3 нова дизајна гел за нокте за полирање лета 2018 (фото)

Љето је вријеме за промјену у свијетлом смјеру. Желим да ажурирам не само гардеробу, већ и моју слику у цјелини. Дизајн ноктију није изузетак. У лето 2018. било је нових трендова и новог дизајна ноктију. У овој колекцији фотографија, фокусираћемо се на три најтоплије и најновије трендове у области маникира: изаберите трендовску боју сезоне, тренди дизајн и декор ноктију.

Летњи тренд број 1: све нијансе зелене боје

Овог љета, произвођачи гел-лака задовољили су се новим нијансама: смарагдно зелена, маслинова, биљна, каки, ​​итд. Као што сте већ схватили, у лето 2018. зелена долази у моду са свом богатом палетом нијанси. Изаберите тон за ту прилику и зависно од шеме боја вашег одела. Ако више волите конзервативни стил и не волите баш зелено, онда направите барем мали узорак на прстену у модерним бојама.

Лепи нокти са гел-лаком са сочно зеленом нијансом

Летни тренд број 2: ботаника

Овај правац само добија на замаху. Међу новим дизајном гел лака за нокте 2018, можете истакнути свеже и сочне цртеже траве, гранчице зеленила и лепе лишће. Са сличним узорком, можете украсити све нокте или украсити само један. Овај дизајн је добар за одмор, али ако га направите у стилу минимализма, сасвим је погодан за сваки дан, посебно у комбинацији са силуетном хаљином "сафари".

Модниј маникир с ботаника

Корак по корак инструкције о имплементацији новог дизајна ноктију у стилу ботанике, лето лето 2018

Летни тренд бр. 3: вишебојни каменчићи

У сваком случају, и без каменчића не може. Сада постоје готови комплети за уметке за нокте са каменчићима различитих нијанси и различитих пречника. Инлаи је сада постао невјеројатно популаран, иако љети не бисте требали претјеривати са сличним декором како не бисте преоптеретили маникир. Довољно је да се из каменчића изложи цвијет фантазије или апстрактне линије.