9 модних шешира јесен-зима 2019-2020

Покривала за главу су саставни део слике за хладну сезону.Ово није само средство за загревање главе и заштиту косе, већ и светла декорација, прилика да свету испричате своју индивидуалност.

У свакој сезони модни трендови који се односе на одјећу и шешире мијењају се.Узмите у обзир пет врућих модних шешира јесен-зима 2019-2020.Збирка идеја демонстрира различите начине комбиновања: на основу једне палете боја и одважног контраста.Надамо се да ће вас ове идеје инспирирати и увјерити вас да се не смијете хвалити без шешира, али морате послушати своју мајку!

Класични плетени шешири без ревере који одговарају одјећи

Женски шешир без реверки изгледа необично и концизно.У почетку изгледа прилично густо због обрасца парења, па му нису потребне лисице да би се додао додатни волумен.

Слика из Агноне показује уску плетену капу, чији тон је нешто тамнији од кишне кабанице и мајице.Сви елементи одеће припадају истој палети боја, па се стога хармонично комбинују.Уски појас у тону одзвања капом, ствара одређену симетрију.

Али Александр Рогов је створио идеалан тотални изглед.Све компоненте слике су у једној боји.Топла нијанса је пријатна за очи, ствара осећај угоде, загрева не гори од шољице врућег какаоа.

Капе су украшене брошем или везом

Поклопац нуди поље за испољавање индивидуалности.Додатак његове свијетле декор - нови модни тренд, даје огроман простор за креативност.Нека покривала за главу у почетку имају вез или брош.Овде је фантазија ограничена датим. Ако купите обичан шешир и сами изаберете накит, онда ће идентитет власника бити приказан што је више могуће.

Версацеова слика је упечатљива комбиновањем неколико светлих нијанси које наизглед не могу бити заједно. Међутим, они се гласно изјашњавају да се могу само дивити и учити. Јарко ружичасти шешир са огромним брошем само је један од детаља контроверзног одела, и заслепљује баш као светло жута огрлица на зелено-розе јакне.

Оутфит би Задиг & амп; Волтер је много мирнији. Шешир се не слаже са капутом, супротставља му се. И њен вез има нешто заједничко са високом огрлицом од долчевита. Хармонија у детаљима.

Ртови са натписима

Ако у љето модне звијезде извјештавају свијет о свом свјетоназору кроз мајице, зими - кроз шешире. Шешири са натписом изгледају као привлачан и храбар као модел са брошем или везом. Главни задатак овде је да информишете о себи, да изазовете застареле темеље. Сада одјећа постаје наш гласник, виче о нама кад не изговоримо ни ријеч.

Руски дизајнер Игор Гуљајев донео је могућност преношења информација кроз штампу на ниво гротеске. Натписи на врху усјева и капи величају један од симбола наше ере. Испоставља се да је сет, уједињен бојом натписа.

Цапс витх а принт

Свијетли узорак на капе је још једна прилика да се да изјава. Истина, овде је порука о њиховој индивидуалности апстрактнија од конкретних натписа. Евосвет је информисан о свом избору једног или другог тиска, често животињског или геометријског.

Одело из ја сам Исоле Маррас тврди тотални изглед: отисак на капи и џемпер. Облик и дизајн фризуре доносе успомене из шездесетих. Ретро је увек у моди.

Јуан Видал се супротставља забрани комбиновања ћелије и траке. Фризура и капут се комбинују у нијансама, али насупрот отисцима.

Широке плетене траке за главу

Алтернатива плетеним шеширима су широки завоји у сезони јесен-зима 2019-2020. Они чврсто омотавају главу, затварају уши, остављајући врх главе непокривен. Добар избор за власнике величанствене фризуре. Овај модел изгледа најимпресивније са високим репом или гредом.

На фотографији је приказан узорак хармоније - стриктан капут са великим овратником и плетеним широким завојем. Строго и елегантно.

Кожне капе

И још једна вриједна алтернатива класичним плетеним шеширима. Капа изгледа елегантно, у комбинацији са кожним капутом и капутом. Са крзненим капутом, таква фризура такође изгледа добро, ако је допуњена уметцима од крзна.

Балмаин гради свој имиџ на традиционалној комбинацији црне и беле. Вероватноћа за рани пад је већа. Светло бијели капут и црна кожна капа стварају благи дует.

Салли ЛаПоинте нуди кожну капу у другој боји, и то је сама по себи револуција. Њена мека беж боја прати боју панталона, а џемпер са великим вертикалним узорком за плетење припада истој палети боја, само много тамнији.

Капе за спортски стил

Капе за спорт подсећају на кожне капе, само што су направљене од различитог материјала.Ово укључује класичне бејзбол капе, меке верзије са пет панела и капе за игле.Одликују их велики визири, прозрачна база, сажети рез.Она је радије додатак искључиво у естетске сврхе и није у стању да га загрије.

Елегантан модел из Лацостеа личи на џокеја - главу на коњаницима.Једна је од компоненти цјелокупног складног ансамбла, заснованог на беж нијанси.

Спортмак такође показује колико чврсто капица може да се уклопи у једну схему боја са језгром одеће.Разлика је у перформансу: покривала за главу је једнобојна, а густи и обимни џемпер се прави у уском траку.

Шешири с ушима

Симбол Русије, вјечни конац, популаран свуда.Волуминозни, мекани ушни слој се савршено загрева, ако спустите уши, привуче пажњу и донесе осмех.

На Ианиној слици Одрија, огромна пахуљаста Усханка је средиште ансамбла.Много је тамнија од базе, изгледа као да је изван оквира, и тако сретна.

Аутх из Р13, с друге стране, показује савршену комбинацију боје и тиска.Шешир је тако спојен са јакном да овај дует изгледа као једна цјелина.

У колекцији Маркус Лупфер, видимо сличан сет леопард крзна и крзнене јакне.

Ушна шкољка од Маркуса Лупфера је врло уредна, као да је правилно ријешен проблем геометрије.Она уопште није пахуљаста, не заузима много простора, а њен облик подсећа на шпанијела.

Беретке

Симбол уметника и Француске - беретке су поново освојиле подијуме и срца фасхиониста. Истина, не знају сви како да га правилно носе. Ставите под углом, на једном месту додајте волумен, у другом - уклоните, клизите по обрвама или, напротив, на задњем делу главе.

Луксузна плетена беретка из колекције Мицхаел Корс одјекује џемпер који гледа испод отвореног овратника капута. Добро се загрева, тако да је достојна алтернатива класичној плетеној капи.

Класична француска беретка коју видимо у новој колекцији јесен-зима Емпорио Армани. Дизајнер користи класичну комбинацију црвене и црне на сликама.

Сређен камионет Јуан Видала је компактнији. Она формира једно расположење са основом слике, али се разликује монотонијом.

Опрема из куће Холланд је изграђена на двије нијансе: сребрно дно и врх беж. Тамни руб беретке је једини детаљ који излази из ансамбла.

У колекцији Зиммерманн видимо стилски тотални изглед, направљен у најмодернијој јесенској нијанси. Слика завршава бургундац од коже.

Закладка

Дакле, упознали смо се са модерним шеширима за јесенско-зимску сезону 2019-2020 и њиховим алтернативама: беретке, капе и траке за главу. Широк избор трендова помоћи ће свима да одаберу стил који најбоље одговара њиховом расположењу, личности и времену.