Фасхион бангс 2019. 6 модних трендова (фото)

Бангс - светао и примјетан елемент у коси, који је способан за много! Исправно одабран облик помоћи ће визуално помладити, исправити недостатак изгледа.

Мода се претвара у њу сваке године, појављују се нове форме и текстуре. Ако се сећате деведесетих, одмах се присетите слика са чешљаним бангом. Сада се то чини веома смешним и смешним, али онда је то био прави бум. Све жене у моди су је помно гребале и обилно излиле лаком. Времена су прошла и више природних стилова су их заменили.

Цонтент:

  • Модни трендови;
  • Страигхт бангс;
  • Асимметрицал бангс;
  • Елонгатед бангс;
  • Опције куадс са бангс;
  • Схорт бангс.

Трендови 2019: мода за фризуре са шишкама

Многе модерне фризуре укључују шишке. Не постоје врсте: асиметричне, издужене, косе, равне, кратке, непажљиво профилисане. Као што можете видјети пуно опција, али морате их одабрати на основу индивидуалних особина екстеријера. На крају крајева, погрешно изабрани прасак може у потпуности покварити утисак слике. Наравно, постоје универзалне, вин-вин опције за скоро све. Дакле, које ће женске фризуре са шишкама 2019 ићи по тебе?

Дълго право

Торн

На две стране

На страни

Асимметриц

Тренд у фризурама 2019. године: Равне шишке са глатким резом

У новој сезони, прасци 2019. године са равномјерним резом су невјеројатно популарни. Носи селоосе хаир.Добро се слаже са тако популарном фризуром, као боб.Ствара визуелни утисак густе и густе косе.Ова опција је идеална за власнике високог чела.Постављање таквог праска на разне начине.Најчешће - вуците са глачањем.Равне шишке саме по себи изгледају спектакуларно, али изгледа одлично и са декором.Може се надопунити дијадемом, завојем, ободом.

Тренд за дуге асиметричне праске

Асиметричне шишке изгледају интересантно и додају лакоћу слици, помлађују лице.Приадки фризуре случајним редоследом и имају различите дужине.Постоје многе врсте асиметричних шишки.Стога, да изаберете за себе одговарајућу опцију није тешко.Направљен је за кратке фризуре и дугу косу.У кратким случајевима, таква бангс делује као нека врста равнотеже.Визуално вуку лице.

Дугим асиметричним шишкама није тешко сложити се.Може се пробити натраг, отварајући лице или увијајући флагеллум и причвршћујући га на страну.По жељи можете се завити у ретро стилу.
Дуга асиметрична ресица, упарена са валовитим коврчама на боку, изгледа веома лепо.Тако се добија нежна и женствена слика.

Модни трендови 2019 - дуга шишка са полагањем на две стране

Мода шишке 2019 са полагањем на две стране одговара многим девојкамау зависности од старости.Она не прекрива лице, отвара је.Фризура са таквим праском изгледа врло природно и опуштено. Прекрасно окреће овал лица, наглашавајући његову природну лепоту. Такве шишке су веома погодне за лежање. Поред тога, они често постају део фризуре. Лако их је уткати у плетенице. На каскадним фризурама, ова варијација шишки ће нагласити вишеразински распоред нити.
Да би се полагало на две стране, потребно је направити јасан растанак у средини главе. Сваки део шишки се хвата у сљепоочнице са сушилом за косу или коничним коврчањем, тако да постаје дио стила и изгледа природно. Да бисте постигли резултат, лагано прскајте шишке лаком средње фиксације.
Треба напоменути да се овај тип банг 2019 не брија сврховито. Обично је то резултат раста било које врсте праска.

Главни тренд 2019. године је боб са бангс

Модеран трг са праском је универзална и практична фризура која дуго није изгубила своју популарност. Стилисти нуде да експериментишу са сликама. За то, апсолутно нема потребе да се предузимају радикалне мере. Уосталом, постоји такво стилско оружје, као шишке. Уз то, уобичајеном стилингу можете дати потпуно другачији изглед. Прави аутомобил изгледа сјајно са глатким и равномерним ударцем. Такође се може комбиновати са валовитом косом или коврчама. Бочна шишка, такође је модеран тренд 2019. године. Може се лагано подићи и благо закривити. Асиметричне шишке ће такође бити добар додатак издуженом квадрату.

Модни кратки шишци

Кратки шишке изгледају необично, чак и храбро.Одговара девојкама са редовним карактеристикама.Наглашава облик и боју обрва, тако да они морају имати одговарајућу јасноћу.Такође, кратке шишке захтевају боју косе, која треба да буде дубока, богата и контрастна.
Иновације ове сезоне су кратке графичке шишке, наводно ошишане дуж владара, по строгој дијагонали.Ова опција има велику сличност са стилом "Парисиан".О томе можете бити сигурни гледајући фотографије женских фризура са шишкама које су модерне 2019. године.