20 најбољих вјенчаница, кажу стручњаци модне индустрије

Да ли желите да будете најмодернија и неодољива млада? Изабери праву вјенчаницу. Изборфотографија најбољих вјенчаницаовог љета помоћи ће вам да одлучите о избору можда најважније декорације младенке.

Главно расположење сезоне венчања2015је женственост и романтика. У тренду су пригушене пастелне нијансе, лагане прозирне тканине и уграђене силуете. Преферирају хаљине са чипком и везом, оне су релевантне овог љета више него икад.

Једна од најхрабријих и најиновативнијих одлука модних дизајнера ове сезоне била је да се у употреби мода вјенчања таквог елемента лежерне одјеће као топ усјева. Осим незнатно огољеног трбуха, овог љета су релевантна и отварања рамена, односно деколтеа „Ангелица“.

Да би ваша слика венчања била не претешка, можете одбити дуг вео. Боље је замијенити га малом тијаром или вијенцем од малих цвјетова који су уредно уткани у свадбену фризуру.

Разноврсност стилова које нуде водећи брендови вјенчања мода ће вам омогућити да одаберете врлонајбољу вјенчаницукоја ће идеално сједити на вашој фигури. Прочитајте и чланак Фотографија вјенчаница, у којој можете пронаћи многе занимљиве моделе и стилове хаљина од најбољих модних дизајнера.

)