Фризуре за округло лице: модни савјети (фото)

Цонтент:

  • Фризуре за округло лице: општа правила
  • Варијанте фризура за округло лице
  • Фризуре за округло лице: фотографија са примерима
Округло лице је женствено и лијепо. Физиогномија описује буцмасту лепотицу, јер је доброћудна ведра. Врло често такви људи постају истински пријатељи и душа сваке компаније.

Меко лице и глатке линије карактеришу округло лице. Брада се скоро не истиче. Власници округлог лица увијек изгледају млађе од својих година.

Да би се нагласила природна љепота, можете се послужити стилским техникама које ће визуално истегнути лице, тј. Приближити га овалном облику. И она се, као што сви знају, сматра идеалном.

Фризуре за округло лице: општа правила

Након што сте правилно одабрали фризуру, можете визуално продужити лице. Главни начин - давање волумена коси. Ако сте власник кратке фризуре, онда можете користити фен за косу и стилинг пјену.

Власници дуге косе могу савијати коврче - стављају исправне акценте на лице. Такодје идите високим репом или репом.

Фризуре за округло лице треба извести тако да коса благо уоквирује јагодице и образе. Асиметричне линије ће вам помоћи да сакријете заобљеност, за то можете направити косу бангс или вечерњу фризуру са продужетком на једну страну.

Фризуре за округло лице: коса положена на једну страну

Сви наведени савети ће вам помоћипостићи жељени резултат. Али постоје неке табуе које су апсолутно контраиндиковане за девојке са округлим лицем:

  • Треба избегавати резање хоризонталних линија. Ако одлучите да исечете боб, изаберите опцију са екстензијом.
  • Растанак је контраиндикован.
  • Такодје, не треба да радите бујне праске. Прво, то није модерно, а друго, не додају праву количину.

Варијанте фризура за округло лице

\ т

На први поглед може се чинити да је за дјевојке с благим карактеристикама тешко пронаћи праву фризуру, али то није случај. У ствари, опције су велике.

Фризуре за округло лице са светлим коврчама

Прави увојци су мање уобичајени. Много коврчавија и валовита коса. Због одређене текстуре, они стварају визуелни ефекат волумена. Посебно елегантне коврче изгледају на дугој или средње дугој коси.

Ако вас природа није обдарила таквим богатством, онда лако можете испунити овај недостатак својим властитим напорима. Да бисте то урадили, морат ћете набавити додатну опрему: лакирање медија или пјену. За истицање нити потребно восак.

Лијепе и прозрачне коврче могу се израдити и четкањем, сушилом за косу и пјеном за обликовање косе. Пре извођења фризуре за фотографију са округлим лицем , морате опрати косу шампоном и балзамом.

Наношење пене се врши на благо влажној коси. Да би се добила запремина, длаке на корену се подижу четкањем,након чега се на њих усмерава струја топлог ваздуха из сушила за косу.

Фризуре за округло лице са светлим коврчама

Дуге нити које уоквирују лице

Дуге нити које уоквирују лице, визуелно га продужавају.Да бисте постигли овај ефекат, можете затражити од фризера да вам направи четвероструку оцену.У овом случају, коса изгледа прозрачно и опуштено.

Фризуре за округло лице с дугим праменовима

Асиметрични боб

Асиметрични боб је сезонски тренд међу фризурама за округло лице 40].Ова модерна фризура је далеко од стандарда - дизајнирана је да наглашава одређене црте лица и скрива неке недостатке.Ова опција фризура за кратку косу није ограничена на одређена правила.Може се изводити са или без праска.Ако је изабран прасак, онда је обично направљен благо издужен и положен на своју страну.

Фризуре за округло лице: асиметрични боб

Фризуре за округло лице с волуменом на круни

Можете користити посебну четку за додавање волумена косито ће бити савршен укус.Врх се лагано чешља, јер се коса може запетљати.Довољно је дати жељени облик на корену и фиксирати резултат добивен лаком средње фиксације.Ова фризура визуално продужава лице и чини је овалном.

Фризуре за округло лице с волумном на круни

Елегантне фризуре за округло лицеса бангом на страни

Фризуре са шишкама са стране - не у моди, јер су увек релевантне и изгледају веома стилски. Једини минус таквих прасака је то што захтијева константан стил, а то није увијек згодно, поготово када касните на посао. Идеално, ове шишке изгледају у компанији са шишањем "каскаде" и "асиметричним бобом". Ако немате пуно времена за стилинг, покушајте направити фризуру за средњу косу за сваки дан, једноставно причврстите косу на једну страну са укосницом.

Елегантне фризуре за округла лица са шишкама на страни

Слојевите фризуре за округла лица

Такве фризуре увијек ће изгледати лијепо и дотјерано. Не захтевају посебну негу и не захтевају константно обликовање. Приликом одабира фризуре, главна ствар је одабрати оптималну дуљину косе, што ће помоћи да се истакну предности и прикрију недостаци.

Слојевите фризуре за округла лица

Фризуре за фотографију са округлим лицем: са праменом на врху, високим репом са ободом

Занимљива опција - фризуре са колачем на круни или високом репу. Захваљујући овом стилском решењу, визуелно продужите лице и учините га отворенијим. Прелеп и модеран оквир ће вам помоћи да одвратите пажњу од неких мањих недостатака.

Фризуре за округле лица: с праменом на круне

Фризуре за округло лице: фотографија са примјерима

Овде смо поставили најуспешније фризуре и фризуре са фотографским примерима. Ењои!

Фризуре заокругло лице са светлим увојцима

Фризуре за округло лице: чешљана коса

Фризуре за округло лице: коса чешљана леђа

Свадбене фризуре за округла лица

Свадебние фризери дла округу ...

Фризуре за округло лице с ободом

Хаирстилес фор роунд фаце с партед

Фризуре за округло лице са растављеном косом

Фризуре за округло лице: коса положена на једну страну

Фризуре за округло лице за кратку косу

Фризуре за округла лица за кратку косу

Фризуре за округло лице за кратку косу

Фризуре за округла лица на коси средње дужине

Фризуре за округле лица на коси средње дужине

Фризуре за округле лица на косама средње дужине

Фризуре за округле лица на косама средње дужине

Фризуре за округле лица на косама средње дужине

Фризуре за округло лице за дугу косу

Фризуре за округло лице за дугу косу

Фризуре за округло лице: фото

Фризуре за округле лица: фото

\ т

Фризуре за округло лице: фотографија