Геометријска маникура: модни цртежи 2019 (фотографије)

Да не кажем да је "геометрија" маникира била веома популарна, али има своје познаваче. Геометријски цртежи су ушли у моду претходне године и још увек не губе значај.

Геометријске технике маникуре су прилично тешке за почетнике, али постоје неке тајне које им могу помоћи да овладају. У раду можете користити низ помоћних алата за примјену глатких линија.

Преглед садржи најновије трендове наил арта, тајне извођења геометријског дизајна, корак по корак упутства за креирање стилског маникира и свјежи избор фотографија.

Цонтент:

 • Модни трендови у геометријском дизајну;
 • Техника геометријског градијента;
 • Модне нијансе;
 • Маникир са пругама;
 • Моон геометри;
 • Дизајн са разбијеним стаклом;
 • Транспарентна маникура;
 • Цолор маницуре;
 • Цртежи оригамија;
 • Пхото цоллецтион;

Геометријска маникура 2019: модни трендови

У 2019. години, дизајн ће и даље бити минималистички: танке пруге распоређене каотично, узорак малих правоугаоника и квадрата и друге опције. За наношење танких уздужних трака, најбоље је користити четкицу за облагање или "дугу косу" са веома дугим танким дремкама. Чврсто направите четкицу када рад није потребан, кретање треба да буде споро и глатко.

Степ-би-степ инструкциа по использованиу модемих геометрических шаблон на нокте

Други поПопуларност маникура са геометријским дизајном - је дизајн уздужне траке на прстену прстена. Стилови и технике његовог дизајна су већ измишљени. Изведите декор из пасте, повратног градијента, направите прах пијеском, украсите фолијом или нацртајте све могуће узорке. Лет фантазије у овом случају није ограничен. Главна ствар је да ваш дизајн буде симетричан и глатко и складно изгледао заједно са осталим ноктима. Да би се направила ознака и ставиле глатке јасне линије, могуће је користити исту подлогу за четкање, а могуће је наношење ознаке уз помоћ танких самолепљивих трака од фолије. Корак по корак фотографија маникира са геометријским узорком можете погледати у наставку.

Тренд маникура лето 2019 - црно-бела геометрија у стилу ботанике. Овај дизајн изгледа свеже и модерно. Комбинира истовремено два правца у дизајну ноктију. Стил ботанике постао је популаран прошлог лета и биће развијен у предстојећој сезони. Како лијепо цртати зелени лишће на ноктима, види испод.

Фото: "Степ-би-степ" фото опции дизајна дла стриптизета

Корак по корак цртеж са зеленим лишћем на ноктима

Геометриц Градиент Маницуре Једна од најновијих иновација у серији маникура „геометрија“ је обрнути геометријски градијент. Извршава се на следећи начин:

 • Прва фаза је класични хоризонтални маникир;
 • Даље, ознака се наноси користећи танке лепљиве траке од фолије;
 • Исте нијансе гела које су кориштене у првој фази стварања маникира, градијент се изводи само у смјеру супротном од подлоге (као што је приказано на слици).
 • Ако желите, овај геометријски лак за гел за маникир може бити у праху са транспарентним свјетлуцавим пијеском.

Геометријски градијент обрнутог степена

Друга варијанта геометријског градијента састоји се у постепеном цртању орнамента на ноктима у низу боја од тамне до светле. Нијансе су помешане на палети. У бело гел полирање се додаје боја или обрнуто.

Упутство за извођење геометријског градијента на ноктима

Боја маникура са геометријским узорком

Ниуд љубитељи маникира настављају да популаризују овај стил у дизајну ноктију и стварају све више нових дизајнерских опција, укључујући геометрију у беж и другим пастелним бојама које су постале изузетно популарне.

Други модерни маникир може се назвати контрастним геометријским маникиром са црно-белим пругастим узорком. Изводи се четком, прво је боље применити марку у облику малих капи и једва приметних линија.

Како направити такав геометријски маникир?

Црвена, ружичаста, црна, бела, плава и зелена су такође широко коришћене нијансе у дизајну ноктију, укључујући и оне у „геометријском“ стилу. У летњој сезони чешће се користе њежне нијансе гел-лака.за маникир са геометријским узорком, а зими и јесен преферирају тамни маникир.

Фотографии "геометрии" красного маникира

Геометри десигн ин блуе

Блацк маникур с геометрии

Нежнаа геометриа маникура

Фотографије белог маникура са геометријом боје

Блацк анд вхите паттерн

Греен десигн витх голд

Пхото беиге маницуре

Фото бургундски нокти с образцем

Геометрија на ноктима - модерне пруге

Један од тражених дизајна је "стрип" образац. За цртање се по правилу користи 2-3 боје, а нађен је и једнобојни пругасти дизајн у једној боји. Маникир се може састојати само од трака или се може комбиновати са другим врстама узорака на ноктима, на пример, траке се савршено комбинују са монограмима. Овај дизајн изгледа веома лепо ако користи деликатне пастелне нијансе шелака.

 • СТРИПЕД ДЕСИГН СА ВИПЕРС
Моон геометри

Класични типови маникура постепено бледе у позадини, али на њиховој основи појављују се свежа решења. Стандардни лунарни маникир се драматично променио у протекле две године. Било је таквих варијанти као што је маникура са негативним простором, маникура са рупицом од каменчића, обрнути дизајн месеца и геометријски лунарни.маникир, где је рупа нацртана у облику троугла или другог облика. Да би цртеж био глатка, као код било које друге врсте геометрије дизајна, боље је да се ознака унапријед примени у облику тачака.

Геометријски маникирни гел лак помоћу технике "разбијеног стакла"

Обртници воле да користе декор у облику сломљеног стакла приликом израде зимског дизајна, вечерњег маникира, летњих шара са лептирима, итд. Прозирна фолија се такође користи за украшавање ноктију у геометријском стилу. Узорак се поставља из комада у облику мозаика, а затим се ставља у гел-боју и, по жељи, прах се прави од акрилног песка. Узорци су постављени у облику геометријских облика или на хаотичан начин. Одличан дизајн изгледа на плавим, плавим, ружичастим и тамним гел лаковима. Корак по корак упутства о томе како извршити ову врсту маникира приказана су на слици испод.

Како да направите самот на дизајн со разбито стекло?

Прозирна маникура са геометријским облицима

Стил минимализма у маникиру може се представити као маникир са транспарентном подлогом и цртањем различитих врста геометријских облика црним, сивим или обојеним гелом за полирање. База се може користити као прозирна подлога (боље је користити гумени слој, јер лежи у дебљем слоју и боље поравнава површину) или користити природну боју боје што ближе боји нокатне плоче, или прозирне гел полисе.

Цолоредманикир са геометријским облицима

Ово је углавном летња верзија геометријског дизајна ноктију.Најчешће овог љета било је свијетло разнобојног трокутастог дизајна, вишебојних етничких узорака, стилског црвеног квадрата или пругастог дизајна.Из најновијих новитета можете одабрати маникир, у којем је подлога у облику вишебојног градијента, примјетите узорак који дјеломично преклапа овај градијент и посипан је пијеском.Да би се створио одсјај, поред креирања првог слоја, може се користити фолија од разбијеног стакла.Изгледа веома елегантно.

Геометрија на кратким ноктима са оригами обрасцима

Оригами је друга врста минималистичког дизајна ноктију.Део нокта је покривен основним нијансама гел-лака (црна, сива, беж).На једном или два нокта примјењује се узорак у облику животиње, начињен у техници оригамија.На другом нокту се може поставити неки геометријски узорак троуглова, квадрата или цик-цак.Овај геометријски маникир је идеалан за власнике кратких ноктију, јерИзгледа веома уредно и не преоптерећује нокте.За извођење геометријских облика користите најтањи кист или шаблоне или наљепнице.

Збирка фото-дизајна "геометрија"

У прегледу су наведене многе варијанте геометријског маникура, али не све.Сваки дан се стварају све нове и нове технике и дизајнисвеже идеје дизајн ноктију, који раније није био тамо.Збирка фотографија сакупила је још неколико занимљивих идеја најбољег маникира у стилу геометрије који вам се може свидјети.Ту је и боја и једноставна геометрија маникура, мат дизајн, геометрија са искрицама и још много тога.

Лепа маникура са црвеним, црним и белим гелом за полирање

) Матирани маникир с тродимензионалним пјешчаним узорком

Геометрија у маникури

183)