Фризуре за дугу косу 2019: модни трендови

Сваке године, дуга прекрасна коса постаје лидер у модним трендовима широм свијета, јер је на њима да можете направити најсложеније и мајсторске фризуре.Постоји толико много варијација фризура за дугу косу 2019. године да ће свака девојка моћи да изабере нешто посебно и јединствено за себе.

Најбоље је обратити се професионалном стилисту како би се лако предложила фризура која наглашава изглед, погодна за тип косе и лица, а истовремено одговара свим модним трендовима.

Садржај:

  • Модни трендови у фризурама;
  • Модерно бојење за дугу косу.

Модни трендови у фризурама за дугу косу 2019

Карактеристика свих фризура за дугу косу је њихова практичност и свестраност, погодна за било коју доб, тип косе, облик тела.Можеш плетенице, направити коврче, коврче, гомиле.Немојте се задржавати само на директној верзији, када постоји много других.
Главни тренд 2019. је дебела шишка, са тупим резом, може бити и раван и благо заобљен.

Тренд бр. 1: Фризуре са равним шишкама

Фризуре за дугу косу са шишкама, посебно лежећи равно, никада не губе своју релевантност, јер се једноставно мењају његова дужина и облик, можете трансформисатифризуру, ставите потребне акценте.
Кратки прасци знатно виши од обрва чине да је изглед мало наиван и отворен, због чега дјевојка изгледа младалачки.Уз праву одећу и шминку можете себи дати пикантност шармаретро беаутиес.

Шишке до нивоа или мало више од обрва су класична верзија, погодна за скоро све.

Женске фризуре за дугу косу 2019. године са шишкама које покривају обрве могу привући пажњу на очи, учинити да очи изгледају уморне, мистериозне и стварају слику фаталне привлачне заводнице.

Тренд бр. 2: Фризуре са симетричним растојањем и дугим шишкама на две стране

Један од водећих модних трендова у фризурама за дугу косу јесамопоуздано су се растали у средишту главе.То можете урадити и на опуштеној коси и при креирању вечерње фризуре.
Да би се олакшао процес обликовања, коријени се могу премазати гелом, само у малој количини и врло пажљиво, тако да се коса не држи заједно.Тајна стилских фризура: глатке коријене у комбинацији са лабавом, прозрачном косом.

Уобичајено је да се ова фризура носи без праска, она може бити избодена невидљивим женама у храм или равномјерно распоређена на двије стране, ако је довољно дуго за то.Фризуре без шишања за дугу косу се лако чисте и не захтевају посебан стил.

Тренд бр. 3: каскадне фризуре

Каскада за дугу косу је огроман простор за машту стилиста.Дипломирани праменови изгледају елегантно, динамично и прелепо водопад уоквирују лице, чинећи његове особине изразитијим.
Дозвољени су сви облици фризуре: равни или асиметрични, глатки и волуминозни, са равним, кратким или косим дугим шишкама.Врста и интензитет каскаде зависи од типа особегустина, дужина и текстура косе.
Фризерска каскада ће изгледати спектакуларно само ако је стање косе изврсно, посебно свјеже и здраво.Можете их одржавати у уредном стању уз помоћ специјалних уља и веллнесса са топлим маказама.

Тренд бр. 4: Веома дуга коса са слојевима за резање

Године 2019. фотографије фризура за дугу косу све више се појављују у слојевима, и тосасвим разумљиво, јер изгледају необично и привлаче пажњу других.

Горњи део се обично изводи у облику боб фризуре, "неравне" градације или квадрата, а прелазак на сваки наредни слој може бити или степенаст или глатки.Сјајан тренд 2019. године је кратка коса косе комбинована са веома дугом косом у доњем слоју.

Ова фризура изгледа савршено на глаткој, равној коси.Ново у 2019. години - комбинација сјајног дотјеривања и беспријекорног стила с намјерном немарношћу: подеране рубове или неравномјерно раздвајање.

Тренд бр. 5: Дуга, равна, глатка коса са глатком косом

Међу тематским фризурама 2019. године класична је дуга коса са глатким резом.Модни трендови у овој области су непромијењени годинама.Здрава, глатка и сјајна коса увек изгледа одлично.Дужина може бити различита, необична или дебела шишка.

Ова фризура је идеална за девојке које раде на озбиљним и одговорним позицијама, јер изгледа сјајно са канцеларијском одећом.

Модно фарбање за фризуреза дугу косу

Било која од горе описаних модерних фризура за дугу косу захтева пажљиво бојење.Године 2019., у складу са уобичајеним истицањем у моди, мрачни, бебилаитс, градијент и колорација.Међу цветовима су се појавили ружичасти кварц, пепељасте, дугинасте нијансе, неонски и обојени врхови.

Одабир од 2019 фризуре за дугу косу и опције за бојење који су популарни треба да се заснива не само на вашем укусу, већ и на облику лица, коже и очију.