30 идеја за поклоне 8. марта за маму, девојку и колеге

Наравно, избор поклона за жену је много лакши него за мушкарца. Прво, ако не знате шта да дате, ту је опција "вин-вин" у облику нарциса тулипана, нарциса, сновдропс. Жене су сво време волеле цвеће. А ако желите да дар остане за дуго памћење, можете дати цвеће у лонцу. Углавном постоји оригинална верзија - лонац са благо проклијалим луковицама нарциса. После недељу или две цвеће расте и цвета, дајући позитивно пролећно расположење.

Ако желите да направите практичан илиоригинални поклон за 8. март , онда нудимо малу оцену слатких и корисних ствари, наравно, сафотографијом , тако да је јаснија и практичнија. Дакле, тражимо добре поклон опције замајке ,девојке ,колеге .

Шта дати мами 8. марта

Ово питање је вероватно најрелевантније за синове. На крају крајева, ако су кћерке више или мање упуђене у женске поклоне, онда је питање за синове:шта дати мајци 8. марта , по правилу, изазива неке потешкоће.

Маме, као праве домаћице, воле посуђе за кухање и разне корисне ствари за домаћинство. Дакле, добарпоклон за мајку 8. мартабиће: скуп прелијепих врелих подметача, сет зачина, контејнери за складиштење расутих производа, кутија за чај или рукотворине, оригинална ваза и друге угодне ствари. Такође, одличанпоклон за мајку 8. мартабиће улазнице за нову позоришну продукцију или изложбу. Недавно су све мајке у земљи страствене за ручни радДиван поклон мами ће бити сертификат у хоби хипермаркету.

Шта даш пријатељу 8. марта

Дакледајте свом вољеном пријатељу овог прољетног празника? Практично сваки поклон, чак и наизглед обичан, може бити оригиналан , ако има персонализовани поздрав на њему. Дакле, на првом мјесту у оцјенипоклона за пријатеља 8. ожујканалазе сеперсонализирани сувенири:чаше с гравуром, даска за резање са жељом, поклопац за телефон с примијењеном сликом, сет магнета или јастук са ваше дељене фотографије. Персонализовани поклони су вредновани много више, јер уз њихову помоћ изражавате свој посебан став.

На другом месту су пријатни и, што је најважније, корисни у свим аспектимадарови за пријатеља 8. марта . Оно што би могло бити корисније од комплекса витамина за љепоту косе, коже и ноктију. Друга опција за користан поклонод 8. мартабиће кошара с воћем. Жеље за добрим здрављем је важно у свако доба и било које доба.

Окрећемо се даровима неопходним у свакодневном животу. Примјерице, 8. ожујка донирали сте много различитих козметика својој дјевојци, али нема их гдје их ставити. Онда ће ваш дар бити релевантан као и увек! Уместо још једне скупе маскара или ружа, дајте девојци груди или кутију за козметику. Такође у пролеће, згодан је кишобран или кишни покривач са оригиналним светлим отиском. Не заборавите шалове и рукавице које ће загријати прохладно пролећно јутро. ЈошДевојка ће сигурно бити одушевљена стилском домаћом мајицом или папучама.

Као дарза пријатеља 8. мартамала УВ лампа за маникир ће урадити. Више не мора да троши новац на маникир у салону, а то можете и сами. Понекад се маникирска страст развија у добар хоби или чак и професију. УВ лампа је свакако користан поклон.

Шта дати колеги 8. марта

Колегена8. март , по правилу, дају неке пријатне сувенире. Међутим, морамо запамтити да сувенири могу бити практични. Модеран сталак за дописнице, практична кука за торбицу, поклопац за документе или мало огледало, тако да можете направити шминку за вријеме радника. Добар поклон колеги је слатки поклон. Ако не преварите, усред радног дана, волимо да правимо мале паузе и пијемо чај с времена на време. Диванпоклон колеги 8. мартаје скуп укусних чоколада, укусног чаја или кафе (доступан са индивидуалним чајником или малом француском штампом).

Најважније је изабрати и датипоклона за 8. мартмајкама, колегама, девојкама и свим блиским људима да уложе своју душу. Онда ће ваш дар дефинитивно бити пријатан и вољен.