5 трендова уредске моде

Излазак у 7 ујутро из деке током хладне сезоне прави је подвиг који канцеларијски радници морају обављати свакодневно.А ако и даље носите досадне, досадне ствари, депресија неће бити спора за чекање.Али ово није укључено у ваше планове?И ако је тако, само напред, за нове ствари!

Сукње од сукања

Кратка сукња с плетеницама племените сиве боје Глориа Јеанс можда неће помоћи да изгледате чврсто, али ће додати женственост и подићи ваше расположење.Обратите пажњу: ниска линија струка је већ дуго прошлост.Данас је релевантно уклапање у струк, што девојкама омогућава да јасно демонстрирају крхкост своје фигуре.

А-лине хаљина

У компанијама са строгим правилима облачења овај стил је забрањен.Али, срећом, превише строги послодавци нису уобичајени.Зато је сасвим могуће диверсификовати вашу свакодневну гардеробу малом црном А-лине хаљином.Изгледа елегантно и софистицирано.Осим тога, то помаже да се прикрију мале мане на слици.

Туртленецк

За оне девојке које се често смрзавају на радном месту, Глориа Јеанс је припремила читаву колекцију најмекших ролница у млечним, плавим и кафеним нијансама.У хладној сезони лако ће замијенити блузе и врхове.И не бојте се да ћете их одабрати, наћи ћете се на периферији моде.Напротив, ове године туртленецкс су биле присутне на изложбама готово свих познатих цоутуриера, који су пословну одјећу представили свијету.И, с обзиром на свестраност туртленецкс, можемо поуздано рећи: они ће остати са нама дуго времена.

Мајица са отиском

Ове сезоне, стилисти саветују канцеларију моде да се мало побуне. На пример, уместо досадних белих блуза, изаберите кошуљу са оригиналним отиском. За прве плашљиве експерименте, изаберите мали грашак или једва приметне пруге. А ако власти не сметају, покорите колеге млијечне блузе с узорком у облику ситних пудли. Боравак у одећи је могућ уз помоћ класичне црне сукње и строге јакне.

Скинни пантс ленгтх 7/8

Тенденција да се ципеле не скривају испод ногавица је још увек релевантна. Стога не чуди што су сужене панталоне које су нешто дуже од кости и даље најпопуларније међу успјешним пословним женама. Савршено се комбинују са пумпама са малим петама, а могу бити и монофоне и неутралног облика.