Да ли је корисно направити ласерско уклањање длака?

Постоји неколико начина да се уклони нежељена длака у различитим деловима тела.Најпопуларнија, али у исто време и најнеефикаснија метода је бријање.Ова метода има много минуса: оштрице оштећују горњи слој епидермиса, коса расте пребрзо, након бријања може доћи до опипљивог осјећаја нелагоде због иритације, итд.Друго место у рангирању уобичајених и популарних метода уклањања длака је схугаринг и вакинг.Ове процедуре су прилично болне, посебно када су у питању интимне области.Да, и често на форумима можете наћи негативне коментаре о расту косе након неправилно изведене процедуре.И, наравно, метода "кидања" неће бити у могућности да обезбеди комплетно одлагање косе.Они ће се вратити након неког времена, а ви ћете морати да изводите ову болну процедуру изнова и изнова.Треће место међу најпопуларнијим методама уклањања длака заслужено је ласерско уклањање длака, које вам омогућава да се ослободите вишка косе на телу веома дуго (најмање 2-3 године) у само неколико трикова.Због своје ефикасности, ова услуга је брзо постала раширена.Сада приватне клинике у борби за клијента нуде прилично повољну политику цијена за ову процедуру.Међутим, постоји популарно уверење да је ласерско уклањање длака невероватно скупо.Да видимо да ли је то истина или не?

Мало о самој процедури

Зашто се коса заустављада расте?Ласер не изгара само вањски дио косе, већ и његову поткожну површину (лук).Након таквог утицаја, губи способност за даљи опоравак.Зато се након ове врсте уклањања длака на тијелу више неће појављивати.Наравно, биће вам потребно неколико процедура за уклањање апсолутно свега, али вреди.Најбржи ефекат ће моћи да се похвали девојкама светле коже са тамном косом.Ако имате црвену или светлу косу, требат ће вам још мало времена да их се ријешите.

Ако се противимо ласерској и фото-епилацији, предност ће бити на страни првог начина уклањања длака.Ласерска епилација је поступак који више одговара кожигреда делује више наглашено на саме длаке.Плус, са фотоепилацијом, можете да осетите болне сензације.

Цене за ласерско уклањање длака: да ли је ова процедура корисна?

Наравно, трошкови зависе од клинике, опреме која се користи и бројних фактора који утичу на број процедура које су вам потребне.На пример, узмимо у обзир услугу уклањања длачица на бикини зони.Стручњаци познате Естетске клинике Арбат препоручују коришћење Луменис ласера ​​за ефикасније уклањање длака у овом подручју.они вам омогућавају да добијете добар резултат гарантован.Цијена квалитетног сервиса за цијело вријеме (а то је неколико сесија) је нешто мање од 33.000 рубаља.На први поглед, износ је значајан, али треба имати на уму да ћете јој се опростити више пута.Хоћешплатите за 6500 по сесији. Цена болног уклањања косе, али висококвалитетног воска је 1700 рубаља. То треба да се ради редовно током целе године, тј. најмање 12 пута, ако ваша коса не расте веома брзо. За ову годину ће бити потребно око 20.000 рубаља за ово “задовољство”. Испоставило се да ће се процедуре за ласерско уклањање длака платити за другу годину. Чини се да плаћате више за услугу, али резултат је значајна уштеда. А с обзиром на безболност процедуре и минимални број сесија, може се рећи да је ласерско уклањање длака много ефикасније и пријатније од употребе воска. Покушај бити сигуран.