Фризерски водопад (фото и видео лекција)

Цонтент:

 • Ватерфалл хаирстиле: хов то веаве?
 • Фризура за водопад: декорација с прибором
 • Фризура за водопад: фотографија прелијепог вјенчања, вечерњих и свакодневних изгледа
Тренд 2016 је природна љепота, а нагласити је довољнонаправи лепу и оригиналну фризуру.

Стандардне плетенице више нису толико релевантне у нашем времену.Сада стилисти нуде више занимљивих опција, чија је основна основа ткање.То укључујеводопад фризуре.

Овај тип плетенице је модификована француска плетеница.У овом решењу, део наруџбине остаје слободан.Они су веома лепи проточни ток на раменима.Могу се увити или оставити нетакнути.

Фризура водопадаће вам омогућити да креирате њежну и дирљиву слику која одговара апсолутно свакој девојци.Посебно спектакуларан "водопад" изгледа на мелированној и обојеној коси.Прикладан је и за свакодневни живот и за свечане догађаје као вечерње фризуре.

Ватерфалл хаирстиле: хов то веаве?

Фризура водопадасе изводи на бази француске плетенице (како да је ткате, можете је гледати у било којој видео лекцији) и може имати неколико опција.Његова главна особина су текуће нити, које дају посебну драж целој слици.

Фризерски водопад на коврчавој и равној коси (фото)

Корак по корак са видео снимком

 • Косу треба добро чешљатичешаљ илидрвени чешаљ.Требало би да буду глатке, само у овом случају испоставило се да је тачно подељено на неколико нити.Да би севодопад фризуреодржао дуже вријеме, потребно је користити производе за обликовање - лак или пјену од пјене.
 • Након што је коса потпуно спремна за ткање, потребно је одвојити косу од храма и подијелити је на три једнака дијела.Ткање почиње у стандардној техници, али само доњи праменови требају бити ослобођени из главног ткања.Уместо ослободјених нити, нови се узима са врха и тако по целој глави.

Фризерски водопад на коврчавој коси (фото)

 • Да бисте сигурно причврстили косу, морате ухватити прамен преко уха.Крећући се по глави, ослобађајући праменове, морате доћи до следећег уха.Да бисте поправили преосталу нит, можете користити малу гумену траку од силикона.
 • Сада се ткање понавља на другој страни.
 • Након што је растресена коса истекла и стигне до друге плетенице, као што се може видјети у фотографији корак по корак, еластичност ће се морати уклонити и двије плетенице ставити заједно.Причврстите их на такав начин да је спој невидљив.Тада ћеводопад фризуреизгледати савршено.
 • Ако желите да добијете тродимензионалну плетеницу, можете лагано извадити плетене нити.

Овај тип ткања може се извести у два реда.Водопадса гредом изгледа импресивнокоса.

Фризура за водопад: декорација са прибором

Фризура "Француски водопад" може бити украшенана различите начине. Све зависи од случаја за који је створен.

Фризерски водопад с прибором (фото)

 • За свакодневне изборе прилагодите фризуру равним увојцима. Ако имате природно коврчаву косу, а желите мало промијенити стил, употријебите глачало. Као декорацију можете користити мали клип у облику живог цвијета или малог рака с каменчићима.
 • За посебне прилике, "водопад" са коврчама ће учинити. Да бисте то урадили, можете користити глачало за коврчање или велике увијаче. Ову фризуру можете украсити уз помоћ светлих трака, обимних боја, клипова, каменчића.
 • Ако одете на састанак или на романтичну вечеру, „ француски водопади“ фризура ” може се направити од плетенице од ажурног материјала.

Хаирстиле ватерфалл евенинг версион (фото)

Ватерфалл хаирстиле: фотографије предивног вјенчања, вечерњих и лежерних изгледа

Како направити фризуру са водопадом (фотографија изнад) смо схватили. Сада је био ред да гледамо видео лекцију у којој је читава техника ткања разумљивија.

Такође у галерији фотографија можете се упознати са неколико врста ткања на коврчавој и равној коси.

Фризерски водопад на коврчавој и равној коси (фото)

Фризерски водопад на коврчавој коси (фото)

Фризерски водопад дупли (фото)

Фризурни водопад на коси средње дужине (фото)

Фризерски водопад за дугу косу (фото)

Варијанте водопада фризуре (фото)

Фризура пада с косом (фото)

Хаирстиле Френцх Ватерфалл (фото)

Варијанте водопада фризуре (фото)

Фризерски водопад за дугу косу (фото)