Дијета од банана-кефира: лако је изгубити тежину!

Експресна дијета је искушење које захтева наше стрпљење и вољу. Носити се са крутом исхраном није под силом. И упорност, жеља да изгубите тежину и снагу воље - то није главна ствар. Много зависи од вашег здравља. На пример, ако сте идентификовали било коју болест дигестивног система, таква дијета је контраиндикована, морате бити веома пажљиви и пажљиви. Приступ избору метода губитка тежине треба правилно, на основу препорука квалифицираног дијететичара.

Али вратимо се на тему кефир дијета. Ако се и даље одлучите за сличну исхрану, исхрана са банана-кефиром ће бити одлична опција за вас. Може се описати као лагана, хранљива и укусна, најпознатија је сорта воћно-кефирне дијете. Килограми се брзо испаравају, али се препоручује да се држите сличне исхране не дуже од 6-7 дана. Ова дијета води ефикасности, поред тога што је удобна и лака за слатке зубе.

Цонтент:

  • Банана-кефир дијета. Шта треба да знате?
  • Дијета од банана-кефира: што би требало бити на јеловнику?
  • Банана-кефир дијета: све "за" и "против"
  • Ко је контраиндикована дијета?

Банана-кефир дијета. Шта треба да знате?

Једна од најчешћих митова о бананама је да се не могу јести ако пратите дијету. И иако је то високо калоријски производ, на њему постоје ефикасне дијете. Једна од њих је кефир-банана дијета. Поред значајног утицаја такве исхранеможе да утиче на рад црева, као и да ослободи ваше тело од вишка течности.

Монодиет, штедећи у сваком погледу, обећава тренутни губитак килограма.У овом случају, осећај глади ће вас често ометати.А разлог за то је нутритивна вредност банана.Они дају осећај брзе ситости, али и доприносе побољшању расположења.

Прегледи многих људи који губе тежину уз помоћ такве исхране указују на значајан губитак тежине (4-7 кг).Резултат зависи од броја дана кефир-банане исхране.

За време чувене кефир прехране постоје 2 опције.Један је дизајниран за три дана „лаког гладовања“.Други је мало тежи - 7 дана у недељи.

Дијета од банана-кефира: шта би требало бити у менију?

Састављање менија за класичне моно дијете за 3 дана вам није тешко.Основни принцип је количина конзумиране хране по дану.Посматрајући дијету са бананским кефиром, можете појести више од килограма банана (обично 3-5 комада) и попити најмање 4 кашике.лак, кефир без масноћа.Препоручљиво је дати предност природном производу земље.Ово је основа исхране.Тешко је извести, али ефекат је невероватан.Можете прочитати рецензије.

Када дође до глади, можете попити криглу минералне или обичне воде, чаја и кафе су такође дозвољени.

Ако одлучите да идете на недељну исхрану, онда треба да узмете у обзир неке од нијанси такве "глади" кефир-банане.Банане за ових 7 дана ће морати да једумного, односно од 1,5 до 3 кг. Дневна доза кефира - 1 литра. Кухање коктела, понекад чак и са млеком, није забрањено.

Банана-кефир дијета: све "за" и "против"

Исхрана банана-кефира разликује се од типичне исхране него допуштањем да једе слатко (исти висококалорични жути плод) и, морам рећи, то увелике олакшава процес губитка тежине. Поред шећера, који тако желимо у току исхране, банана садржи и влакна. Њено тело се дуго засићује и пробавља, тако да осећање глади неће бити толико узнемирујуће као код, на пример, кефир-биљне исхране. Осим тога, банане садрже низ витамина и микроелемената, чије су користи познате свима. Ово нису све плус бодови.

Кефир-банана прехрана приспева к:

  • Чишћење дебелог црева;
  • Брзи резултати;
  • повољно утиче не само на вашу тежину, већ и на изглед у целини.

Что, ета исхрана експресивној банани има много значениј недостатков:

  • Није тајна да се сви они који су одмах изгубили килограме могу брзо вратити.
  • Банане, иако укусне, досадне су 7 дана за редом.
  • Након моно дијете, ако свакако желите да поправите свој резултат, мораћете да седите на некој врсти уравнотеженог енергетског система.

Ко је контраиндикована дијета?

Ако се одлучите на дијету и желите пробати управо кефир-банану, размислите о неким точкама. Ако сте икада имали озбиљну болестили поремећај гастроинтестиналног тракта, или постоје нека хронична обољења, онда би требало да се консултује дијететичар пре исхране.Строго таква дијета је забрањена за труднице и дојиље.Иако кефир-банана дијета јако воли младе људе, али адолесценте, такође се не препоручује.Боље је изабрати дијету засновану на избалансираној исхрани, или само на неколико дана поста.