Фоур оф а Кинд: 7 модних трендова за 2019. годину (фото)

Модеран трг са бангсом добија на популарности. Ова сјајна, спектакуларна фризура вам омогућава да изгледате елегантно, а осим тога, помлађује се и охлади. Дакле, може се сигурно приписати универзалној фризури, која не ограничава девојке ни у чему: без старости, а не у стилу одеће.

Опћенито, шишке су јединствени атрибут женске љепоте који могу промијенити лице, нагласити сексуалност и поставити одређени карактер цијелој слици.

Дакле, да видимо, а можда и да узмемо у обзир какве ће модерне фризуре украсити модерне фасхионистас и која опција је најбоља за одређени тип особе.

ТОП-7 варалица са бангс у 2019

Гледајући модне ревије ове сезоне, можемо издвојити седам варијација тренда у дизајну познате и популарне фризуре, наглашавајући елементе у којима су модни банг 2019.

Модни тренд бр. 1 - Изрезивање на рамена равномерним и равним шишкама

Модерна квадратна рамена са глатким резом савршено наглашавају исправне црте лица, учинит ће јагодице изразитијима. Ова опција је погодна за дјевојке са равном, глатком косом. Посебно импресиван са квадратним резом и равним шишкама гледа на бринете. Равне шишке, ошишане на ивици трепавица, помоћи ће да се нагласи изглед и пружи занимљива геометрија.

Модни тренд број 2 - Нега рамена са филетираним шишкама

Одличан тандем - боб исјечак и глодане бангс. Оне омекшавају црте лица и чине слику меком, њежном и прозрачном. Вештачки створени банг боунце је савршенпогодан за диван секс са овалним, округлим лицем.

Модни тренд бр. 3 - потез са издуженим бангом са растанком на средини

Боб са проширеним праском одговара готово свакој девојци. Осим тога, издужени прасци ће бити право спасење за оне који желе да га узгајају. Сада се то може урадити једноставно и са укусом. Још један плус у прасини издужених праменова је да се може користити за промену изгледа фризуре, јер се лако може послужити у различитим стиловима. По жељи може бити уврнута у каменице или плетенице.

Модни тренд број 4 - Каре са асиметричним ресама на страни

Тајанствена слика, мало слаба ... То се може постићи ако се модерни четворосед допуни асиметричним шишкама. Шта осваја ову опцију? Лака немарност, стилски обим и наравно креативност. Асиметричне шишке у дословном смислу трансформишу уобичајене женске фризуре. Представља неку врсту пратње и софистицираности на слици.

Фасхион Тренд Но.

У кратком квадрату са равним шишкама осети се лагана ретро тон. Али модни трендови у 2019. укључују елементе бербе. Стога, ако изаберете ову опцију, упасти ћете у само срце светске моде. Ова фризура изгледа веома слатко. Запамтите бар неку чудну, али невероватно незаборавну слику француске Амелие.

Модни тренд бр. 6 - Кратка марка са равним шишкама и стилом обимног таласа

Комбинација равних шишања и валовитог кратког квадрата, каобарем необично, што значи да је веома модерно 2019. године. Погледајте фотографију, зар не? Девојка са таквом фризуром ће изгледати нежно и природно. Одлична опција за стварање романтичног, модерног стила.

Фасхион Тренд Но. 7 - Футуристиц Цолор Фоур

Коначно, нама је дошла светла, креативна и памтљива мода. Сада можете нагласити свој индивидуални стил и креативно размишљање уз помоћ квадрата у боји са шишкама 2019. Наравно, ова опција је прилично храбра и не могу сви одлучити о њој. Женске фризуре са футуристичким бојама бирају сјајне, посебне личности које воле повећану пажњу. Запамтите само фризуру Миле Јововића у филму „Пети елемент“ и све ћете разумети!