33 прекрасне фризуре са плетеницама за дугу косу

На дугој коси можете пробати разне врсте ткања. Данас је фризерски простор веома развијен и постоје разне технике ткања за почетнике које можете савладати. Многи блогери нуде да се упознају са видео туторијалима који показују како се плетенице на дугој коси плете саме себи. Зато ће свака дјевојка која жели сваки дан изгледати другачије, моћи научити ову једноставну вјештину.

Како ткати волуметријске плетенице?

Ако имате природно танку косу, али желите да она изгледа више волуминозно, онда ће француска плетеница исплетена помоћи у обрнутом смјеру. Обрнута плетеница има карактеристичну особину - ткање нити није кроз врх, већ кроз дно. Да би се добио шаблон, жице морају бити пажљиво извучене.

Ако имате непослушну косу, онда ћете наћи начин да исплетете лепу плетеницу од еластичних трака.

Вечерње фризуре од плетеница за забаву, празник, прослава

За вечерњу хаљину, потребна вам је одговарајућа фризура. Прелепо ткање увек изгледа елегантно и складно се уклапа у свечани изглед. Чак и ако по природи имате ријетку косу или ако вам дужина не допушта да обавите жељено ткање, немојте очајавати. Данас постоји много начина да се поправи ова ситуација. Користите надглавне праменове који се лако могу уткати у било који реп. Истовремено ћете добити невероватан резултат без оштећења ваше косе.

Модне фризуре са ткањем

На светлуУ коси, двије француске плетенице волумена изгледају повољније, које се на дну претварају у елегантан сноп, фиксиран укосницама или иглама.

Још једна најбоља опција за фризуру са косом за дугу косу је чвор.Суштина овог ткања је да коса остаје лабава.Коса почиње да се тка из фронталног дела и необичан сноп формира се ближе потиљку.Ова опција је идеална за радна окружења и за шетњу с пријатељима.Биће једнако добро изгледати романтичном хаљином или одећом у цасуал стилу.

Увек у тренду висок реп.Одличан додатак томе ће бити два класића или младица.

Ткање плетеница на дугој коси у стилу Барбие стиче огромну популарност.Уосталом, ткати своје руке није јако тешко.Да бисте то урадили, потребно је да обрадите косу гвожђем са наборима млазнице.Коса ће добити потребну запремину, након чега ће требати плетеницу као што је приказано на слици.

Дуга коса са косом у стилу "Водопад" - ово је одлична опција за обе стране и неформалну атмосферу.Ова фризура даје слици посебан шарм, лакоћу и лакоћу.Изгледа одлично са оба праска и без њега.

Ако вам је страшно потребна егзотика, онда плетите мале и танке плетенице на дугој коси.Наравно, сама имплементација такве идеје је изузетно тешка.Зато је боље прибјећи помоћи професионалаца.Од малих плетеница можете направити елегантан сноп који ће изгледати креативно.И мале плетенице могу бити уплетененеколико "помпочек".Таква одлука је веома необична, па свакако унесите у своју слику мало екстраваганције, која понекад недостаје у свакодневном животу.

Ако се бавите спортом или водите активан животни стил, онда је дебело ткање „умотаних колача“ идеална опција.Плетење их уопште није тешко, али како да то урадите, можете видети фотографију корак по корак.

Пљунак за дугу косу иде добро са флагелама.Да бисте то урадили, изаберите неколико нити и уврните их у снопове, глатко се претварајући у малу плетеницу.У овом случају, главни део косе може да остане.Ова фризура ће личити на технику "водопада", али са занимљивијим и напреднијим стилом.

Лијепе плетенице за дугу косу су често најважнији елемент у фризурама, које се изводе за службене догађаје.Замршено ткање добро наглашава вјенчаницу и било коју другу свечану одјећу.

За романтичну природу која преферира лаку и непреоптерећену слику, стилисти нуде класичне плетене вијенце.Оне су универзалне, јер су погодне за свакодневни живот и за свечаније прилике.

Прекрасна плетеница, ткана у облику колача, додаће шарм изгледу сваке дјевојке.Можете га исплести за само пет минута.Да бисте то урадили, потребно вам је само мало вештине.

У тренду нове сезоне, обријане стране длаке.Ако пратите моду, али не желите да драстично промените уобичајену слику, онда постоји излаз - стране плетенице.Такофризуре са плетеницама за дугу косу ће вам омогућити да пратите нове трендове “безболно”, као што их увијек можете повезати.

Друго занимљиво решење за фасхионистас је холандска плетеница. Састоји се од три главна низа са додатком. На основу тога настају и дневне варијације ткања и вечерњих фризура са плетеницама.