Дијета на црно вино - брзи губитак тежине

Многи људи знају да је у малим дозама црно вино веома корисно.Али мало ко зна да можете изгубити тежину од њега невероватно брзо и ефикасно!Постоји посебнадијета на црно вино , која је дизајнирана за 5 дана.Ако га пратите тачно, онда се сваког дана одбаци 1-1,5 кг вишка килограма.Импресивно?Све је објашњено једноставно - црно вино садржи ензиме који доприносе убрзаном метаболизму, а тиме и губитку тежине.

Главнаврлинатаквихдијета-ефективног губитка тежинеу најкраћем могућем времену.Стога, ако се морате хитно обликовати, уочи празника или послије њих, обратите пажњу на ову трендовску дијету.Не само да губите на тежини, већ и нормализујете рад кардиоваскуларног система, захваљујући употреби црног вина.

Дијета на вино: особине

Сол са шећером не треба конзумирати 5 дана.Вино треба бити само доброг квалитета - ружичасто или црвено, али мора бити сухо са јачином не већом од 12% (нпр. Мерлот, Исабелла, Цабернет).Осим вина, у исхрани се користе и друге намирнице, али нискокалорична храна иу врло ограниченим количинама, тако да је дијета прилично “тврда”.Можете пити само воду и вино, друга пића токомвинске исхранесу контраиндикована.

Дијета у црном вину: мени

  • За доручак - 2 кувана тврдо кувана јаја препелица или 1 пилетина, 1 свјежи, велики краставац или парадајз;
  • За поподневну ужину, један грејп или велику зелену јабуку;
  • Ручак - 1 краставац илиПарадајз са 300 грама немасног свјежег сира;
  • Вечера - само чаша црног вина (250 мл).

Дозвољено је замијенити ручак и вечеру, односно попити чашу вина за ручак. Дијета се може повећати за 7-8 дана, али онда заједно с вином треба конзумирати додатних 220-240 грама немасног сира.

Црвено вино: Недостаци

Главни недостатак исхране вина је ограничење хранљивих материја. Стога, неприпремљени људи прво треба да се консултују са нутриционистом или лекаром, како не би наштетили здрављу. Такође, дијета је контраиндикована ако имате стомачне проблеме.

Поновљенадијета на црном винује могућа тек након 2 мјесеца. Ако одаберете ову дијету, онда ћете након 5 дана једноставно бити одушевљени својим одразом у огледалу. И одмах заборавите на ограничења кроз која сте морали да прођете.

Уживајте у мршављењу!

Такође погледајте чланке о другимтрендовским дијетамаза губитак тежине у кратком времену: дијета са кафом и чоколадом, дијета од грејпа, као и о уравнотеженој медитеранској исхрани.