Бојање косе: најмодернија технологија (фото)

Модерна индустрија лепоте нуди женама разноврсно бојење.Свака техника је занимљива на свој начин и има своје карактеристике.

Бојање косе је одличан начин да промените своју слику или да донесете нешто ново и свеже у вашу слику.Бојање помаже да се сакрију недостаци повезани са старењем, као што је истурена сива коса, као и визуелно да жена постане млађа од њених година.

Съдържание:

  • Краска коса 2019: тренди коса
  • Популарние техники краски
  • Модние краски за коси, фото

Модерна боја за косу 2019: трендови косе

У овој сезони ефекат изгореле косе је популарнији него икад.Да би се постигао жељени резултат довољно је контактирати салон.Обично, да би се постигао овај ефекат, бријачи користе две нове технике - шатуш и Калифорнија.

У новој сезони, свијетло црвена боја ће бити невјеројатно модерна, као и тамно црвена боја с тамноцрвеним тоновима, златним и бакреним нијансама.На врхунцу популарности је природна светло смеђа боја.Креативне девојке које желе да покажу своју индивидуалност могу безбедно да одаберу боју косе .Шарени омбре, који се састоји од три боје или боје, изгледа веома светло и сочно.За креативну боју се користи луда боја или антоцијанин.

Модне длаке за косу 2019, слика

Модерна комбинација платине и ружичасте нијансе, фото

Хонеи "баби" блонд

Стилисх Пинк 2019

Популарне технике фарбања косе

Сада су се појавиле многе нове технике бојања косе: балаиазх, истицање, бојање боја, омбринг, стробирање косе итд. Неки мајстори их вешто спајају. Условно је могуће подијелити модерно бојање на двије врсте: класично бојање са ослобађањем појединачних нити и бојање косе у свијетлим и нетрадиционалним нијансама. Да видимо једну и другу врсту фарбања косе.

У балаиазх стилу

Обојена коса за ову технику изгледа природно и лепо. Ова техника је погодна за дјевојке које не желе драстично промијенити природну боју косе, али желе освјежити свој имиџ. Рад користи неколико тонова који помажу да се постигне глатка транзиција. Ова боја је идеална за танку косу, јер даје визуелну помп и волумен.

Балазх изгледа сјајно на дугој и средњој коси. Погодно за младе и зреле жене. На краткој коси балаја такође изгледа веома импресивно. Једини пут - чешће ћете морати обојити косу.

Фотографиа балагаз, фото

Сликање косе техником балајажа, фотографија

Сликање косе техником балајаза, фотографија

Цолор балагаз, фото

У стилу омбре

Ова врста бојења косеје веома популарна међу звездама различитих величина. Међу руским поп звијездама одлучили су кушати љепоту таквих боја косе Јулиа Ковалцхук, Ниусха, рап пјевачица Цхристина Си, Анна Лорак.Ова техника укључује употребу боја блиских природним. Међутим, постоје изнимке када се користе контрастне боје. Такав експеримент су одлучили Алек Цхунг, Циара, Беонце, Цхристина Агуилера, Кати Перри. Предност овог обојења је да у случају поновног раста коријена, укупни дизајн неће бити погрешан.

Омбре бојање косе, фотографија

Боја за косу Омбре, фотографија

Цолор Омбре, слика

У грунге стилу

Посебно ова боја изгледа добро на дугој коси. Карактеристика ове технологије је коришћење светлих боја. Обично се користи ружичаста, љубичаста, плава, црвена и жута. Такве свијетле боје могу се преклопити с природном нијансом косе или имати интензивно кардиналну палету. Грунге ће бити извршен на различите начине. Праменови се могу бојати вертикално, цик-цак или хоризонтално. Понекад су само мрље косе и шишке.

Бојење косе у стилу грунге, слика

Двобојно бојење

Још једна модерна техника је бојање косе у двије боје. То вам омогућава не само да трансформишете слику, већ и да је учините заиста јединственом. Боја у две боје има много имена. Једна од њих је бојање. Такво бојење омогућава глатки прелаз из једне боје у другу, или са подцртавањем контраста.

Боја за косу, тон [02]

Фарба за косу, тон

Комбинација боје за косу и модернефризуре, фото

Бојање косе код куће коришћењем омбре технике: наставни видео

Модерно бојање косе, фотографија

Модерна боја за косу не само да може освјежити слику, већ и визуално помладити. Прелепи прелази, природне боје привлаче пажњу и увек одушевљавају друге. Запамтите да је добро уређена коса изван моде! Не заборавите да ажурирате своју боју и не бојте се експериментисати!

Бојање косе техником брондировања, фотографија

Бојање косе у техници истицања, фото

Бојање косе техником градијента, фото

Фарба за косу Раинбов, фото

Модерне технике сликања косе у природним нијансама, фото

Бојење шаблона за косу, фото

Бојење косе у модерној ружичастој нијанси, фото

Занимљива боја кратке косе, фотографија

Креативна фарба за косу, фото

Боја за косу, фото

Бојење тамне косе у тону патлиџана, фотографија

Креативнаа кратка фризура, фото

Иридесцент фарбање косе, фото

Бојење боја, фотографија

Бојење боја, фотографија

Модни сумпорни тонови, фото

Креативна слика кратких фризура, фото

Модна боја, фото

Модерна бојање косе, фотографија

Модерна бојање косе, фотографија

Боја косе у ружичастим тоновима, фотографија

Креативна фарба за косу, фото