Беацх дрессес 2016: фотографије најбољих стилова

Цонтент:

  • Беацх Дрессес 2016: Модни трендови
  • Хаљине на плажи 2016: Фасхионс
  • Хаљине на плажи 2016: Штампа
  • Хаљине на плажи: Фотографије са Миами Свим Веек-а 2016

Година 2016 ће ​​ускоро доћи, а тиме и нова сезона купања. Желите да знате шта ћеплажне хаљинебити у моди сада? Онда ће вам овај чланак бити од користи. Овде ћемо погледати све модернестилове плажних хаљиналета 2016.

Беацх дрессес 2016: модни трендови

\ т Креирањемплажних хаљина 2016године дизајнери су дали све од себе. Слике наредне године уједињују у себи и класику и модеран стил. Што се тиче бојања, ондалетња плажа хаљинаи овде ће дати неограничен избор - овде и светле цветне отиске и замршене обрасце пастелних боја.

Један од трендова нове сезоне био јеплетене хаљине на плажи . Томми Хилфигер је постао истакнути представник овог тренда. Овај дизајнер у колекцији прољеће-љето 2016 има много купаћих костима, туника и хаљина израђених у кукичаним техникама плетења. Овеплажне хаљине су хеклане . Све слике представљене на изложби у Њујорку, бљештале су тропским цвијећем и погодиле свијетли распон боја.

Прије неколико година, рубље на купаћим костимима и одјећи за плажу појавило се само у колекцијама најхрабријих дизајнера. Садамодерне хаљине на плажине могу без ње. Фринге су се померале од врха купаћих костима на боковима, на рубовима и рукавима хаљина на плажи и туника. Ове одеће изгледају свеже иоригиналПоред тога, бујна ресица на врху купаће костима визуелно увећава груди.

Што се тиче стилова плажне сезоне 2016., глам металик, хипи-шик и марокански стил јасно доминирају овдје.Ови трендови су релевантни и за летње хаљине 2016 и за летње сундресе.

Готтек, прва светска компанија за плажу, већ 60 година пружа непревазиђене идеје и трендове свету моде.И колекција за 2016. није изузетак.У емисији Готтек Цруисе 2016, један од делова колекције представљен је линијом Златни Глам (дословни превод „златног глама“). Модерне плажне хаљинеи купаћих костима 2017 украшене изузетним украсима са златним и сребрним елементима.Узорци су извезени каменчићима, куглицама, искрицама, кристалима каменог кристала.Сва та разноврсност сјаја и сјаја претвара одјећу за плажу у луксузну одјећу која је достојна најзаступљеније особе.

Томми Хилфигер Плетене хаљине на плажи (фото)

31)

Беацх дрессес витх фринге Дион Лее (фото)

Беацх дрессес анд туицс витх фринге (фото)

Ако желите да привучете максималну пажњу на себе на плажи, онда свакако треба одабрати купаћи костим и хаљину у стилу хипи-шика.Свијетле боје и отисци, чипке и руффлес, искре и бисери, звони новац - све то комбинира стил дјеце цвијећа.

Хаљине за плажуи мароканске купаће костиме широко су заступљене у колекцији прољеће-љето 2016. дизајнерице Маре Хофман.Одјећа у овом стилу су направљена са суздржаношћу, али у исто вријеме имају и свијетле боје.Марокански стил комбинује афрички укус, мистериозност исламских земаља и европску озбиљност. Дуга хаљина на плажиу поду или хаљина за купаће хаљине савршен је примјер таквог стила.

Беацх дрессес: глам металлиц стиле ГОТТЕКС цоллецтион (фото)

Беацх дрессес: глам металлиц стиле (пхотос)

Беацх дрессес: хиппие цхиц стиле (фото)

Беацх дрессес: хиппи цхиц стиле (фото)

Беацх дрессес: хиппие-цхиц стиле (пхотос)

Мороццан беацх дрессес (МАРА ХОФФМАН)

]

Хаљине на плажи у мароканском стилу (МАРА ХОФФМАН)

Хаљине на плажи у мароканском стилу (МАРА ХОФФМАН)

Хаљине на плажи 2016: стилови

Испитивањехаљине на плажи, трендовии стиловиторих задивити са својим различитим, не можемо заборавити на начин на који долази стила године. Беацх дрессес 2016године одушевљавају својом разноликошћу, оригиналним и новим идејама.Овде икратке хаљине на плажи,и издужене сундрессес, хаљине итуникеса отвореним раменима или удубљеним деколтеом, чипке и појасеве, хаљине за кошуље, а можда ће вам се свидети и сет са хлачамаили комбинезон.

Кравате и везице никада не излазе из моде, допуштају вам да додате слику разиграности.Тако да ове године у колекцији Белуссо можете упознати много различитих везица.Чак и на једнобојном купаћем костиму са дугим рукавом, изгледа светла везицау право вријеме и повољно истиче све чари женске фигуре.Поред тога, бренд је представио не само моделе са везицама, већ и слободно висеће везице.

Хаљине за плажу (фото)

Хаљине за рамена на плажи Прабал Гурунг (фото)

Лонг сундрессес на плаже Цхлое (фото)

Хаљине с дубоким деколтеом остане вогуе од 2015.У овој хаљини, можете шетати плажом током дана или постати сиви у отвореном кафићу, а увече отићи на беацх парти.Модели са дубоким деколтеом на изложбама представили су готово све дизајнере колекција плажа.

Хаљине за кошуље на плажиизгледају једноставно, али веома елегантно.Силуета модела подсећа на издужену кошуљу, има сличан врат.Идеална је опција за дјевојке с великим грудима.Хаљине овог стила визуелно продужују врат.

Комбинезони на плажи су посебно дизајнирани за активности на отвореном и за планинарење.Модел изгледа као горњи дио и кратке хлаче заједно.Несумњива предност је погодност овог стила.

Облачки на плаже и дорожки с чипками с белој деколте БЕЛУССО (фото)

Краткое платье (фото)

Хаљине са дугим плажама са увученим изрезом Прабал Гурунг (фото)

Хаљине са дугим плажама са акцентом на струку ГОТТЕКС (фото)]

Комплекти за плажу са Мааји Свимвеар хлачама (фото)

Плажа одећа МАРА ХОФФМАН (фото)

Обложки плажа Мааји (фото)

Комплети за плажу са Мааји Свимвеар хлаче (фото)

Беацх дрессес 2016: принтс

Боје у купаћим костимима сљедеће године имају и апстрактне узорке и отиске инспирисане природом.

Ове године, одећа на плажи представљена је не само у нашим уобичајеним животињским отисцима (леопард, зебра, змија), већ иу морској теми.На пример, Цаффе Свимвеар је креирао линију са имитацијом рибље ваге.Цвјетни отисци никада неће нестати из моде, јер одражавају сву женственост и кокетност поштеног спола.

У колекцијама су представљени и пругасти купаћи костими, али углавном су то били засебни модели.Дизајнери и љубитељи апстрактних узорака нису заобишли.Такви цртежи се често налазе на моделима у мароканском стилу.

Беацх дресс витх геометриц анд абстрацт принт (фото)

Беацх дресс витх принт (фото)

Беацх дресс витх флорал принт (фото)

Беацх дресс витх геометриц анд абстрацт принт (фото)

)

Беацх дресс витх абстрацт принт (фото)

Беацх дрессес: пхото фром Миами Свим Веек 2016 схов

. Хаљине за плажу, од којих су фотографијеприказане у наставку, биле су цењене од стране фасхиониста из целог света.Видети такође чланак мода купаћих костима 2016.

Беацх дресс витх фринге 2016 (фото)

Беацх дресс витх фринге 2016 (фото)

2016 Схорт Беацх Дрессес Фото: Томми Хилфигер

2016 Хаљине на дугој плажи Фотографије: Томми Хилфигер

Хаљине на плажи са отвореним вратом 2016: Томми Хилфигер

\ т

Беацх оутфитс пхотос оф 2016: Томми Хилфигер

Беацх оутфитс пхотос оф 2016: Томми Хилфигер

Беацх Дрессес Фото 2016: Томми Хилфигер

Беацх Дрессес Пхото 2016: Томми Хилфигер

Беацх Дрессес Пхото 2016

Беацх Дрессес Фото 2016: Лули Фама. Модни тренд украс тела за тетоважу.

Беацх Дрессес Пхото 2016: Мааји Свимвеар

Беацх Хаљине Пхото 2016: Франкиес Свимвеар

Вхите Беацх Дрессес Фото 2016

Беацх дрессес пхото 2016

Хаљине на плажи Пхото 2016: ГОТТЕКС

Фотографии плажа с голими рамки 2016: Дион Лее

Хаљине на плажи са ванним раменима 2016 Фото: Дион Лее

\ т

Беацх Дрессес Пхото 2016: Дион Лее

2016 Плетене хаљине на плажи Фотографија: Диесел

Беацх Туниц Пхото 2016: Белуссо

Хаљине на плажи Пхото 2016: АЦАЦИА

\ т

Хаљине на плажи Пхото 2016

Беацх Дрессес Фото 2016: Прабал Гурунг

Свјежи преглед хаљина на плажи 2018. из колекција прољеће-љето.