Дизајн ноктију: јакна у различитим стиловима (фото)

Наил арт дизајн француски је модни тренд за сва времена.Универзална је и погодна за све жене без обзира на године живота.Његова карактеристика је присуство украшеног врха нокта. Француски маникир има атрактивну лепоту.Он је у стању да визуелно прилагоди облик плоча за нокте и да им даје елегантнији изглед.

У класичној верзији, основни слој је у крем, беж, ружичастој боји.Након наношења базе, врх је уоквирен белим лаком.Наравно, као иу свакој модној индустрији, класична јакна је трансформисана.Сада су жене у моди суочене са великим избором занимљивих идеја за дизајн ноктију.Упознаћемо се са њима у овом чланку.

Садржај:

  • Наил арт дизајн француски: нови 2019, фото
  • Наил арт дизајн: француски са монограмом
  • Дизајн ноктију: Француски Омбре
  • Дизајн ноктију: Прозирни француски
  • Дизајн ноктију: француски са каменчићима и искрицама
  • Дизајн ноктију: Моон Френцх
  • , фото

Француски дизајн ноктију: новитети 2019, фотографија

Тренд сезоне 2019 - дизајн са елементима цртежа.Штавише, таква јакна се може извести на различите начине.Слика је најчешће приказана на прстену.Цветни мотиви, орнаменти, геометријски дизајн, узорци су добродошли.Маникир изгледа необично и оригинално када је сваки нокат украшен светлим узорком.Али за стварање таквог ремек-дела није лако, штавише, потребно је доста времена.

На врхунцу популарности, маникура боја.Одлично решење засветао свакодневни живот.Такав маникир ће разблажити свакодневни изглед и донијети додир ентузијазма и зла.

Маникир дизајниран у деликатним пастелним бојама не умањује његов положај.Изгледа једнако добро на дугим и кратким ноктима.

Френчинг трендови, фото

Стилски дизајн ноктију: бела француска, фотографија

Новитети: сјајни француски дизајн ноктију, фотографија

Дизајн ноктију: Француски монограмски узорак

Француски монограмски узорак је занимљив и привлачан.Извршите овај дизајн није тешко.Његова особина је узорак састављен од испреплетених линија.Цртежи могу бити било које врсте.Најпрецизнији и траженији француски тип.У овом случају, пршути се извлаче само на страни нокта.За цртање се користи танка четка или игла.

француски: дизајн ноктију са монограмом, фото

француски: дизајн ноктију са монограмом, фото

француски: дизајн ноктијуслика, фотографија

Дизајн ноктију: Француски Омбре

Техника Омбре многи су волели због своје изузетне лепоте.Да би се извршио дизајн ноктију, потребни су гел гелови различитих нијанси, спужве и воде.Суштина дизајна је да се једна боја глатко мења у другу, стварајући необичан ефекат.Истовремено, могуће је комбиновати и сличне нијансе лака и потпуно различите боје.

Омбре френцх, фотографија

Дизајн ноктију: транспарентни француски

Транспарентни француски - ово је паметна маникура која се изводи на вештачким ноктима.Врхунац овог дизајна је да врх нокта остајеапсолутно транспарентан. У дизајну се могу користити различити декоративни елементи: лискун, каменчићи, куглице и још много тога.

Дизајн нокта: француски "вео", фотографија

Наил десигн: французскиј "вел", фото

Дизајн нокта: француски "вео", фотографија

Дизајн ноктију: француски са каменчићима и искрицама

Класичан француски може се надопунити каменчићима или искрицама. У овом случају, испоставило се да је дивна верзија за одмор дизајна ноктију са каменчићима. Спанглеси могу украсити врх нокта или се распршити по платну нокатне плоче на хаотичан начин.

Да би се створио спектакуларан маникир, потребни су каменчићи различитих величина. Примјењују се точкасто, цртајући узорак.

Наил десигн: француз с рхинестонес, фото

Дизајн ноктију: француски са каменчићима, фотографија

Наил десигн: јакна са каменчићима, фото

Дизајн ноктију: Моон Јацкет

Још једна успешна опција за нокте је јакна на Месецу. Његов карактеристичан квалитет - прати рупу на дну нокта. Овај дизајн се назива и "флип-флоп". Предност Месечеве јакне је лакоћа имплементације и стилски изглед. Можете нацртати облик мјесечевог полумјесеца ручно, или користити посебну шаблону.

Моон јацкет, фото

Моон јакна, фото

Видео: Реверсе Сервице Траининг

Француски наил арт дизајн, фотографија

Прекрасан дизајн на ноктима ће помоћи диверсификацији досадног монофонског премаза. Додаће више креативности цасуал изгледу, којитако неопходно за подизање расположења!Увјерите се сами гледањем одабраних фотографија.

Новине дизајна ноктију: француски "рептиле", фото

Релиеф френцх, фото

Идеје за француски са срцем, фотографија

]

Идеје лунарне и француске маникуре, фото

Једноставан дизајн ноктију: француски са цвећем, фото

Идеје за дизајн ноктију: стилски издужени троугао француски,фото

Идеје за дизајн ноктију: француски беж са црном, фото

Идеје за дизајн ноктију: црно-бели француски, фото

Ново:модерни дизајн ноктију, фото

Ново: јакна за дизајн ноктију, фото