Избор модне торбе за сезону јесен-зима 2019-2020

Женска торба се односи на додатке који су оцијењени за њихову функционалност.Листа стилских идеја јесен-зима 2019-2020 јасно одговара на питање које ће вреће водити у креирању модерних слика надолазеће сезоне.

Модни трендови захтијевају допуну гардеробе новим копијама.Маки сизе додатна опрема или минијатурне пријатељице дискретног дизајна или великодушно декорисане, чине да срце брже куца од првог састанка.

Тренд бр. 1 - Торба на појасу

Погодност изграђена у највећем степену је квалитет који жене преферирају у свакодневним торбама.Стога, прибор од Гивенцхи-а, чији је ланац причвршћен за појас, осваја конкуренцију у борби против других сорти без икаквих проблема.

Главни адут у корист популарног љубимца је поузданост.Модна торба не пузи са рамена, упозоравајући на опасност од власника да остане без кључева, телефона и кредитних картица.Вјерни пратилац Цханел-а или Јуст Цавалли складно надопуњује елегантан прамац, а Хермесова компактна дјевојка одлично изгледа с удобним кратким хлачама.

Уз врећице појаса строге геометријске форме, мекани и компактни додаци добро се уклапају у модне слике као што су Одри од Иане, Версаце, Брасцхи.

Јуст Цавалли

Гивенцхи 13]

Хермес

Версаце

Брасцхи

Одри од Иана

Тренд бр. 2 - врећа за куповину

Тешко је усвојити курс дизајна за универзалну употребу прибора.Али пажљиво гледа у модиженске торбе и испољио рационално зрно и укусну полет.Куповне торбе агресивно освајају место у пословној гардероби.

У међувремену, модерни и практични Баленциага прибор (фото) савршено се уклапа у опуштени изглед за куповину, шетњу с дјецом или пријатељима.Модерне и издржљиве ручке лако подржавају било коју тежину, а пространа величина лако скрива све што вам је потребно.

Баленциага

Тренд бр. 3 - светле вреће

2020Када температура, ниски оловни облаци и рани сумрак не допринесу оптимизму, једини излаз је сочна опрема, као што су доказани антидепресиви.

Модерне боје врећица увијек успјешно раде.Тешко је расправљати са Алтузарром.Главни тренд сезоне може бити сочна фуксија, као што је Баленциага, пирсинг наранџа, као Цханел или племенита Марсала као Тодова.

Алтузарра

Баленциага

]

Тод'с

Тренд бр..Ниједна девојка не може одолети преливу нежних крзнених торби из колекције јесен-зима 2019-2020 бренда Цхлое, чији прелази боја милују очи, а додиривање меке површине узбуђује машту.Прада, Цханел, Баленциага нису пропустили прилику да искористе ефекат флееци текстуре у својим креацијама.

Цхлое

Прада

Цханел

Баленциага

Тренд бр. 5 - Питхон кожне торбе

Торбе, које ће вероватно изгубити своју важност већ следеће године, могу се купити на масовном тржишту. Али класични модел, који неће пропасти у најодговорнијим ситуацијама и никада не излази из моде, треба да буде изабран дуго и педантно. Традиционално рафинирана универзална копија од оригиналне Питхон коже од Гивенцхија употпунит ће пословну слику шик префиксом, органски ће се уклопити у свакодневни изглед, бит ће одлична инвестиција.

Гивенцхи

Тренд Но. Вамперске жене су одушевљене анимираним врећама за штампу које су се спустиле у историју уличног шика. Изглед добро обучен на модним детаљима одмах хвата предаторску боју омиљеног тренда из модела.

Торба са имитацијом леопарда из Лоуис Вуиттона, допуњена модерним луксузним стилом и дозом гламура.

Богата текстура врећице са дугачком траком преко рамена од колекције Мицхаел Корс изазива различите асоцијације са тактилним контактом. Глатка, танка кожа марке Тод'с задовољава мат изглед.

Лоуис Вуиттон

Тод'с

Коллекциа Мицхаел Корс

Тренд бр. 7 - Мини формат

Димензије обичних врећица полако су се истопиле и поставиле на параметре вечерње опреме, као у опцијама које су нудиле Целине и Гивенцхи.

Изглед бренда за бебе Боттега Венета подсјећа на елегантан додатак.

Трендови којипобедили су рекорде популарности у далеким нултим годинама, одмах су пали у листу која мора имати листу предстојеће зимске сезоне.

Непрактични примерци су представљени у колекцијама модних кућа Стелле МцЦартнеи и Баленциага.

Стелла МцЦартнеи

Баленциага

Боттега Венета

Целине

Гивенцхи

Гивенцхи

]

Тренд бр. 8 - Торбе на ланцу

Мала торба са дугим ланцем, коју девојке радо носе преко рамена, поносно се рангира са црним панталонама, белом кошуљом и чамцима.Ово је класика.

Након што су притиснуте минијатурне бебе, торбе уобичајене величине од Бурберри, Цхлое, Долце & Габбана се уводе у распон модела.Поред потребних атрибута: телефона, пасоша и возачке дозволе, сада можете носити минимални сет козметике.

Бурберри

Клои

Долце & Габбана

Тренд бр. 9 - Равне торбе-мапе

Фасцикл с врећицама, који је раније чинио пар уредских хаљина, постао је свестрани додатак и савршено се уклапа у свакодневне лукове.

Прибор праве правоугаоног облика Лоуис Вуиттон или Стелла МцЦартнеи са чистим поклопцем идеалан је за пословну даму.Крути облик и јасне геометријске линије врећица су прикладне у радном окружењу, удобне су за држање у руци.

Лоуис Вуиттон

Лоуис Вуиттон

Стелла МцЦартнеи

Тренд бр. 10 - Врећице од тканине

На основу чињенице да спремиште неопходних ствари мора бити пространо, најбољеније пронађена ниједна опција него врећа за сипање.Свијетли модел тиркизне боје из Маисон Маргиеле може похранити не само документе, телефон и кључеве, већ и цијелу повијест живота жене.

Пословни папири и обиман дневник, пространа козметичка торба и модерна направа лако ће се уклопити у трендовску Офф-Вхите торбу, која раније није била међу фаворитима.Повећано занимање за ретро тематику ставља све на своје мјесто.Удобне торбе Праде и Дриес ван Нотена вратиле су се и нашле своје фанове.

Маисон Маргиела

Офф-Вхите

Прада

Дриес Ван Нотен

Тренд бр.

Интересантна цилиндрична торба савршено се уклапа у лежерни комплет и постаје веран пријатељ стилске девојке.Стављајући на страну дрске експерименте са бојама, дизајнери Миу Миу, Сацаи, Стелла МцЦартнеи су дошли до закључка да су црне и смеђе торбе најбоље решење за сезонски изглед.

Миу Миу

Сацаи

Стелла МцЦартнеи

Тренд бр. 12 - Торбе са широким појасом

Компактан прибор на широком појасу са бројним џеповима и секцијама омогућава вам потпуно ослобађање руку.

У новој сезони, врећице су мало мутирале, праве количине декоративности праве се у стиловима Гивенцхи-ја, али несумњива функционалност и привлачност злата остају непромијењени.

Гивенцхи

Статус вреће правоугаоног облика, допуњен практичним појасом, може се видети миљу далеко. Ни за скупи материјал ни за компликован производни процес није потребно оглашавање. Компетентан маркетиншки прорачун првобитно је положен у декор племенитих додатака Хермеса, Лоуис Вуиттона, Тхом Бровнеа. Препознатљив дизајн у различитим интерпретацијама рјечито даје племенито порекло и пријатно милује око. На компактним врећицама не желите само да се дивите - они желе да имају.

Хермес

Луиз Вуиттон

Том Бровне