Фото колекција "Спринг Маницуре"

Нова сезона је дошлапрољеће , и то је утјецало не само на трендове у одјећи, фризури и шминки, већ и на нашемманикиру .Црна, тамноцрвена и тамно плава нијанса су ствар прошлости.Сада су нове идеје маникуре у моди.У прољеће више него икада желите свијетле и богате боје, укључујући и наше нокте.

Чланак садржи збиркуфотографијена темутрендовског прољетног маникира .Све модне новитете сезоне, укључујући и стилски маникир за прољетне "гранчице".

Садржај:

  • Дизајн прољећа у ружичастом стилу;
  • Дизајн пролећа у стилу небеско плаве;
  • Пролећни маникир са цветовима и гранчицама;
  • Опруга за маникир: геометрија;
  • Светли дизајн “Неред боја”;

Пролеће маникира у ружичастом стилу

Пролеће је време романтике.Зато је ружичастапролећна маникурапроглашена новим трендом сезоне.Можете безбједно изабрати различите нијансе премаза: од сјајног вриштања до блиједих пастелних тонова.И запамтите да је већ тешко изненадити некога уобичајеним монокроматским премазом.Важни су дијаманти, цвеће, траке, златне и сребрне траке, различити узорци срца и маникир за дизајн фотографија.Техника градијента се сматра модерном у овојопрузи , а то је неометан проток једне нијансе лака у другу.Мешавина руже и злата је такође популарна.

Важне су и светле и голе бледо ружичасте нијансе.

У 2019. години, каменчићи на ноктима остају популарни.

Луксузна маникура са цвећем је увек у моди.

Традиционална лунарна маникура је погодна као дневна опција, али у пролећним тоновима.

)

Пролеће 2019: азурно-плава и плава

Тиркизна боја, која је прошле године постала модерна, није заборављена, иу прољеће . Заистабоја опругеможе се комбиновати са деликатним ружичастим и беж тоновима, као и са сребром. Тиркиз се добро уклапа са белим. Могућности примене: маникура на месечини, пруге и цик-цак, цвеће, грашак и морска тема. По жељи можете користити нови тренд прољеће-љетне сезоне -маникир с микро-куглицама .

Маникирска опруга , направљена у тиркизним бојама, увек изгледа модерно и свеже. У фотографији приказане су различите верзијепролећног маникирау тиркизу.

)

Маникир пролеће 2019. у стилу цвећа

Какавпрољетни маникирбез цвијећа, поготово када се ради о маникиру 8. марта ! Цртежи боја на ноктима се раде ручно или помоћу специјалних шаблона. Рад мајстора није лак, али резултат се исплати. Популарни су украси са дивљим цвећем, пролећном сакуром, марјетицама, сунцокретима и ружама. Шема боја за маникир може бити најразноврснија, све зависи од маште мајстора. Овог пролећа, цветни орнаменти се често користе за стварање маникира за венчање.

Најновији тренд овог пролећа је романтични дизајн ноктијугране, лишће и неплодни пупољци цвећа у минималистичком стилу. Такви украси су нацртани танком четкицом и обичним гел-лаковима. Популаран мат дизајн са песком, комбинација различитих техника, додавање сребра у облику искри или утрљавања.

Корак по корак фото инструкција за дизајн пролећа са гранчицама

Једноставан и једноставан на први поглед, цртежи изгледају модерно и свеже. Изводи се танком четком 0 или 00. Ако је ваша четка предебела коса, онда се може сама одрезати. Да бисте то урадили, извадите маказе из сета за маникир и одрежите једну косу на самој основи четке, померајући је у круг.

Полазећи од цртежа, означите главне линије и већ почните да радите на лишћу и декору.

Мат пролећни маникир ће изгледати још лепше ако поспите слику песком или прахом.

Традиционални цвјетни узорци на ноктима често се могу наћи у комбинацији с разним трљањем.

Спригс фор ловерс оф нуде стиле

Видео-урок: въвеждане на нокти

Техника акварела је сада у моди са мешањем на палети или директно на ноктима са гел-лаком различитих нијанси и даље цртање контура цртежа.

Маницуре Спринг: Геометри

Све више се ствара модни маникир мајстори повезују своју маштуи измишљају необичне обрасце.Овог прољећа на врхунцу популарности је комбинација јарких боја затворених у геометријским облицима.Вишеслојни цртежи изгледају сјајно на ноктима било ког облика.Сви ови трокути, квадрати и цик-цак се изводе помоћу специјалних шаблона или вискија.

пролећни дизајн са разбијеним стаклом на плавом гелу

Маникирско прољеће 2019: побуна боја

Бојепрољетног маникура 2019 : жутазелена, роза.Слободно комбинујте неспојиво.Овог пролећа у нереду боја.У ери лепих ноктију, добродошла је комбинација неколико боја.Али при креирању светле беспрекорне маникуре, запамтите о компетентној комбинацији нијанси.