Фризуре за кратку косу: 14 врста са именима (200 фотографија)

2019. године модни дизајнери пјевају похвале кратким женским фризурама.Упркос чињеници да их многе девојке не воле и сматрају их женственим, у две предстојеће сезоне оне ће бити веома популарне и тражене.Да бисмо расправљали о томе колико су лијепи или не, нећемо, само означити нове трендове косе и видјети које фризуре за кратку косу постоје.Такође, уз помоћ видео лекција и алата за стилинг, научићемо како да направимо различите опције за обликовање кратке косе.Уосталом, захваљујући елегантном стилингу, можете драстично да промените слику без прибјегавања стилистима.И на крају, да видимо фотографију са модерним бојањем кратке косе.

Садржај:

  • Трендови у фризурама са фотографијама
  • Врсте фризура за кратку косу са именом
  • Стилинг схорт хаирцутс: видео6]

Трендови у фризурама за ову годину са фотографијама

Некад модерна боб фризура 2019. године даје часно прво место пикие фризури.Осим тога, опција резања може бити било која: од врло кратког "испод дјечака" до асиметричног с издуженим праском.У моди ће бити квадрат, али са равним јасним линијама.Генерално, нека геометрија у фризурама ће бити добродошла.Неуобичајене форме појављују се у фризурама, на пример, "степенице", све врсте смицања, додавање волумена коришћењем необичне боје, итд.У арсеналу мајстора сада нису само маказе, него и машина.

Такође, кратке фризуре за коврчаву косу или лакшу хемију за кратку косу ће бити у моди.Ове фризуре личе на осамдесетегодине у Русији, када је перм била на врхунцу популарности.Фризура "цап" или испод лонца враћа се моди.И наравно, све врсте експеримената са стајлингом су добродошли.Главна ствар је да одаберете фризуру која вам одговара.Ако имате “праве” карактеристике, онда можете да се зауставите на било којој фризури.

За девојке са округлим или правоугаоним лицем, боље је одабрати фризуре са издуженим предњим праменовима лагано уоквирујући лица.За девојчице са троугластим лицем, више асиметричне фризуре и фризура за кратку косу биће погодније за светлосне таласе.Главно је да се не секу равне шишке, које ће бити веома популарне у предстојећој сезони, боље је зауставити се на фризуре без бангса или са издуженим шишкама на једној страни.Морате се фокусирати на стил Реесе Витхерспоон.2019. године, ултра-кратке фризуре ће бити популарне, као Деми Мооре у чувеном филму војника Јане.Али они иду далеко од свакога, и ниједна девојка се не усуђује да јој тако реже косу.Генерално, модни храбри експерименти са изгледом.

Ако не знате какву фризуру сами изаберете, погледајте примере широког спектра фризура за кратку косу, који су објављени у наставку.

Модное краткое автомобильное

Пикие фризура за кратка коса, фото

Модние фризуре за кратка коса 2019

22) Модерне фризуре за кратку косу 2019

Врсте фризура за кратку косу са именом

Почнимо са омиљеном фризуром наредне сезоне - популарном пикие фризуром.

Елегантни пикие

[флат_аб ид = ”5 (]

Пуно иде.То раде младе дјевојке и жене већ 40 година.Читава тајна је универзалност.Постављање је велика разноликост, форма може бити и "прилагођена" типу особе.Пикие је прилично обимна и истовремено уредна фризура.У принципу, многе предности.Међу младима је најпопуларнија фризура за кратку косу с дугим шишкама, која се може лијепо положити у валовима или створити „бунтовнији“ стил, који се поставља у облику ирокеза.Да би вечерња верзија била модерна фризура, прасак може бити уплетен у плетеницу или положен помоћу технике стварања "хладног" вала.

Погледајте најсавременију и најљепшу верзију ове фризуре и њен стил у одабиру фотографија.

Цлассиц пикие схорт хаирцут, фото

Пикие хаирцут оптионс фор схорт хаир, фото

Пикие схорт хаир витх страигхт бангс, пхото34]

Пикие цут асиметрична са бангс на кратку косу, фото

Пикие цут за кратку косу, фото

Пикие цут форкратка коса са ошишаном косом, фотографија

Фризуре за кратку косу са ошишаном косом, фото

Шишање за кратку косу, бочни приказ фотографије и поглед са задње стране

Пикие хаирцут фор схорт цурли хаир, фото

Асиметрическакратка коса, фото

Фризуре са асиметричним дугим шишкама за кратку косу, фотографија

Да бисте створили елегантне фризуре за кратку косу, потребни су вам производи за обликовање (гел, лак,крема за коврчавање, округла четка за косу и сушило за косу.Опцијефризура погледај фотографију.

Једноставан стил на једној страни, фотографија

Полагање фризуре са праском, фотографија

Полагање фризуре банг у облику холивудских таласа, фото

Да би модна фризура зашпукла на кратку косу, једноставно савијте ресицу на коврчању.

Стилски стил за пикие фризуру није превише тежак.Потребно је одвојити горњи дио косе, а затим га подијелити на два дијела.Нека коса мора бити увијена на коврчици за косу у смјеру на десној страни (док не дођете до средине главе), а друга је обрнуто лијево.Након што савите косу на врху и шишке, морате прстима лагано исправити коврче и поправити их лаком.

[флат_аб ид = ”5 (]

Модерне опције за обликовање фризуре за пикие, фотографија

Да бисте направили текстурирани стил, потребно је да узмете гел, ставите га на прсте и одаберете неке нити, лагано увијајућињихове савете.

Текстурирано обликовање кратке фризуре, фотографија

Да би се створила сљедећа фризура, довољно је нанијети пјену на косу и осушити косу сушилом за косу укљученом за максимални мод.У исто вријеме морате стално чешљати косу.Резултат поправите лаком.

Стилинг за кратку косу, варијанта са чешљаним косом назад, фото

Фризура за кратку косу са косом, фото

Стилингкратка фризура, фотографија

Ретро фризура за кратку косу, фото

Сада је најпопуларнија опција за обликовање фризуре за кратку косу стилингшишке на једној страни.

Пикие фризура с дугими бангс за кратку косу, фото

Ако погледате типове бојања косе, носивост и омбре бојање (осветљени су тамни коријени и наглашени детаљи) погодни су за пикие цлиппинг. Неке девојке цртају неколико праменова шишке светлим нијансама. Изгледа прилично модерно. Иначе, истицање неколико нити ће бити једна од модних трендова у бојању у предстојећој сезони.

Стильнаа коллекциа красочки, фото

Модерна боја кратке фризуре, фото

Равни кратки боб са шишкама и без шишки

У надолазећој сезони, боб ауто више неће бити популаран као раније. На крају крајева, она ће бити замењена новим облицима фризуре боб. За младе девојке бит ће релевантан кратак квадрат са дебелим равним шишкама (присјећамо се слика Таилора Свифта и Наталие Портман у филму “Леон”). Међутим, старије девојке имају већу вероватноћу да уживају у верзији издуженог четвороугла са мало коврчаве косе. Ретро стил, гламурозни трг са коврчама и хладни вал неће бити заборављен. Различите опције за фризуре за кратку косу изгледају у избору фотографија испод.

[флат_аб ид = ”5]

Актуално за сезону 2019 резање фризура за кратку косу, фотографија

Модна дуга карика са равним шишкама, фотографија

Резање боба на коврчаву кратку косу, фотографија

Свјежа новост у кратким фризурама је боб са дугим праменовима на странама. Изгледа помало футуристички.

Шишање накратка коса - модеран аутомобил са дугим праменовима, фотографија

Медаљон средне дужине без праска, фотографија

Фризуре с ретро стилинг фор схорт хаир

Фризуре с стилинг в ретро стиле за кратка длака

Фризуре за кратку косу с равним резом

Ове сезоне је апсолутно неважно да ли имате равну косу или коврчаву косу, лако можете пронаћи одговарајућу опцију међу четири фризуре.

Фризуре с модерна геометрија за кратка длака

Каре он смоотх страигхт хаир

Фоур оф а Кинд он Цурли Хаир

Опције за резање боба на кратку косу

Опције за сечење четири врсте кратком косом

Како направити боб фризуру? Стилинг косе на једној страни или асиметрични растојање ће се сматрати најотмјенијим стилом. Коса у таквој фризури добија благо непажљив изглед, док постоји волумен и имитација дугог праска, који се претвара у фризуру. Други најпопуларнији начин обликовања фризуре за кратку косу је свјетлосни вал. Да бисте га направили, можете користити посебне пегле за коврчање, или можете једноставно заковати косу по целој глави у плетеницама дебљине 1,5 - 2 цм и пеглати их, затим растворити косу и попрскати лаком.

Модеран стил на једној страни, фотографија

Дуга путања без бангса са светлосним таласом, фотографија

Још једна модерна фризура за кратку косу је једноставна фризура са лепињом на врху главе која се зове “Малвина”. ОнаИзгледа предивно на дугој коси, али и погодно за кратке. Ако немате довољно дуљине косе да направите сноп, онда се нити могу једноставно фиксирати невидљивим.

Полагање фризуре за кратку косу у модерној фризури "малвина"

Фризуре за кратку косу у модерној фризури "малвина"

Фризуре за кратку косу, фото

Такође су популарне фризуре са плетеницама и разни додаци, на пример, стилски шал или наплатак. Да би плетеница изгледала мршаво на краткој коси, може се лагано попрскати повлачењем сваке жице.

Фризуре за кратку косу са плетеним плетеницама

Фризуре за кратку косу с плетеницама

Фризуре за кратку косу с плетеницама и прибор

Резање квадрата са косим водопадом

Обработка или обнараване, фото

[флат_аб ид = ”5 (]

В отношението на боб фризура. Боље је изабрати опције са прелепим прељевом боје, на пример бојање према балаиазх техници. Ако желите да експериментишете, онда би храбро и занимљиво решење било да обојите косу у модерне ружичасте нијансе или плаву у стилу “ундине”. Сјајна дугинаста боја такође долази у моду (види примере на фотографији).

Модно качење боб фризуре (балаиазх)

Фасхионабле диеинг боб хаирцут

Модно обарване на боб фризура

Фризуре с уметничким фризурама

На улицама се све више виде девојке са необичним фризурама са фризурама. Овоелемент фризуре мигрирао је на женску моду од мушке. А опције за женске фризуре са фризурама су се појавиле много. Сви не цитирају. Направите лепе шаблоне у врату, у храмовима, па чак иу шишкама. Лепота ове фризуре за кратку косу лежи у чињеници да, у зависности од фризуре, можете отворити за јавно гледање обријана места са шаблоном или их сакрити напротив. Можете променити слику у зависности од расположења и прилика. Често је место за резање са шаблоном обојено у тамнијој боји, тако да је узорак контрастнији и боље се издваја у односу на укупну тежину косе.

Тренди фризува с фризување за кратка коса, фото с примери

Тренди фризуре за кратку косу

Тренди хаирцутс фор хаир хаир

Тренди фризуре за кратку косу

Модние фризуре с отражением взглада заднего вида

Тренди фризуре с стрижками на странице

Фризуре с стрижењем иза

Опције за фризуре са шишачима са стране или са задње стране

Врло кратке фризуре у војном стилу

Још један храбар тренд сезоне - врло кратке фризуре за мушке манире у војном стилу. Таква кратка фризура је изазов који се намеће клишеу о женској лепоти. Овај бунтовни стил у сваком погледу сигурно ће уживати неколико, али ће бити таквих девојака које ће лако обријати потиљак, а то неће више бити хир, већ стање ума. [флат_аб ид = ”5]

Вери Схорт Воменфризуре, фото

Веома кратке женске фризуре, слика

Веома кратке женске фризуре, слика

Веома кратке женске фризуре, слика

Шишање "испод лонца" или "капа"

Ништа мање екстравагантно, али веома стилизована фризура испод пота ће поново бити у моди. Не иде много. Боље је одабрати дјевојке овалног или трокутастог лица. И ова фризура има још једну важну карактеристику. Погодан је само за дјевојчице које по природи имају тешку, равну и врло глатку косу. Ако је коса у вама мало густа или увијена, онда не би требало да радите такву фризуру. Ово је веома фризура за девојке са азијским изгледом, као и девојке са оштрим, изражајним особинама. Пресек косе може бити остављен гладак, и може бити благо обликован да би изглед лица био мекши. Често, сама “капа” је обојена у свијетлу боју, али у исто вријеме коса на врату остаје природна нијанса.

Модна фризура за кратку косу испод лонца, фото

Модна фризура за кратку косу испод лонца, фотографија

Модна фризура за кратку косу испод лонца, фотографија

Модерна фризура за кратку косу испод лонца, фотографија

Боб и Боб Цут Хаирцут

Не тако давно, ова фризура је изазвала сензацију. Многе девојке, да би изгледале модерно и елегантно, прекинуле су дугу косу испод „квадрата на нози“ (чини се да су ову популарну фризуру називали „боб“). Сада издужена верзија боб аутомобила постаје све популарнија. И коса је осветљенаковрче или таласи. Ова фризура је универзална. То је да се суочи са младим девојкама и женама старијим од 40 година и преко 50 година. Ако одаберете боб ауто и имате високо чело, покушајте направити фризуру са дебелим равним шишкама што је сада модерно.

Боб за кратку косу са равним шишкама

Оптионс боб-скуаре с бангс и бангс

Поглед одозго и бочни поглед на класичну боб фризуру

Да би се на неки начин модификовала традиционална фризура са бобовим резом, ставите главу косе на једну страну, направите косу асиметричну раставу. Неколико праменова шишки може бити благо увијено. Тако ће фризура изгледати нова.

Модни боб за кратку косу

Модна стилинг боб фризура за кратку косу

Можете такође експериментисати са дугим и разноврсним тримовањем, још увек се зову Хаир Таттоо (уметничко резање косе).

Боб за кратку косу са уметничком фризуром

Шишање боб са плетеницама

Боб Хаирцут Еверидаи Версион

Боб Шишање са разбарушеним задњим делом главе

Ако ове јесени желите нешто сјајно, онда покушајте да направите стилску боју косе на нов начин.

Стилисх цолоринг боб хаирстиле

Боб Хаирцут Оптионс

Боб фризуре за кратку равну и глатку косу

Ово су вероватно најзанимљивије и модерније фризуре. Следеће, сећамо се свих женских кратких фризура, да имамо нешто за изабрати.

Хаирцут Паге

[флат_абид = ”5 (]

За власнике дебеле, равне и глатке косе као огледало, необична фризура ће се уклопити у страницу.Лице ове некада модерне фризуре може се назвати Миреилле Матхиеу.Сада ће овај заборављени облик фризуре изгледати релевантан, јер одговара свим модним трендовима наредне године.

Фризура Страна, фотографија

Шишање Страница на кратку косу, фото

Фризуре са каскадом

Кратке каскадне фризуре одговарају младим дамаматанку косу која стварно нема волумен. Цасцаде се врши преко цијеле главе, а када се стајлинг или сушење косе са сушилом за косу, ствара се волуметријска "капа".Каскада се може изводити и на бобу и на пикие.Могуће је положити врхове косе и изнутра и извана, стварајући ефекат разбарушене фризуре.

Каскадне кратке фризуре

Каскадне кратке фризуре

Раггед фризуре су врло сличне каскадама.Разлика лежи у линији сечења, неравном фризуром нема глатких линија и прелаза између праменова.Овај тип фризуре захтијева свакодневну уградњу пјене или гела, иначе фризура може изгледати неуредно.

Сломљене фризуре за кратку косу

Сломљене фризуре за кратку косу

"Љестве"

Ово је једна од типова степенастих фризура,што иде јако много.Лестве чине лица лица мекшим, визуелно повлачи лице и исправља недостатке.Лестве се могу изводити на краткој коси.Ова фризура се посебно препоручује за девојчице са дебеообрази, тј. за пуну. У принципу, може изабрати скоро све.

Кораци кратке косе

Лонг Ладдер

Елегантне асиметричне фризуре

Па, без асиметричних фризура. Креативан, увек модеран и модеран. Они иду младе даме. Уз помоћ асиметричне фризуре, искусни мајстор може сакрити ваше мане и вешто истакнути заслуге. Могућности за такву тежину фризура. Углавном долазе са шишкама, уз помоћ којих се ствара асиметрија.

Асиметрична кратка женска фризура

Асимметрицал Схорт женске фризуре

Асимметрицал Схорт Хаир хаирцут

Асимметрицал Схорт Фемале Хаирцутс

Хаирцут Гарсон

Још једна опција за кратку женску фризуру која одговара девојкама са овалним или правоугаоним лицем. Једноставно је у стилингу и њези, често не захтева стилинг уопште. По правилу, таква фризура се изводи у тандему са обликованим праском положеним на његову страну, али постоје и веома кратке опције за ову „дечачку“ фризуру.

Гарсон Хаирцут

“Гарсон” за веома кратку косу

Гарсон'с Хаирцут

Хаирцут Аурора ор Италиан

Ово је прилично пахуљаста фризура каскадног типа, уз помоћ које се на глави ствара волуметријска „капе“. Транзиције нису глатке, већ преломљене. Најбоље од свега на краткој коси, ова фризура изгледа у верзији са равним шишкама. Лако се полаже са не врло лепљивимгел или било која пена.

Хаирцут Цасцаде Типе

Хаирцут Гавроцхе

То је фризура са кратком косом на тјемену и издуженим праменовима у врату.Недавно је била веома популарна.Добро је јер визуално повлачи овал лица, посебно ако је длака на задњем дијелу главе лагано разбарушена.

Фризура Гавроцхе

Запамтили смо све тренди и популарне фризуре.На крају чланка предлажем да гледате видео са занимљивим опцијама за обликовање кратке косе.

Лаиинг схорт хаирцут: видео