Фризуре за дугу косу: изаберите и научите да радите

Дуга коса вам омогућава да направите најљепше, незамисливе фризуре.Али чак и ако не радите било какву фризуру, добро његована дуга коса увијек изгледа женствено и лијепо.Довољно је ходати по њима са гвожђем да изгладите косу или обратно, лагано заврните врхове на увијачу, и изгледат ћете најбоље.Међутим, често се дешавају случајеви када вам свакодневни поглед смета и желите нешто ново.Тада одмах идемо на интернет и почнемо да тражимо лепе и одговарајуће фризуре за дугу косу.Сада нема проблема са недостатком информација.Неопходно је уписати линију Иандек или Гоогле упит "Хаирстилес фор лонг хаир пхотос", као лавина слика и видео упутстава са фризурама за било који укус.Најчешћи лагани стилинг су снопови, коврче и коврче, нестандардни репови и, наравно, плетенице.У овом чланку ћемо се осврнути на опште трендове у фризурама, укључујући дугу косу, и научити како сами направити стил.Такође запамтите све популарне опције за фризуре са косом.

Садржај:

 • Фризуре за дугу косу: опће тенденције и принципи
 • Фризуре за дугу косу: научите ткати плетенице
 • Фризуреза дугу косу: предивно вјенчање и вечер
 • Фотографије са фризурама у различитим стиловима за дугу косу

Фризуре за дугу косу: опћи трендови и принципи

Немојмо статидетаљно на сваком тренду, једноставно набројите главне тачке које треба узети у обзир при одабиру фризуре.Сада је времехрабри експерименти са косом: са бојом, дугим, облика, итд.Постоји много интересантних опција за бојење иу вези са тим почеле су се појављивати одређене симбиозе фризура и занимљива боја косе.Такође у модној фризури „трансформатори“, када из једне фризуре за дугу косу, можете направити неколико радикално различитих слика једна од друге.Ови западни трендови постепено се уводе у нашој земљи.У тренду, нестандардна боја или чак преливање боја косе у коси и играње са дугом, укључујући и разне уметничке шкаре за косу.Али ово је све за најхрабрије девојке.

Креативне фризуре на једној страни за дугу косу, фото

Креативне фризуре са косом на дугој коси, фото

Креативне фризуре са косомза дугу косу, фото

Креативне фризуре са фризурама за дугу косу, фото

Фризуре за дугу косу са занимљивим бојама, фото

Фризуре са дугиним бојама на дугој коси, фото

Фризуре са креативним бојањем на дугој коси, фото

Креативне фризуре са косом на дугој коси, фотографија

Ако говоримо о томеОлее традиционалне фризуре за дугу косу, и даље је релевантна локне и локне, све врсте полагања на једној страни, једноставна фризура са дугим шишкама са стране са косом издвајали у ниском реп или огрлице.

Фризуре с коврчама и валовима за дугу косу, фото

Фризуре с холивудским валом за дугу косу, фотографија

Фризуре, положене на једну страну, на дугу косу, фото

Фризуре, положене на једну страну, на дугу косу, фото

) Фризуре на једној страни, на дугој коси, фото

Фризуре с дугом косом увучене у огрлицу или шал, фотографија

Фризуре са ниским репом за дугу косу, фото

Фризуре са дугом равном косом, фотографија

Уствари, набори у својим разним манифестацијама: можете набити неколико нити, али можете и сву косу.Обе опције ће изгледати модерно.

Фризуре са наборима за дугу косу, фотографије

Различите тренди фризуре са плетеницама, занимљиво ткање, плетенице и чворови су добри и за свакодневни изгледкао фризуру за венчање.Претворите чак и најобичнију додатну додатну фризуру.Користите траке за главу, укоснице, укоснице са цвећем и камењем, разне траке за главу, шалове и друге стилске накит.

Фризуре с прибором за дугу косу, фото

Фризуре са подвезом или наплатком за дугу косу, фото

Фризуре са цвећем дугокоса, фото

Фризуре са шалом за дугу косу, фото

Фризуре са шалом за дугу косу, фото

Ако носите ресу, ондапредстојећа сезона је боља ако је густа и равна, или дуга, уоквирујући лице, положено на једну страну.

Фризуре без шишки на дугој коси, фото

Фризуре са шишкама на једној страни на дугој коси, фото

Фризуре са дугим шишкама,ваљање у коси,фото

Фризуре са равним шишкама за дугу косу, фото

Фризуре са подераним шишкама за дугу косу, фото

Која год фризура изабрали,модерна мода има само један услов: не бојте се да вас погрешно схвате, експериментишете.На фотографији су варијанте фризура које задовољавају најновије трендове.

Фризуре за дугу косу: научите ткати плетенице

Фризуре као што су гроздови и репови, многе дјевојке могу довољно добро да раде својим рукама.Нећемо им посветити много пажње.Али са ткањем плетеница, често постоје потешкоће.Ако научите ткати барем неколико врста плетеница, онда можете сигурно направити вечерње фризуре код куће.Да видимо шта су плетенице уопште, а затим научите како да их радите уз помоћ видео лекција.

 • Фризуре за дугу косу са регуларном плетеницом

Ова верзија коштице може ткати скоро сваку девојку.У наредној години ће бити врло популарни високи репови са косом.Такође је могуће у свакодневном животу користити фризуру са једном “ниском” благо разбарушеном плетеницом, или направити фризуре са неколико танких плетеница у стилу “бохо” или “хипи”.Једноставна плетеница ће изгледати оригинално ако је плетете од праска кроз косу.На фотографији ћете наћи различите верзије фризура са обичном плетеницом.

Фризура с обичним плетеницом за дугу косу, фото

Фризура с уобичајеном плетеницом за дугу косу, фото

 • ) Фризуре за дугу косу: водопад и дупловодопад

Водопад Коса је нека врста симбиозе ткања плетеница и опуштене косе, тако да изгледа одлично за девојке са дугом косом испод рамена.Крајеви косе у овој фризури могу бити благо увијени.Ткање једне плетенице је прилично једноставно, али сложенији водопад ће од вас захтијевати неке вјештине и обуку.Изгледајте као фризура с косом "водопад" погледајте фотографију, али видео са упутствима ће вам помоћи да научите како да их изведете.

Фризура “водопад” за дугу косу, фото

Фризура “дупли водопад” за дугу косу, фото

Настававидео: веаве а ватерфалл браид

 • Фризуре за дугу косу: фисхтаил

Фисхтаил је такође прилично популарна и уобичајена верзија косе са косом.Погоднија је као дневна фризура него вечерња фризура за дугу косу.Многи знају како плету такву плетеницу, али за оне који се нису пробали у креирању такве фризуре, снимили смо видео са детаљном лекцијом.

Фишлајт фризура за дугу косу, фото

Тренинг видео: веаве фисхтаил браид

105)
 • Фризуре за дугу косу: спиклет
 • Спиклет је такође једнако популарна врста плетенице, то се објашњава чињеницом да је лако плетеница чак икућни услови сами, и изгледа веома пристојно.Колач је, у ствари, уобичајено ткање стандардног плетенице, она почиње само на врху главе.У почеткуУзимају се три нити, а затим се остатак косе постепено утапа у плетеницу (види видео).Фризура у којој пљунути „конус“ улази у лепињу на врху главе сада је веома популарна, док део косе остаје лабав.Ова свакодневна фризура назива се “Малвина”, сјајно изгледа на дугој, благо увијеној коси.

  Фризурка "конус" за дугу косу, фото

  Фризура "Малвина" у верзији са косом и дугом увијеном косом, фото

  • Фризуре за дугу косу: сложено ткање

  Постоје сложеније варијанте ткања предивних плетеница, гдје је неколико нити укључено у дијамант.

  Фризура с комплексним ткањем за дугу косу, фотографија

  Видео за подучавање: ткати сложене плетенице

  • ) Фризуре за дугу косу: једноставно ткање

  Ако не можете добити комплициране фризуре од плетеница, покушајте направити једноставну, али не и мање стилску фризуру.Прво ставите косу у коњски реп, а затим је поделите на три једнаке нити, од којих ће свака морати да буде увијена у плетеницу, а затим оплетите обичну плетеницу од три плетенице и причврстите врхове еластичном траком.Фризура је спремна.Плетеница се такођер може исплетати из двије плетенице.Постаните и елегантни.

  Фризура “бундле” за дугу косу, фото

  • Фризуре за дугу косу: плетеница око главе
  • Ово је нелагодна, али веома лепа фризура.Плетеница се постепено плету око главе у облику круне иливијенац.Са сваким кораком у плетеници, доњи праменови косе ткани су један за другим.Фотографије сличних фризура можете наћи испод, као и видео записе.

   Фризура с косом око главе за дугу косу, фото

   Видео за подучавање: плетење прелепе плетенице

     142) Фризуре за дугу косу: змијолика плетеница

    Можете показати сву љепоту косе користећи фризуру с плетеницом, која је плетена уоколораст косе као цурење или змија.Независно можете тешко направити такво ткање високог квалитета, али увијек можете тражити помоћ од дјевојке.

    Фризура са змијом у облику змије за дугу косу, фото

    Настава видео 6 ткање "змија"

    • Фризуре за дугу косу: “супротна” плетеница

    Још једна свакодневна фризура је “супротна” плетеница.Да бисте то урадили, треба да нагнете главу што је више могуће и од почетка раста косе на врату, почнете да плете шиљатице, а када ткање дође до врха главе, фиксирајте крајеве еластичном траком и оплетите сноп помоћу специјалног меког ваљка или укоснице.

    Фризура с косом "насупрот" за дугу косу, фото

    • Фризура за дугу косу Цлеопатра

    Приликом стварања фризуре, можете се окренути древним сликама, наиме, лику познате египатске краљице.Како направити ову фризуру?Плетите мале обичне пигтале по вашој глави, и боље плетенице од танких снопова, причврстите их транспарентним гуменим тракама илиставите златни завој преко главе малим укосницама. Ако не желите да ставите много плетеница, онда је сасвим могуће учинити са четири.

    Фризура “Клеопатра” за дугу косу, фото

    • Друге фризуре с косом за дугу косу

    Фризура с косом у облику шкољке за дугу косу, фотографија

    Стилинг косе с косом за дугу косу, фотографија

    Опције за косу са косом за дугу косу, фотографија

    Цасуал хаирстилес витх сциссхе фор лонг хаир, пхото

    Романтичне слике са фризуром с косом за дугу косу, фотографија

    Стајлинг косе са косом за дугу косу, фотографија

    Хаирстилес витх беаутифул браид анд лоосе лонг хаир, пхото

    Стилинг коса с косом за дугу косу, фотографија

    Фризура са плетеницама у облику срца или гроздова за дугу косу, фото

    Фризура с плетеницами в цветах дла длинного длинного, фото

    Стилинг косе с косом за дугу косу, фотографија

    Хаирстиле витх “кнотс” за дугу косу, фото

    Коса с две плетени за дългата коса, фото

    Стилинг коса с косом за дугу косу, фотографија

    Стилинг коса с косом за дугу косу, фотографија

    Стилинг коса с косом за дугу косу, фотографија

    Фризура с косом у облику праска или наплатка за дугу косу, фотографија

    Стилинг коса с косом за дугу косу, фотографија

    Коса с две плитки за дългата коса, фото

    Хаирстилес ондуга коса: лијепо вјенчање и вечер

    Из дуге косе лако можете извести класичне свадбене фризуре с ткањем из унапријед увијених коврча или с различитим плетеницама.Али најбоље је да власници величанствене дуге косе ураде своју косу за прославу или вјенчање с текућом косом.Неке од њих, наравно, могу бити плетене, али већина не оставља трагове.

    Свадбена фризура с косом положена на дно, фото

    Вјенчање фризура с прекрасним прибором за дугу косу, фото

    Вјенчање фризура салонг фловинг хаир, фото

    Веддинг хаирстиле витх лов веаве он лонг хаир, пхото

    Веддинг веддинг хаирстиле витх а хаир он лонг хаир, пхото

    ) Вјенчање фризура са ткањем за дугу косу, фото

    Вјенчање фризура са косом и ткање за дугу косу, фото

    Вјенчање фризура с дугом косом тече,пхото

    Вјенчање фризура са укосом за дугу косу, фото

    Фризура с дугом косом, фото

    Фризура с дугим косекоса, фото

    „Скулптурална“ фризура за дугу косу, фото

    Вјенчање фризура са плетеницама за дугу косу, фото

    Вратила се моди и високојБабетте фризура, позивајући нас на ретро стил.Погодан је за класичне и винтаге слике невесте.То ће вам дати елеганцију и шик.

    Свадбена или вечерња фризура“Бабетте”

    Ако волите да експериментишете и да се не плашите храбрих и екстравагантних фризура, испод њих ћете наћи фотографије са креативним фризурама за венчање.

    Цреативе веддинг фризуре, фото

    Креативне фризуре у етно стилу за дугу косу, фотографија

    Креативна волуминозна фризура у облику кокошника за дугу косу, фотографија

    Цреативе хаирстилес фор лонг хаир, фото

    Цреативе хигх хаирстилес фор лонг хаир, фото

    Креативне свадбене и вечерње фризуре, фотографија

    За креирање фризура за вјенчање сада се појавило много различитих додатака: укосница, укосница и трака за главу са цвијећем, тијаре са стазом, укоснице са камењем и перлама итд. Изглед и сјајна подвезица са перјем помоћи ће вам да створите ретро изглед. Уопштено говорећи, постоји нешто с чиме се треба експериментисати.

    Свадбена фризура са прибором у шпанском стилу, фотографија

    Фотографије са фризурама у различитим стиловима за дугу косу

    Ако имате заказану фотографску сесију, а не знате коју слику да пробате на себи, онда погледајте избор фотографија са фризурама направљеним у различитим стиловима на дугој коси.

    Етнична фризура за дугу косу, слика

    Пирате хаирстиле фор лонг хаир, фото

    Барбие фризуру за дугу косу, фото

    Фризура в боемскиј етическиј стиль за дугу косу, фото

    Фризура у боемској етно стилу за дугу косу, слика

    Етхниц хаирстиле фор лонг хаир, фото