4 главна вест маникура 2018

Почела је нова сезона и дошло је време да се направи кратак преглед најсавременијих и најсвежијег дизајна лака за нокте. У овом чланку наћи ћете 4 нова маникура 2018 и детаљан опис начина на који се они изводе.

Маникура новости 2018 Но.1 - „Црни бисер“

Овај дизајн се још увијек може наћи под називом бисерне шкољке. Ово је ремаке класичне "љуске" на ноктима, само користећи различито трљање. Овај нови маникир се може изводити у свијетлим и тамним бојама.

  • Први начин за извођење пројекта

Нокти су покривени са базним, црним или тамним гелом без љепљивости. Затим се на целој површини нокта наноси утрљава (бисерна, камелеонска, коктел или Иуки пахуљица). Затим нанесите врх, уклоните лепљивост. Рељефни цртеж се врши дебелим врхом или транспарентном гел пастом. Волуметријски "жљебови" су нацртани, као што је случај са љуском (сваки је фиксиран у лампу). Поред тога, дизајн може бити украшен бисерима, бујонима или каменчићима.

  • Други начин за креирање бисерног маникира

Нанесите трљање или Иуки пахуљице на црни гел за полирање без љепљивости. Затим, дебела црна гел боја без л /с је нацртана дизајном љуске, осушена у лампи. За јачину звука, можете ходати 2 пута са обавезним менуслојним сушењем. Добијени узорак се поново трља. У закључку, читав нокат је прекривен врхом и украшен бисерима и каменчићима.

Маникура новости 2018 Но.2 - “Уницорн Хорн”

Овај нови занимљив дизајн ноктију према обрасцу извршења је веома сличанпретходне, али постоје неке разлике.Цртеж се може направити на монофонском омотачу, али ће бити повољније погледати градијент маникира.

  • Извршна шема

Цртеж се наноси на завршни слој градијентау облику таласа користећи транспарентни гел, гел пасту или веома дебелу базу.Боље је да се линије наносе у два слоја са средњим сушењем.У закључку, бисерни пигмент се трља на рељефни узорак покретима светлости.На крају је дизајн прекривен танким слојем врха.

Новост у маникиру 2018 Бр. 3 - Метални цртежи на ноктима или хромирани бас-рељефни дизајн

Веома ефикасна и модерна маникура 2018, која ће изгледати сјајно уз квалитет вечерње верзије.Најбоље од свега, комбинује га са тамним гел-лаковима.Изводи се на два начина.

  • Први метод

Најједноставнији начин да се направи метални рељеф укључује употребу гелног лака са металним ефектом.Потребна вам је и 3Д гел паста.Дизајн се изводи на основном поклопцу или на маскирној подлози.Монограми приказа гел-пасте.Шаблон се може дуплицирати у 2 слоја да би се додао волумен.Затим се слика преклапа са металик гел гелом (запамтите да се суши на ваздуху).Метални премаз треба добро да се суши, након чега се наноси завршни лак.

  • Други метод

Ако немате метални гел лак, ондаМожете користити огледало руб.Дизајн такођесе изводи на основном слоју без лепљивог слоја.Бела гел-паста без л /с се примјењује волуметријским цртежом у облику монограма, ружа, рибљих здјелица или било којег другог орнамента.Боље је направити га у два слоја тако да је више волуминозан.Затим је сав нокат покривен трљањем и врхом.Такођер можете направити дизајн боја и користити обојени прозирни лак испред врха.

Корак по корак упутства за маникир

Огледала на ноктима

Овај нови маникир треба да задовољи мајсторе који имајуИз неког другог разлога, немогуће је радити са фолијом за лијевањеОво је нови начин израде златних или сребрних узорака на ноктима.Експресни дизајн се може урадити помоћу шаблона.Сложенији цртежи израђују се четком и прекривају пигментом.Ова техника маникирања је донекле слична претходној, само се нокат дјеломично протрља, а не потпуно.

  • Конструкција помоћу шаблона

Најбржи и најлакши начин да се примени метални ефекат је употреба шаблона.Нокте покривамо на уобичајен начин: подлогу и два слоја тамног гела.Затим причврстите шаблон, утрљајте пигмент уместо слике и уклоните шаблон.По жељи, оцртавамо контуре узорка гел-боје, сушимо их у лампи и покривамо читав дизајн врхом.

​​

Корак по корак лекција о имплементацији дизајна

Видео инструкција

  • Маникирни гел-боја

Прво, база се наноси на нокте и црни или тамни гел за нокте.Затим нокат прекрива завршетак безстицкинесс.Баф полирао површину нокта и одмашћивао.Цртежи се раде са црном гел бојом и добро се суше.Даље, цртеж се наноси трљањем, а остаци се мућкају са памучним јастучићем.Затоповршина нокта је претходно мљевена и одмашћена, а трљање ће се задржати само на цртежу.На крају маникира, врх са шаблоном се наноси без лепљивог врха, а остатак је покривен мат површином.

Корак по корак лекција о прављењу металног маникира

Новост маникура 2018 Бр.жели да изађе из моде.Мајстори измишљају нове и нове технике за стварање геометријског маникира.Овај дизајн се изводи помоћу аирбрусх-а.Међутим, многи мајстори су се прилагодили да то раде код куће, користећи лепљиве траке и четку за градијент.

Како направити модеран геометријски дизајн?

Потребне су вам траке за аирбрусх или маскирну траку и сам аирбрусх.На ноктима се наноси основни слој и гел за полирање у боји.Затим, површина мора бити зафафит и стицк траке.Тада ће посао захтевати аирбрусх.Прво, нокат се испухује на једној страни, затим се траке залијепе заједно и градијент се наноси на супротну страну.Завршени дизајн је покривен горњим дијелом.Упркос очигледној комплексности, овај маникир се врши брзо и лако.