Француски плетеница: предивне фризуре за себе

Свака девојка свакако воли промену у свом имиџу. Ово је лако постићи ако имате дугу или средњу косу. Да бисте то урадили, довољно је направити прекрасну, необичну фризуру која се заснива на француској плетеници. Данас постоји много начина да се то исплати. Може се ткати на стандардни начин, у облику обратка или уз помоћ силиконских еластика.

Цонтент:

 • Како ткати?
 • Модне фризуре са француском плетеницом: за дугу, средњу и кратку косу;
 • Фризуре са француским плетеницама.

Како ткати?

Научити ткати плетенице свима! Уосталом, сада постоји велики број онлине лекција и фотографија за почетнике, који описују цијели процес корак по корак. За то није потребно имати посебне способности, али наравно да ћете морати да се придржавате одређених правила.

Така, како ткает французска плетеница

 • Француски плетеница уткана на припремљену косу. Треба их пажљиво чешљати. Да не би били испрани и нокаутирани када радите, будите сигурни да користите специјалне стилинг производе (хидратантни регенератор, серум или восак), или само испрскајте косу водом и чешљајте је тако да је коса натопљена влагом.
 • Онда је потребно изабрати место из којег ће почети француска плетеница.
 • Изаберите ланац у облику В и фиксирајте га еластичном траком.
 • Подијелите одабрану нит на три једнака дијела.
 • Неопходно је почети ткати праменове на стандардни начин. Достаједан ткати, након чега се све нити морају узети у лијеву руку, а на десној страни покупити малу цједилу, повезујући је са средњим праменом из главне плетенице.Чврсто затегните ткање.
 • Узмите све праменове у десну руку.Са леве стране, одвојите прамен и додајте га у леви прамен из главне плетенице.Затегните спојене траке и чврсто затегните ткање.
 • Праменове треба повући ближе глави.Након одређеног ткања, десни, која фиксира главни дио косе, мора бити уклоњена.
 • Исто тако, плетите цијелу плетеницу до крајева косе и осигурајте је гуменом траком или барретом.Готов резултат поспите лаком за фиксирање.

Модне фризуре са француским плетеницама: за дугу, за средњу и кратку косу

на дугој и средњој коси, али и на краткој (дужина до рамена).Благо разбарушена француска плетеница је тренд сезоне 2019. То можете видјети гледајући фотографију.Ова фризура уопште не изгледа неуредно, већ даје слици нешто полет, даје јој крхку женственост, романтику, лакоћу и лакоћу.

Фотографија фризуре са разбарушеном француском плетеницом

За дугу косу, француска плетеница се може комбиновати са кратком косом.Такво ткање у облику обруча изгледа врло добро

Ткати на једној страни

На средњој коси можете ткати бочну плетеницу са благо издуженим праменовима.Тако ће се испоставити да коси добије већи волумен.Нарочито је ова техника релевантна ако коса има танку структуру.

Две плетенице, неткане и благо издужене, изгледају прилично необично, али истовремено и модерно.

Ако не желите да се мучите и чини се да је веома тешко да се ткате, онда покушајте да направите такву фризуру са еластичним тракама.На интернету можете наћи гомилу видео упутстава о овом узбудљивом процесу.Гума за пљувачку, упркос чињеници да се сматра веома једноставном у извршењу, изгледа прилично свечано.Стога се ова опција фризура може сигурно користити са вечерњим хаљинама.

Фотографије француске плетенице од ажурне гуме

Још један интересантан начин трансформације је плетење плетенице обрнуто.Узорак ткања је исти, али разлика је у томе што се праменови испреплићу не од врха, већ од дна.

Француски плетенице, плетене од дна до врха

Вечерње ткање

) Спит оф бангс

58]

Француске плетенице за кратку косу могу бити ткане дијагонално или у облику хоризонталног шиљка.Понекад је тешко прилагодити се ткању, али постоје разни трикови који ће вам помоћи да створите лијепу и уредну фризуру чак и на краткој фризури.Да бисте то урадили, можете користити вештачке нити.Иначе, уопште није потребно купити их у једној нијанси са “природном” бојом косе.Можете покушати да ткате обојене нити.Ова техника ће дати слику боје и сингуларности.

Варијанта фризуре са плетеницама и лепињом

Мала плетеница на краткој коси

Два француска плетеница за кратку косу

Фризуре с француском плетеницом80]

Француска плетеница, захваљујући занимљивој изведби, омогућава вам да креирате не само свакодневне лукове за посао или шетње, већ и стварне вечерње слике.Ако идете на састанак, онда направите благо покидану корпу.Ова верзија фризуре ће изгледати сјајно са издуженим минђушама, коктел хаљинама.

Плетеница "кошара"

За шетње до кина, кафића, пробајте плетеницу француске плетенице, али само одозго, почевши од фронталног дијела, а на стражњој страни главе направите реп.Ова комбинација је прави тренд сезоне.

Спит са гредом

Такође, француски пљувачки изгледају сјајно у дуету са течном косом која може бити благо увијена.

Фотографије фризура са плетеницама и текућом косом

Да ли имате пословну вечеру или важан састанак на којем желите да оставите позитиван утисак на друге?Направите фризуру са француским плетеницом и дугим свјетлом.Тако можете направити опуштени пословни изглед.

Фризуре са француском плетеницом су одличан начин да се трансформише и обнови досадна слика.Они ће бити савршено решење ако вам је потребан додатни волумен.Изгледају једнако добро као и сашишке, и без њега.

Обавезно пробајте ово ткање и видећете да можете изгледати лијепо и модерно у било којим околностима.