5 модних трендова маникура зима 2019 (фото)

Сваке сезоне у моду долазе нове дизајне ноктију, нове занимљиве дизајне чине мајстори за нокте. Сада више него икад популарна комбинована маникура, која комбинује различите технике и дизајне. За маникир ће се зима 2019. године карактеризирати употребом бијелог и свјетлуцавог праха, различитих метализираних премаза (трљање, кромирани гел и Иуки пахуљице). Сада у моди сиво-плаве боје, и да замијените стил голи долазе тамније смеђе тонове праха. Од тематских образаца могу се издвојити класичне пахуље, рукавице, волуминозне божићне лоптице и чипке. Не губите свој значај и геометрију, која је само мало прилагођена зимским бојама. У представљеној колекцији фотографија можете пронаћи занимљиве идеје и рјешења за дизајн ноктију за зимску сезону 2019. године и још једном уочити неке модне трендове у дизајну ноктију.

Цонтент :

  • Преглед модних трендова маникура зиме 2019;
  • Зимски маникир 2019. године са тематским цртежима.

Маникура зима 2019: модни трендови са илустративним фотографијама

Једна од модерних новина 2019. године била је 3Д волуметријска инлаи са украсима и украсима за нокте са кристалима пиксела. Такав маникир је погоднији за вечерње и празничне догађаје него за свакодневно ношење, али изгледа веома шармантно.

Видео лекција о маникиру с пикие кристали

Дуго су почели да користе трљање за дизајн маникира, међутим, многе дјевојке толико их воле да остајурелевантне за још једну сезону. Рубови се савршено комбинују са плавим и плавим гел лаковима, тако да су савршени за зимски дизајн. Извођење маникира са трљањем није тешко, само је потребно уклонити љепљивост од лака и протрљати пигмент, а затим фиксирати резултат са врхом. Али ефекат је запањујући.

Метализирани пигменти за нокте (трљање)

Пигмент Иуки флакес

Упркос чињеници да смеђа боја није традиционална боја зимског маникира, она добија невероватну популарност у дизајну ноктију. Маникир за кафу у праху замениће џемпер са досадним узорцима. Слатка, удобна и шармантна смеђа мат маникура може се користити за сваки дан. Савршено ће се комбиновати са џемпером, плетеном хаљином или џемпером од великог плетера.

Као што знате, геометрија је сада у моди. Али неће сваки мајстор почетник моћи да изведе сложени цртеж. Често морате тражити пристојну алтернативу. Као модеран зимски маникир, лак за извођење, модеран дизајн спирале ће одговарати. Изводи се брзо користећи следећу технологију: наноси се подлога и гел за полирање у боји, затим се врх, који се прска песком и спиралама, извлачи на неосушеном слоју, резултат се фиксира у лампи.

Други тип тренда геометричног дизајна је дизајн вертикалне траке. Дизајн је једноставан. Сви нокти осим једног покривени су лаком за гел. На једној нози се истичевертикална трака и украшена кристалима, обрнути градијент са свјетлуцавим прахом или узорак с монограмима.Дизајн са каменчићима или монограмима се обично изводи са негативним простором.За маникир ће зима 2019. бити одговарајућа бијела, свијетло плава, свијетло сива, тамно плава и црна нијанса гел-лака.

Декорирање траке са кристалима

Градиент трака са светлуцавим прахом

Степ-би-степ упутства о томе како извршити обрнути геометријски градијент

Дизајнери ноктију су поново забиљежили ову фолију ове зиме 2019. године.Постоји много опција за дизајн ноктију са фолијским отисцима на сјајној и мат површини.Постојала је нова техника кракелуре са фолијом, где се хаотични отисци разнобојне фолије преклапају са матом горњим или витражним лаком.Изгледа веома лепо.

Маникир зима 2019 са тематским цртежима

Па, каква зима без маникира са тематским цртежима у облику божићних дрваца, рукавица, медведаса отиском џемпера, пахуљицама и леденим стаклом, када се мозаик разбијеног стакла полаже на светло плави гел лак, прекривен је витражним стаклом и матом горњом површином, а на њу се наноси узорак.Фотографија показује какав је то леп маникир у стилу зиме 2019. године.

Погледајте избор фотографија са идејама за зимски дизајн и креирајте своја ремек дела.

Идеа на новиј год маникур

  • Фигурка снога
  • Фигурка реза

Степ-би-степ упуте о томе како провести узорак “рукавица”