3 кул маникир дизајна са срцима

Уочи Валентинова 2019. године, веома је популарна романтична маникура.У овом прегледу ћемо погледати најљепше и модерније дизајне ноктију са осликаним срцима.

Недавно су се појавиле многе нове технике маникуре.Постао је толико разнолик да се број нових производа не уклапа ни у један производ.Стога ћемо се фокусирати на три најљепша дизајна ноктију за одмор заљубљеника.

Маникир са срцима од камифубукија

Ова опција се изводи веома брзо.Укупно, морате ставити на нокте главну боју и ставити срца из конфета у боји.Приликом израде ноктију уз помоћ камифубукија, маникирка препоручује употребу дебеле базе.Дакле, кругови се не замагљују са временом рада.Ако је потребно, можете користити међупроцесно сушење у лампи.Такође можете нацртати монограме, тачкице или неки други додатак за гел-боју да би дизајн изгледао потпуније.

Недавно се на тржишту појавило камифубуки у облику срца.Ово је идеално за креирање експресног маникира 14. фебруара.

Маникир с волуметричним срцима

Ово је сложенија и мукотрпнија верзија маникира са срцима.Али изгледа веома елегантно.Обавља се у три главне фазе: покривање ноктију основним нијансама, стварање обриса шаблона и штампање фолије;Да би овом дизајну дали посебну дубину и сјај, дно узорка се може поставити са великим бљештавилом или сломљеностакла

Фелине Еие Маницуре витх Хеартс

Прекрасна романтична маникура може се извести употребом гел-лака са ефектом мачјег ока. Сада у палетама многих произвођача постоје многе нове нијансе гел-лака са металним посудама сребрне или златне боје. Посебно лепа срца мачјих очију изгледају на мат површинама. На другим ногама можете цртати апстрактне линије или обрасце у облику добро познатих монограма.

Свеже идеје и нови маникир са срцима 2019

И на крају, да видимо избор свежих фотографија са идејама дизајна ноктију са срцима. Сећамо се да су у моди сада украшени разнобојни каменчићи, дизајн са трљањем, омбре маникура са цртежима у стилу минимализма, као и употреба голих нијанси.

Једна од најједноставнијих начина за креирање шик дизајна са срцима је уметак за нокте. За њу можете користити готове велике рхинестонес у облику срца, мале стразике за постављање орнамената, и микрогранице за оштрење слике. Вештачки дијаманти боље се вежу за густу базу или транспарентну гел-пасту. Ако је узорак сложен, можда ће вам бити потребно додатно сушење у лампи тако да узорак каменчића не „побегне“.

Фотографии по-корак с упутствами за сделка дизајна с срци

Овај дио је намијењен онима који су тек почели овладати тајнама дизајна ноктију. Овдје можете видјети упуте за креирање прекрасних узорака ноктијувелика и мала срца.

  • Модерно срце на црној позадини
  • Срце с очима од мачака
  • Прекрасно срце искре
  • Романтическиј дизајн в техники кастингов

Видео лекција о креирању маникира "Срце океана"