Фризуре: нове слике (фотографије)

Цонтент:

 • Прегледајте модерне фризуре
 • Модни трендови у фризурама
 • Модне нијансе косе
 • Модне фризуре: колекција фотографија

Преглед модне фризуре

\ т
 • Бохо валовита коса

У предстојећој сезони једна од модних трендова је благо неуредна фризура с плетеницама. Бохо стил је изабран за јесенске колекцијеАнна Суи, Ланвин, Исабелле Марант и други познати дизајнери. Модели су имали обликовану, благо валовиту косу, као да је по природи коврчава, али у исто вријеме благо рашчупана. Модне фризуре изгледале су врло природно, додајући посебну женственост. Посебно повољни таласи гледају на каскадне фризуре. Светлосни таласи су савршени као фризура за округло лице.

Модне фризуре за дугу косу

Модерне фризуре за дугу косу

На изложбама Осцара де ла Ренте и Гуцција, дуга коса модела била је скупљена у репове. Високо на полеђини главе или ниско, глатко или благо неуредно, изгледали су веома елегантно. Корекција косе помоћу пеглања се вратила у моду.

Модне фризуре за дугу косу

Модне фризуре за дугу косу

 • Браидс

Добре старе класичне плетенице су престале бити знак ученика и поново су постале модерне. Генерално у тренду једноставних, некомплицираних фризура из плетеница. Лако занемаривање је дозвољено ичак и добродошли за косу са косом, као да су плетени у журби. Модне фризуре са косом све више бирају звезде за црвене трагове, а дизајнери као модели фризура. Плетенице се често користе за стварање фризура, фотографије се могу наћи у другим чланцима.

Модне фризуре: плетенице

Тренди хаирстилес: браидс

Кратке женске фризуре и тренди 70-их пиксија такође добијају на популарности. Они су заменили фризуре квадрата и боб.

Тренди Схорт Фризуре

 • Гел-брусена коса

Сада модерне фризуре, као да сте управо изашли из воде. Ефекат влажне косе може се постићи гелом. Ова модерна фризура је врло једноставна. Довољно је ставити гел на косу, ткати косу у уском репу на полеђини главе, осушити је и затим натраг. Модерна фризура спремна. Потпуно отвара лице и визуелно је повлачи. Учинак мокре косе може се обавити иу фризурама са репом и чвором. Али овде морате бити опрезни, јер ако претерате са гелом, модерна фризура ће изгледати као прљава коса.

Тренди Хаирстилес: Мокри ефекти за коса

Модне фризуре: ефекат мокре косе

 • Волуменние фризери

Волуметријске фризуре могу нагласити женственост и љепоту. Прелепи таласи, длаке подигнуте на корену стварају видљив ефекат густине косе. Волумеможе се постићи уз помоћ средстава за фиксирање косе или помоћу посебних техника.На пример, нанесите лак на корење и ставите косу са стране.Овај тренд је такође релевантан за вечерње фризуре.

Модне волуменске фризуре

 • Фризуре с прибором

) Постало је веома модерно користити разне додатке приликом стварања фризура.Можете исплести велики цвет у косу, плетити реп користећи оригинални оригами исјечак за косу или украсити косу укосницом са каменчићима.Укратко, експериментирајте са прибором.Успут, да би се направиле фризуре за венчање, уместо велова, они све више користе разне додатке.

Тренди хаирстилес витх хаир аццессориес

Тренди хаирстилес витх хаир аццессориес

 • ) Фризуре у стилу “роцк стар гирлфриенд”

Фризура је прилично једноставна, али модерна.То је дуга коса са бујном, благо разбарушеном мајком.

Тренди дисхевелед хаирстилес

 • Браидед хаирстилес

Невјеројатно њежна и романтична слика може се креирати уз помоћ плетене фризуре.Коса на глави, отворени врат и рамена изгледају веома шармантно и секси.Ове модерне фризуре чине звезде за црвене трагове.Изгледају сјајно са вечерњим хаљинама и погодне су за сваку прославу.

Модне плетене фризуре

Модни трендови у фризурама

Постоји пет трендова уМодне фризуре, које се најчешће приказују на модним ревијама у Милану, Њујорку и Лондону.

 • Дисхевелед хаирстилес

Ефекат благог немара је релевантан и за дугу косу и за фризуре окупљене на потиљку.

Прикупљени у реп и позвани од гела или дуге косе чешљани леђа изгледају елегантно и уредно. Ова фризура се не боји кише или ветра. Изгледаће сјајно у сваком времену.

Чак и најједноставнија фризура може профитабилно победити уз помоћ стилских додатака.

Апсолутно нови модни тренд у фризурама - украс за косу са фолијом. Златна или сребрна трака на дугој, глаткој коси изгледа веома импресивно и елегантно.

Ако волите да често мењате слику, онда опција фризуре са шифром рачуна више него икад. И ове сезоне, фризуре се сматрају модерним, у којима се шишке разликују у боји од главне косе.

Модне длаке за косу

\ т

Фризуре, фризуре, али у смислу боје косе, у јесенско-зимској сезони све нијансе црвене су популарне као никада до сада: бакар, цимет, златно црвена, црвена цигла, мекана наранча, ђумбир, амбер, љубичаста и други. Мајстори боја за косу ће морати напорно да раде како би створили необичне нијансе,тренди ове сезоне.

Модние тонки косе

Модне нијансе косе

\ т Модерне фризуре: колекција фотографија

\ т

Тренди хаирстилес: фото колекциа

Тренди хаирстилес: фото колекциа

Тренди хаирстилес: фото колекциа

Тренди хаирстилес: фото колекциа

Тренди хаирстилес: фото колекциа