Банана дијета: одличан резултат за само 7 дана!

Цонтент:

  • Дијета банане: Ко ће имати користи?
  • Опције за исхрану банана
  • Банана дијета: прва верзија
  • Банана дијета: друга опција

Банана дијета: ко ће бити користан?

Идеална исхрана за људе са цријевном болешћу ће бити дијета за банане. Тако су банане од велике помоћи у борби против гастритиса, због чињенице да садрже диван елемент који излучује слуз и обавија зид желуца, штитећи га од оштећења. Али, то није једина предност банана у односу на друге плодове. Не мање важне особине банана су њихов благотворан ефекат на људе са хипертензијом, болестима јетре и бубрега, као и на лошу циркулацију крви и дијабетес. Али најчешће се, наравно, сматра гојазност, у борби са којом се банане добро носе.

За многе, можда ће ово бити велико изненађење, јер за свакога није тајна да су банане, за разлику од других плодова, најкалорније. Али, мало људи зна да банане нису масне, због чега холестерол не расте. Истовремено, ови плодови су засићени свим врстама витамина и минерала, али најважнија ствар у њима је много влакана, што позитивно утиче на губитак тежине.

Опције за банане дијете

Данас постоји много опцијадијета за брзи губитак тежинеса бананама као главним производом. Сами познати од њих су двије опције. Зависно од жељеногрезултат (колико килограма желите да изгубите на тежини) и резерву воље одаберите банана дијету која вам највише одговара.Мени прве исхране са бананама је прилично сиромашан, количина хране која се поједе дневно је такође строго регулисана.Друга верзија менија о исхрани банана такође не сјаји изобиљем, једино можете јести банане и јаја, али је број банана дозвољених за потрошњу повећан за ред величине.

Дијета банана: прва опција

Ова дијета треба да се прати не дуже од 4 дана, током којих се можете ослободити додатних четири килограма.Да бисте то урадили, морате попити 3 шоље млека дневно са ниским садржајем масти и јести 3 банане.Овај број производа се може дозирати у неколико доза током дана.Из ових производа можете правити јогурте или коктеле.Поред ових производа може се конзумирати и зелени чај.Веома је важно да се у овом случају не користи шећер, али, по жељи, може се заменити заменама шећера.А за људе с нетолеранцијом на млијеко, као и на алергије на њега, можете користити један посто кефира умјесто млијека.

Укратко о исхрани:

  • Трајање - 4 дана;
  • Резултат је минус 4 кг ;
  • Мени се састоји од банана, млека (или кефира).

Дијета банана: друга опција

Што се тиче друге опције, она је бенигнија, али не толико ефикасна као прва.Таква дијета подразумева ослобађање додатних 7 килограма тежине недељно.У исто време сваки дан можетејести један и по килограм овог воћа, и то не зависи од доба дана.Осим тога, банане могу пити воду и чај, најбоље зелено, без икаквих ограничења.А због ниског садржаја бјеланчевина у бананама, допуштено је јести неколико кокошјих јаја у тједну.

Диет Бриефс:

  • Трајање - 7 дана (недеља);
  • Резултат е минус 7 кг ;
  • Мени има банане, јаја и зелени чај.

ВАЖНО!Пре него што промените исхрану и почнете да се држите ове или оне исхране, треба да се консултујете са својим лекаром.