7 опција за прекрасан маникир дизајн "Апстракција"

„Апстракција“ маникира може се назвати једним од најбољих дизајна ове године.Ова популарност се може објаснити чињеницом да није потребно много времена за извођење, то је прилично лако чак и за почетнике да обављају, а не захтијевају никакве посебне материјале или декор.У овом прегледу, погледаћемо најсувременије апстрактне дизајне и свјеже идеје за маникир.

Свеже идеје и новитети апстрактног дизајна

Апстракција маникуре 2019 изгледа шармантно и елегантно на ноктима било ког облика и дужине.Испада невероватно лепи цртежи направљени на дугим ноктима, јер мајстор располаже великим простором за креативност.Али чак и на кратким ноктима можете створити јединствени дизајн апстракције, али морате напустити велике обрасце и облике.Маникир можете извести у романтичном, смелом, ексцентричном, младалачком, елегантном или деликатном стилу.Ово је одлична опција за оне девојке које су већ уморне од класичне јакне.

Уметнички потези кистом

Новине маникуре са апстракцијом нису игнорисале такву технику као што су потези кистом.Ово је један од најједноставнијих начина за стварање јединственог и оригиналног узорка на ноктима.Најважније је да изаберете праве нијансе лака, тако да се савршено комбинирају и створе јединствене комбинације.Немојте се плашити игре боја и храбрих експеримената, јер је то главно правило за добијање лепог дизајна ноктију.

Абстрактна геометрија

Шарене фотографије маникира са апстракцијом неће оставити равнодушнима гирл.Оригинални цртежи су двосмислени и повољно истичу вашу индивидуалност.На модним ревијама стилисти су главни нагласак ставили на штампани узорак постављен на свијетлу позадину.Најпопуларнија је геометрија на плавој, црвеној, жутој и другим засићеним и светлим бојама лака.Преломљене линије, смештене у хаотичном реду на шелаку, изгледају импресивно.Да би маникура изгледала елегантно, најбоље је одабрати дизајн са апстрактним узорком на једном прсту.

Вет апстракција

Да бисте добили прелепу апстракцију маникуре 2019, користите следећу технику - цртањена мокром лаку.Основа ове методе је цртање слике иглом, танком четком или тачкама за лак који није имао времена да се осуши.Апстракција на ноктима изгледа слично узорцима воденог маникира.

Абстрактне линије са гел-бојом „госсамер“

Могуће је дизајнирати апстракцију ноктију помоћу посебног госсамер-гела.То је јединствен материјал са вискозно-растезљивим текстурама.Ако узмете капљицу гел боје на четку, она не тече, већ се претвара у танак конац и не ломи се.Управо захваљујући овој имовини можете створити необичне апстрактне цртеже на ноктима.Дизајн је занимљив и светао, захваљујући богатим бојама материјала.Дебела текстура вам омогућава да задржите текстуру и јасноћу слике.

Могуће је нанети боју на врх гела или на врх након завршеткаПолимеризација и горњи лепљиви слој ће бити уклоњени. За полимеризацију боје користе се ЛЕД-лампе. Да би се продужио "живот" маникира, дизајн је обавезно покривен врхом.

Абстрактниј дизајн с градиентом

Геометријски цртежи с нагибом изгледају занимљиво и модерно, осим што је једна од најновијих иновација 2019. године. Основа ове технике је глатки прелаз из једне боје у другу. Да бисте направили маникир са градијентом на кратким ноктима можете користити као једноставан лак и гел лак. Препоручује се да се изаберу лакови у контрастним нијансама и што ближе.

Абстрактние печати с фольми

Свакој девојци ће се допасти идеја о маникиру, као употреба фолије у дизајну. Такав маникир неће остати незапажен, јер га карактерише њежност и профињеност, али не губи сјај и оригиналност. То је компромисно рјешење између практичности и минимализма, јер данас су то главни модни трендови. Фолија сребрне и златне боје, која подсећа на сјајни племенити метал, не губи на значају. Изгледају стилски и природно, што ове сезоне није неважно.
Избор можете зауставити на топлим пастелним бојама - на пример, љубичаста, прашкаста, бресква или бледо ружичаста. Предност оваквог маникира је универзалност, јер се хармонично комбинира са било којим начином. Ништа мање светао и занимљив изглед засићене тамне нијансе плаве, зелене, трешње и шљиве. Идеалан је за вечерекит.

За креирање апстрактних отисака са фолијом, морате се придржавати следећег принципа акције:

  • класични маникир;
  • наноси се слој базе и премаз боје;
  • плоча нокта је премазана љепилом, али не цијелом површином, већ њеним одвојеним дијеловима;
  • фолија се наноси, притиска и нагло се одваја;
  • лепи отисак остаје на површини нокта;
  • сав вишак фолије се пажљиво уклања пинцетом;
  • добија се прекрасан апстрактни узорак, који се фиксира безбојним лаком.

Такође можете направити отиске директно на бази или гел-полирању, ако имају добар слој љепила.

ВАЖНО! Пре него што почнете да радите са фолијом, она мора бити одмашћена.

Абстрактние рисунки с кистом

Главна ствар је да укључите своју фантазију. Покушајте да креирате апстрактне дизајне модерно на врховима. Веома лепи украси добијају се мешањем боја на ноктима. Довољно је ставити неколико капи контрастних нијанси на влажан слој обојеног гела, узети танку четку и почети цртати хаотичне линије. Можете смислити неке цртеже, инспирисане неком врстом етничких орнамената. Такође популарна апстрактна геометрија на ноктима. Покушајте да нацртате неке текстуре на ноктима, на пример, камен, дрво, лед, итд. Најбоље је то радити и на влажном слоју или мијешати боје на палети.