Гел полисх наил десигн: модне новости 2019, фото

Љепоте здравих ноктију можете нагласити уз помоћ лијепог дизајна. Лак за нокте је врста умјетности која се може савладати и код куће. Данас је интернет прикупио много туторијала за почетнике у којима можете научити различите идеје.

За нову сезону, креатори слика су сачували неколико оригиналних трендова који могу да истакну изабрану слику и постану њен коначни додир.

Цонтент:

  • Гел лак за нокте на кратким ноктима
  • Дизајн гел за нокте - лак на дугим ноктима
  • гел за лакирање ноктију нови дизајн
  • Дизајн гела за нокте: нова фотографија
  • Наставни видео: како направити камен - гел за нокте - лак

Гел за нокте - лакови на кратким ноктима

У новој сезони, природност је добродошла. Такав маникир укључује кратке нокте исправне форме. Ова дужина је згодна и не омета домаће задатке. Украсите невен може бити јакна. Ово је класик жанра, који је увијек на врху моде. Такав маникир је погодан било када и било где.

Француски се изводи у различитим техникама. Најпопуларнији и траженији - класична јакна. Овај тип маникира свима је познат. Његова карактеристика су бели врхови ноктију. За промену, каменчићи или узорци се могу додати таквом белом осмеху.

Гел полисх наил десигн: новиј французскиј и лунниј маникур, фото

Новиј дизајн лака за нокте, фото. Варијације француског и лунарногманикир

Новаа версиа французского и лунарного дизајна: наил гел, фото

Гел полисх наил десигн: новиј французскиј и лучшиј маникур, фото

Абстрактние и текстуральние риски

Друга врста заштитне јакне је “ маникура на мјесец са гел лаком ”. У овом случају, рупа за нокте је истакнута. Такав лак за нокте изгледа импресивно ако узмете као базу сјајну контрастну нијансу.

За свечану пригоду, Миленијумско француско одело ће учинити. Техника извршења је слична класичној, али врх нокта је покривен лискуном или каменчићима. За дуготрајност, декоративни елементи су прекривени гелом за фиксирање.

Ред Френцх Глиттер

Французские и лук с пользовательним гелом полиетовиј ринок и ринок, фото

Французские и лук с пользовательними гелами дла пользователа пользователеј и рисунки, фото

Дизајн лака за нокте Омбре гел је тренд сезоне 2019. То није лако урадити сами. На кратким ноктима, хоризонтална омбра изгледа повољно (боје глатко теку из једног у други).

Наил гел полисх десигн: цлассиц омбре, фото

дизајн нокт-гелов: класическиј омбре, фото

Фокусирајући се на актуелне трендове, можемо закључити да се “сјајни градијент” сматра ултрафодом дизајном за гел лак за нокте.Светлуцава маникура изгледа спектакуларно и даје целој слици шармантну атракцију.58користе се гел-лакови различитих боја.Гел лак са ефектом мачјег ока посебно је популаран код прекрасне половице човјечанства.Бљесак на ноктима може бити врло разнолик: вертикални, хоризонтални, расипање, сакупљање, нагињање, офсет, итдДизајн на "мачкоме оку" није тешко направити.Може бити имитација змијске коже, мозаика, отисака животињске коже, капљица, геометријских орнамената, монограма.Свака од ових опција ће изгледати волумен, дакле, стилски и привлачан.

Дизајн гелова за нокте са лаком са ефектом мачјег ока, фотографија

Они који желе да уроне у летњу атмосферу могу прибећи светлом дизајну.Капљице дугиних боја сличне куглама које жваћу слаткише, сладолед, инсекте, балоне, цвијеће и још много тога могу се бојати на ноктима.

Светли дизајн гел за нокте за нокте, фото

Светли дизајн лака за нокте, фото

Изгледа предивно лакирано вино.Обојите нокте овом тренди бојом, а затим ставите беле тачке или нацртајте мрежу.

Маникир, допуњен мат гелом и пастелним нијансама изгледа привлачно.

Желите ли оживјети креативност и свјетлину?Обратите пажњу на сочан неонбоје: жута, лимета, кораљ, ружичаста, плава, плава.

Мат дизајн на гел-лак за нокте, фото

Цветние отделки се бъдат в тренда.Цветна пропланак на ноктима изгледа смешно и узбудљиво, јер је повезан са топлим летњим данима.

Конструкција лак за нокте са цветним узорком, фото

Новост у дизајну лакова за нокте

Дизајн ноктију се све чешће изводи уз помоћ гела- лак.То се објашњава чињеницом да се такав премаз дуго држи на ноктима, а распон палета боја је неограничен.

Девојке које теже да буду у центру моде заинтересоваће се да сазнају о најновијим трендовима у дизајну гелова за нокте (фото испод текста).

Светла чипка на ноктима

Дизајн тамног гела са нежним узорком, фотографија

Дизајнираусиј гель дла ноктових гелов с етническим изображением, фото

На пикове популарности остане маникир с рисом.Помоћу танке четке можете нацртати шаре и украсе било које сложености.Међу бројним цртежима издвајају се паучине, карте за игру, слике мачака, цвјетни мотиви, бобице, лукови, етнички елементи.

Сви они који сумњају у своје уметничке способности могу да користе специјалне шаблоне или печате за дизајн лакова за нокте.

Дизајн за полирање гела за нокте: фотографија нове ставке

Досадно маникир се увек може мењати.На модерном тржишту много је занимљивопредлози који ће помоћи да се изведе прелеп дизајн, без прибјегавања услугама салона мајстора.У нашем блогу смо одабрали стилске опције дизајна ноктију које су погодне за све прилике.Изаберите какав гел за нокте желите да направите данас: светли или, напротив, мирни, смели или неваљали?Обавезно погледајте видео туторијале који показују како правилно наносити гел лакове код куће.

Дизајн гел-лака за нокте с геометријским узорком, фото

Дизајн лака за гелове за нокте с негативним простором, фото

Дизајн лака за гелове за ноктетранспарентни ефект, фото

Огледало дизајн ноктију са гелом за полирање (разбијено стакло), фото

Дизајн ноктију са гелом за полирање са точкастим узорком, фото

) Креативни дизајн ноктију са гелом за полирање са ауторовом сликом, фотографија

Дизајн ноктију са црвеним гелом за полирање, фото

Мермерна конструкција ноктију гел лак (стабилан дизајн), фотографија

Мермерни дизајн ноктаст гел за полирање (стални дизајн), фотографија

Едукативни видео: како направити камен - дизајн лакова за нокте