100 фотографија маникира Разбијено стакло: најновије вијести

Уметност наил арта шири своје хоризонте. Данас постоји много занимљивих техника које вам омогућавају да направите маникир без преседана.

Недавно су мајстори сервиса за нокте почели да примењују оригинални дизајн "Сломљено стакло". Која је његова особина и како то радити код куће у овом поглављу.

Цонтент:

 • Тренди маникир поломљено стакло: опције дизајна
 • Како направити маникир полирање гвожђа разбијеног стакла код куће?
 • Идеје за маникир поломљено стакло, фото

Модерна маникура разбијеног стакла: опције дизајна

Дизајн фотографије маникира "Сломљено стакло", која се може видети на нашем сајту, привлачи својим оригиналним узорком који се не може поновити. Не, папир не користи стакло, као што можда мислите, почевши од назива технологије. Сјајни одсјај и игра се стварају помоћу делова холографског целофана, који се лепе на плочи нокта. Данас, без икаквих проблема, можете купити холографске налепнице у специјализованим продавницама које ће вам помоћи да брзо и лако постигнете жељени резултат. Ако нема времена за обилазак продавница, можете се добро снаћи са лискуном, који је остао након букета цвећа, омот од чоколадне шипке или каменчића неправилног облика.

Фасцинантен дизајн нокти: гел за поливање и разбито стекло

Као и сваки други маникир, "разбијено стакло" може имати различите могућности дизајна. Да би се створио необичан ефекат, доступна је вишебојна фолија,огледало целофан, холографске наљепнице, итд.

Модна маникура изгледа импресивно када се користи црна позадина са сребрним или златним фрагментима. Такав дизајн ноктију ствара тродимензионални узорак који фасцинира и привлачи изглед. Можете му се дивити годинама. Сада се такође тражи геометријски маникир са разбијеним стаклом.

Сјајни комади изгледају интересантно на позадини дубоких нијанси базног лака. Посебно ове сезоне је релевантна тамно плава, љубичаста боја трешње.

Да би маникир изгледао сажето, али истовремено има и свој јединствени укус, можете само украсити неколико чавала у стилу "разбијеног стакла", а остатак покрити монохроматским гел лаком.
Наравно, тешко је не поменути романтичну и њежну верзију, у којој се користе лакови у пастелним бојама или углавном безбојни премази, на врху којих се каотично полажу фолијски комади.

Такође можете победити не само боју, већ и облик комада. Могу бити у облику трокута, дијаманата, квадрата. Величине почињу од најмањег до највећег.

Маникир с ломнато стекло е съответно съвместава с други видове дизајна. Често га виде у дуету са јакном.

Могуће је направити традиционални француски дизајн и украсити двије (прстенасте и индексне) канџе са сличним бојама у односу на главну боју.

Како направити маникир полирање гвожђа разбијеног стакла код куће?

Ако виАко желите да научите технику „полираног стакла за полирање гела“, саветујемо вам да се упознате са фотографијама корак по корак, као и да научите разне идеје маникира на нашем сајту.

Дакле, како направити маникир са ефектом сломљених фрагмената.Креира се помоћу посебног материјала који се може купити у трговини.Може бити холографски полиетилен или фолија.И фолија може бити са 3Д ефектом.Можете користити и чоколадну фолију.

За работ вам е потребно:

 • Безбојна база;
 • Гел лак било које жељене нијансе;
 • Горњи поклопац;
 • Фолија или налепнице;
 • Танка четка или пинцета.

Пре него што пређете на дизајн плоче нокта, морате их пажљиво припремити.Одрежите кутикулу, уклоните стари премаз, дајте им исправан облик користећи датотеку за ексер.

Неопходно је унапријед припремити декоративне елементе, ако је потребно, изрезати комаде фолије како би им се дао жељени облик и величину.

Тада можете наставити са пројектовањем:

 • Основни премаз се наноси на нокте, који се полимеризују у УВ лампи.
 • Надаље, нокти су опет покривени обојеним или прозирним гелом за полирање и темељито осушени у лампи.
 • Без чекања да се лак осуши, морате зграбити комаде пинцетом и ставити их у прописани редослед.
 • У финалу се користи горњи слој, који такође треба осушити.На крају, лепљиви слој је уклоњен.
 • Препоручује се да се место одсецања кутикуле третира храњивимуље

То је све, оригиналан и модеран дизајн на ноктима је спреман!

Видео лекција о дизајну ноктију "Сломљено стакло"

Идеас маникир поломљено стакло, фото

Ефекат разбијеног стакла маникура је тренутни тренд који је освојио срца милиона девојака. Необично је, ведро и креативно. Изгледа прикладно у свечаном изгледу. Правилно одабрана колор шема са фрагментима ће изгледати спектакуларно и свечано.

Дјевојчице често користе ову врсту украса у љето. Уосталом, одсјај и трансфузија на сунцу изгледају веома необично! Уз помоћ вјештих комбинација боја и преливних фрагмената, можете направити прави калеидоскоп.

Исјецкан дизајн нема ограничења. Погодан је и за младе даме и за одрасле жене.

) 97)