Дизајн ноктију: видео

Ова рубрика је посвећена дизајну ноктију. Овде можете наћи бесплатневидео туторијале за почетникекоји ће вам помоћи да изведете стилски маникир користећи популарне технике 2016. Ове године, маникир са металним и цат-еие гел лаковима, природним дизајном ноктију Нуде стил, декор са искрицама, камењем и каменчићима, као и романтични дизајн са наношењем баршунастог праха. Након гледања видеа са лекцијама на дизајну ноктију код куће можете сами направити леп маникир код куће. Да бисте направили маникир код куће, требаће вам: гелови различитих нијанси, основни и завршни премаз, специјална течност за одмашћивање ноктију, четкице за маникир, као и разни декоративни елементи (прах, каменчићи, налепнице, фолија итд.).

Цонтент:

  • Видео: гел за лакирање ноктију
  • Видео: дизајн гелова за нокте у боји
  • Видео: дизајн лака за нокте
  • Видео: клизач за дизајн ноктију
  • Видео: Фоил Наил Десигн Видео: Глиттер Наил Десигн
  • Видео: дизајн ноктију са прахом
  • Видео: цат'с еие
  • Видео: креативни дизајн са четкама

Видео: гел за лакирање ноктију

Гел лак се може користити за покривање ноктију. Овај алат је пробој у индустрији ноктију. Он има много предности, за које је волио дивну половину човечанства. Покривеност траје дуго, око 2-3 недеље. Не штети природној плочи за нокте. Гел лак је згодан и лак за употребуапликација, тако да се може користити код куће, ако купите УВ лампу за сушење.Погледајте ниже часове дизајна ноктију и покушајте сами да изведете сличан маникир.

Гел лак: видео туторијали за почетнике у дизајну ноктију

Видео: дизајн ноктију обојеног гела

Захваљујући јединственим својствима обојених гелова за моделирање, појавиле су се многе могућности за диверзификацију техникањих.

Дизајн ноктију обојеног гела је права умјетност.Уосталом, уз његову помоћ можете постићи невероватне ефекте лепоте који могу бити неочекивани чак и за самог господара.Изгледа занимљив дизајн ноктију у монохроматској технологији, помоћу које можете постићи апстрактне цртеже.

Видео: дизајн лака за нокте

Конструкција лака је стара и провјерена техника.Савремени лакови имају дебљу конзистенцију и отпорност на вањске утјецаје.Њихова боја је невероватна.Због тога можете остварити најнеобичније и креативне идеје.

Да би се створио оригинални цртеж или шаблон, није неопходно имати уметничке вештине, довољно је да се правилно поклапа са скалом боја.Поред тога, у специјализованим продавницама можете набавити шаблоне било које врсте са којима можете направити креативни дизајн лака.

Видео: клизни дизајн нокта

Дизајн клизача укључује употребу специјалних филмских наљепница с различитим узорцима.Уклањају се из варпа.намакањем водом. Користе се за украшавање ноктију под уобичајеним лаком, гел лаком, акрилом, гелом.

Дизајн клизача је иновативан развој који штеди вријеме и олакшава мукотрпан рад на умјетничком сликарству. Изгледа сјајно на дугим и кратким ноктима.

Видео: фоил наил десигн

Фолија за дизајн ноктију може бити: преведена, лисната, пресована, Минк (налепнице), у облику танких трака.

Захваљујући овом материјалу могуће је постићи метални сјај, који је тако популаран ове сезоне. Да бисте са њеном помоћи креирали привлачан дизајн, није потребно имати специјално образовање, довољно је прецизности и вјештине.

Видео: Глиттер Наил Десигн

Глиттер је увек повезан са слављем, слављем и забавом. Они могу бити део лака за гел или се продају у облику праха. Глиттер се може користити као декор и за свакодневни живот. У овом случају, идеална опција би била француска маникура, гдје ће умјесто бијеле пруге бити пјенушава.

Лекције за гел за нокте за почетнике: видео упутства за маникир са сјајом

Видео: дизајн ноктију са прахом

Дизајн ноктију (видео испод) уз употребу праха увек изгледа скупо и ефикасно. Уз помоћ пудера можете направити тонирање ноктију. Такође је популаран за прављење француског маникира или акрилног моделирања.

Видео: Цат еие наил десигн

Мода на дизајну ноктијунапредује из године у годину. Постоје све врсте нових предмета у области материјала. Недавно су мајстори сервиса за нокте изненадили многе жене занимљивим и импресивним дизајном са ефектом мачјег ока. Таква маникура, упркос очигледној сложености, може се извршити сама. За то вам је потребан магнетни гел за полирање и минималан напор.

Видео: креативни дизајн са четкама

Кистовима можете да обојите све, као и да створите необичне ефекте. Пре него што почнете да сликате, морате одлучити о дебљини и дужини четке.

За учење сликања на ноктима можете користити папирне и акрилне боје.

Видеозаписи о дизајну ноктију који су постављени на нашој веб страници ће вам помоћи да схватите одакле почети и на које тачке треба обратити пажњу.