатурне кесе су у моди: квачила, модели на ремену или ланцу.Ако се бојите да све у таквој торби неће стати, комбинујте двије вреће на једну слику одједном, као што су биленаправљен на Валентино схову.То је торбица за женски прибор, друга је стилски прибор.

Врече из колекције Валентино

Кесе из колекције Боттега Венета

 • ) Вреће за појас и струк

Удобне опције за модерне женске торбе, које су већ популарне већ другу сезону.Али они имају мали минус, они су прелепи, али не и веома пространи.За девојке које живе са слоганом Омниа меа мецум порто (носим све са собом), ова верзија свакодневне торбе неће радити.Иако, ако погледате моделе из колекције Марни, можете оспорити ову изјаву.

Врече из колекције Кензо

Кесе из колекције Марни

Врече из колекције Раг & Боне, Марни

 • Врећице с прстеном

Свјежи тренд прољеће-љета2017 - вечерње или пословне торбе на прстеновима, које могу бити металне, дрвене или кожне.Стил и извршење модела могу бити потпуно другачији.За примере модерних торби, погледајте фотографије из колекција Цхлое, Гивенцхи и Миу Миу.

Вречи из колекције Цхлое

Торбе из колекције Гивенцхи, Гивенцхи

79) Врече из колекције Миу Миу

 • Руксаци

зато немојте радити без стилских руксака.За “град” можете изабрати текстилну, а као пословни додатак, сасвим прикладан је мали кожни руксак, направљен у конзервативном класичном стилу.

Модерни руксаци из колекције Фенди и Версаце

 • Торбе с великимпривјесци за кључеве

У љето, тема цвијета је готово увијек релевантна, али торбе са сјајним отиском можда не одговарају свим стварима у вашем ормару.Међутим, још увијек постоји излаз.Објесите елегантну привјесак у облику великог цвијета на торби.Осим тога, овај додатак је у томе што се врећица може лако ажурирати, само мијењајући привјеске за кључеве.

Вречи из колекције Ланвин

Врећице из колекције Фенди

 • 102)Спојка са траком за длан

Удобна и модерна спојка за сваки дан.Цхристиан Диор и Лоуис Вуиттон су ове сезоне дали предност сличним моделима.

 • Врече правоугаоног и квадратног облика

Вреће ковчега и квачила у облику правоугаоника са крутимфраме.

Сумки из колекције Долце & Габбана и Цхристиан Диор

 • Вреће за крстарење

Овај класични модел женске торбе увијек ће бити релевантан.Компактан је, згодан, и све се чудесно уклапа у њега.

Модели вречки от колекции Алтузарра, Цхристиан Диор

Фотографии вречк из колекциј проект-лето 2017

Моделивреће Валентино

Модели врећица са заковицама из колекције Версаце

Оригинални модели малих рептилских кожних спојки, колекција Салваторе Феррагамо

Необична торба за бубањ из колекције Долце & Габбана

Модни модели торби на ланцу Долце & Габбана

Пословни модели кеса одколекције Лоуис Вуиттон, Цхристиан Диор

Мале вреће на ланцу Боттега Венета и Цханел

Торбе са металним ефектом ]

156)Оригиналне квачице

Модне торбе за крокодилску кожу Салваторе Феррагамо

Мале торбице из колекције МиуМиу

Склопки правокутних форм из збирки Цханел, Лоуис Вуиттон