Бојање косе: све иновације и технике модерног бојења, фотографија

Жене су бојале косу у древна времена. Улаз је био природна боја: кисело млеко, биљни чајеви, Башма, јасен, итд.

Данас је бојање веома популарно међу лепим полом. Помоћу боје можете промијенити изглед, обојити сиједу косу или промијенити слику.

С обзиром на све то, нове технике бојења појављују се у индустрији љепоте.

Ове сезоне, стилисти препоручују фокусирање на природност. Због тога су све природне нијансе које могу побољшати љепоту косе у моди.

Цонтент:

 • Модерна боја за косу: трендови и трендови
 • Врсте модерне боје за косу 2019 нове фотографије
 • Боја тамне косе
 • Бојење плаве косе
 • Видео лекција: балаиазх цолор стретцхинг
 • Бојање косе, фото галерија

Модерна боја за косу: трендови и трендови

Стилисти кажу да ће у новој сезони бојање косе бити у моди. Користећи ову технологију можете добити дивну игру и одсјај.

У зависности од палете боја, можете добити различите резултате: природну нијансу косе или изванредну. Међутим, треба имати на уму да би разјашњене нити требале бити глатко растворене у заједничкој схеми боја.

Врсте модерне боје за косу 2019 нове фотографије

 • Диеинг схатусх

Ово је нова технологија наглашавања, у којој можете постићи природну нијансу са ефектом избледелих нити. Боја се може применити каоНа светлој, па и на тамној коси.Посебно шатуш изгледа лепо на дугим и средњим увојцима.Као резултат бојања испада прелепа транзиција нијанси нити.Због добијеног ефекта, коријење реровн-а није толико упадљиво.

Схатусх фарбање косе, фото

 • Бојење балаиазх

Још једна модерна модабојање косе, које мења боју врхова или корена.Поступак укључује контрастне нијансе.Наносе се према техници попречног бојења.

Прелази нијанси боја могу бити изражени или лагано тече.Стилисти препоручују да се овај ефекат искористи на степенастим фризурама.Бојење на дугој коси врши се на два начина: Нанесите пјену средње фиксације на нити.Коса је одвојена фолијом, након чега се наноси раствор боје и повлачи се граница прелаза.До тренутка када процедура траје око 20 минута.Други начин је када је коса подељена на нити и свака од њих је фиксирана гуменом траком.Под врховима затварају фолију и облажу их четком, омотом.Боја се наноси тачно и равномерно, јер је неопходно да се постигне уредна граница.

Бојење косе балаиазх за тамну косу, фото

Бојање косе балаиазх за плаву косу, фото

Бојање косе балаиазх за смеђу косупхото

 • Омбре бојење

Једна је од најпопуларнијих техника за бојење косе, у којојможете постићи глатку транзицију изједне боје у другу.Ефективно таква боја изгледа на тамној и смеђој коси.Цлассиц - двобојна боја.Обично се корење боји у засићеној боји, која се постепено осветљава, врхови се претварају у лагану нијансу.Још једна занимљива омбре опција је када су коријени и врхови косе обојени кавом, ау средини је контрастна појашњена линија.

Омбре фарбање косе, фото

 • Колор екран

Ово је један од креативних огласаопције за бојење косе, што помаже да се постигне јединствен и јединствен ефекат.Ова опција је за храбре жене које се не боје експеримената.Огромна разноликост узорака и узорака омогућава вам да створите права ремек дела на коси.Бојење се врши само на равној и глаткој коси.Стенцил слика укључује употребу посебних шаблона.На коси се могу креирати цртежи у вертикалним и хоризонталним равнима, шаблоне, геометријски облици, слике имитације предаторских отисака.

​​

Стенциллед диеинг оф хаир, пхото

 • Цреативе цолоринг

креативни начин да се трансформише фризура.За то се користи неколико боја.Уз помоћ креативног бојања не само да можете постићи занимљиву слику, већ и прикрити неке недостатке косе, на примјер, визуално повећати гласноћу.Нема сумње да је креативно бојање избор активног и изванредногприрода која воли да буде у центру пажње. Креативно бојење се може обавити на краткој и средњој коси.

Цолор цолоринг, пхото

Цреативе цолоринг пикие фризуре, фото

Хидден раинбов цолоринг, пхото

Хидден раинбов цолоринг, пхото

Красивие красивие красивие красивие красочки

Црно-бели колор, фото

Креативна обојена кратке фризуре, фотографија

Дарк Хаир Цолоринг

Да би тамну косу учинили светлијом и засићеном потребно је изабрати нијансу која ће бити блиска природној. Осветлите тамну косу треба пажљиво и само од стране професионалаца. Да се ​​боја не би брзо испирала, често је потребно освежити је или користити шампоне од нијанси. За тамну косу погодна је модерна новина - длаке на тамној коси или популарна балајаза на тамној коси.

Бојење појединачних нити на тамној коси, фото

Модно качење тамне дуге косе, фото

Боја плаве косе

Приликом бојења плаве косе, размотрите њихову структуру. Ако је коса танка и беживотна, потребно је одабрати боје које нису амонијачне . За бојење плаве косе потребно је мало дуже.

На нашој веб страници можете видјети најновије фризуре и бојење. Нашли смо најсочније и живописније примјере. На фотографији ћете видети какав ефекат можете добити одабиром одређене технике.

Модерно бојање плаве дуге косе са сребрно-сивим и плавим нијансама, фото

Модерна зонска боја плаве косе, фотографија

Видео лекција: истезањебалаиазх цолоурс

Бојање косе, фото галерија

Преливање и зонално бојење косе, фото

Бојење косе у свим бојама дуге, фотографија

Модне нијансе боја за косу, фото

Бојење само доњих нити, фото

Модне нијансе боје за косу, фото

) Бојање косе у трендовским љубичастим и плавим нијансамаки, пхото

Бојки за коси в модерниј розовие тонки, фото

Модние сивие тонки, фото

Стилисх силвер цолор, пхото

]

"Матт" обои в темно сивих и пепельних тонах, фото

Оборование "ундине", фото