Дизајн ноктију код куће (фото)

Прекрасна маникура чини руке уредне и неговане. Зато свака жена која увек даје времена свом изгледу неће дозволити да јој нокти трче. Чак и ако нема времена за обилазак салона за нокте, то се увијек може обавити самостално.

Корисни савети, фотографије и видео туторијали за почетнике ће вам омогућити да постанете права мајсторица која ће створити модеран и модеран наил арт.

Цонтент:

 • Једноставан дизајн ноктију код куће
 • Дизајн ноктију код куће
 • Дизајн ноктију код куће са каменчићима
 • Дизајн ноктију код куће са обичним лаком
 • Дизајн ноктију код кућног гела
 • Дизајн ноктију код куће: фотографија

Једноставан дизајн ноктију код куће

Прекрасан и уредан узорак на ноктима може се направити уз помоћ специјалних четки, алат за маникирне тачке је такође погодан за ове сврхе. Помоћу њега можете цртати апстрактне обрасце, битмапе, узорке чипке и још много тога. Помоћу тачака можете направити једноставан дизајн точкица. Трајаће само 10-15 минута, али резултат ће премашити сва очекивања.

Фазе:

 • Дајте ноктима жељени облик, уклоните кутикулу.
 • Нанесите основни премаз. Избор боје зависи од личних преференција.
 • Даље, тачке су распоређене у хаотичном реду. Могу бити различитих величина. Дакле, дизајн ноктију ће изгледати још необично.
 • Завршни додир је финиш са лаком који може имати различите ефекте (стварају мат или сјајни ефекат).

Постоји много идеја о томе како да се диверзификује класични дизајн ноктију са точкицама: можете променити боје, распоред, величину.Може се надопунити и блиставим каменчићима или искрицама.

Важно је напоменути да је овај дизајн ноктију код куће одличан за кратке нокте.Погледајте испод видео дизајн ноктију - лекцију за почетнике.

Дизајн ноктију код куће

Водени маникир изгледа веома импресивно, али да би га уредио, треба вам мало праксе.За извођење је потребна мала чаша напуњена водом, неколико комада лака различитих нијанси и чачкалица.Да не би мрља на кожи, можете користити лепљиву траку ширине најмање 1 цм или масну крему за руке.

Кораци:

 • Наруквице се стављају у ред: избришите стари премаз, ако га има, уклоните кутикулу, уклоните.
 • Улаз је праћен лаковима.Да бисте то урадили, додајте кап лака у воду.Када се простире по површини воде, на средину стакла се додаје још једна нијанса (процедура се понавља за све боје).Чачкалица ствара слику .. Даље, прст се спушта у воду.Остаци лакова се могу очистити чачкалицом.
 • Уклоните траку са прста или обришите лак са убрусом ако је крема употребљена.
 • Након што се премаз осуши, нокти су прекривени појачивачем боје или нормалним чистим премазом.

Домаћи дизајн ноктију са каменчићима

\ т

Дизајн ноктију код куће са каменчићима може се обавити у различитим техникама, може бити сликање, маникир чипке, француски, маникир на мјесецу, гдје је рупа уоквирена каменчићима.

За почетнике у маникирском послу најлакше је украсити нокте каменчићима. У ту сврху се на неосушеном главном лаку поставља једна стразинка (по жељи се може поставити неколико комада) и све је прекривено лаком за фиксирање. Поред каменчића, можете користити и обојене перле, перле, мале перле, металне фигуре и логотипе.

Дизајн ноктију код куће са обичним лаком

Дизајн ноктију код куће се најчешће ради са обичним лаком. За креативни дизајн потребно је неколико цвијећа. Лак је изабран за општу позадину, затим се на њега наноси другачији узорак боја помоћу уређаја за маникир. У дизајну се могу користити и брокати, бујони, налепнице, сухо цвијеће.

Хомемаде гел за нокте

\ т

Данас маникир код куће уз употребу гел-лака је постао још приступачнији! Продавнице продају много занимљивих опција боја, помоћу којих можете креирати права ремек-дела. Ако желите да пратите модне трендове, изаберите класичне нијансе или луксузне боје вина. Погледајте видео туториал, који постепено описује како да направите стилски дизајн ноктију код куће.

Дизајн ноктију код куће: фотографија

Дакле, ако виЗаинтересовани сте за питање како направити једноставан гел за нокте код куће, а затим можете видјети фотографију са идејама лијепе маникуре за почетнике (фотографија с дизајном ноктију коју је израдила приватна маникерица Полина).Захваљујући томе што можете лако направити занимљив дизајн за почетнике.

Дизајн нокте дома в плавих тонах (фото).

Дизајн домаћег ноктију са каменчићима (фото)

(фото)

Нуд стиле домасиј дизајн ноктов (фото)

(фото)

Дизајн красног наильного дома (фото)

Дизајн дома на нокте с глиттер (фото)

Дизајн ноктију код куће: модеран аирбрусхинг (фото)

Дизајн ноктију код куће 2016:мачје око (фото)

Пинк наил арт дома (фото)

Суммер наил арт ат хоме (фото)

Красив дизајн нокта дома (фото)

Светлиј дизајн нокта дома (фото)

]

91) Дизајн ноктију код куће у беж тоновима (фото)

Волуметријски дизајн ноктију код куће (фото)

97) Мат дизајн ноктију код куће(фото)