Како направити фризуру за средњу косу у различитим стиловима?

Опуштена, дотјерана коса увијек изгледа лијепо, али врло баналан, па чак и досадан. Да бисте надопунили и трансформисали слику, помоћи ће вам коса и стилинг на средњој коси. Постоји много различитих техника које није тешко савладати.

Цонтент:

  • Прамац средње косе за почетнике;
  • Фризура на средњој коси;
  • Греек хаирстиле;
  • Пин-уп фризура: корак по корак;
  • Фризура у ретро стилу.

Прамац средње косе за почетнике

Прамац средње косе изгледа оригинално и необично. Да би се створила, користи се сва коса или само део косе. Ова опција, захваљујући свом оригиналном изгледу, може се користити као вечерња фризура или као допуна романтичној слици. Код куће, направите лук је сасвим могуће. Фризура ће изгледати добро само на чистој коси, тако да прије него почнете радити, морате припремити коврче. Ако коса има валовиту структуру, онда треба да поравнају пеглање. Да бисте косу послушали, морате користити производе за обликовање.

Положај лука може бити било који: са стране, на полеђини главе, на круници.

Прамч на средната коса

Формирање саме фризуре почиње везивањем репа. Затим, од репа да одвојимо танку цједилу. Неопходан је за формирање средине лука. У средини репа је везана још једна гума. Коса између еластичних трака треба пажљиво подијелити на дијелове. Требају нам рукепоравнајте и невидљиво закључајте.Преостали реп мора бити подељен на делове и уврнут у каменице, сакрити испод ушију.Претходно одвојени прамен треба да формира средину лука.Обезбедити декоративним елементом и посути средњим лаком.

Фризура рибљег репа на средњој коси

Такођер можете направити фризуру на коси средње дуљине у облику предивног коса.Једноставна изведба, али истовремено и врло лијепа опција - плетеница "рибљи реп".Техника ткања је врло једноставна.Осим тога, корак по корак можете видјети фазе извршења у фотографији.Главна карактеристика плетенице је да је дебела у подножју и примјетно се сужава према крају.

Креирање коса почиње припремањем косе.Прво морате пажљиво прочешљати.Нанесите неизбрисиву пјену да бисте уклонили статички електрицитет, дакле коса ће бити пластичнија и неће бити запетљана.

Слика фризуре рибљег репа на средњој коси

Пречешљајте косу натраг, подијелите је на два једнака дијела.Затим морате заузврат узети танке нити и прећи их заједно, формирајући жељени узорак.Задатак можете поједноставити приликом ткања, ако прво сакупите сву косу на репу.

Како направити грчку фризуру?

Након што су се окупили на свјетовној вечери, шетњи с пријатељима или на састанку, направите фризуру у грчком стилу.Уосталом, ова фризура утјеловљује женственост и њежност.Фотографије корак по корак ће вам помоћи да схватите принцип технике извршења.Постоји много занимљивих начина да се направисама фризура на средњој коси.Најчешћа, брза и једноставна - користећи посебну траку.У овом случају, коса се може сакупити у цијелости или дјеломично.

Фото варијанте свакодневне и свадбене фризуре у грчком стилу

Фотографије пин-уп фризуре корак по корак

ЉубитељиСјајни, изванредни стил ће моћи да се издвоји из гомиле, чинећи косу у пин-уп стилу.Безобразан и заводљив стил ће дати слици лаган, разигран изглед.Одлична опција за тематске забаве.Врхунац програма је плишани или волуминозни увијени ресиц са сламом.Као украс можете користити светле, широке траке, солокхи, лукове, обруче, шалове.

Пин Уп стиле хаирцут он медиум хаир

Ретро стиле хаирстиле: хов то до ит иоурселф?

Винтаге фризура је модерна и софистицирана.Научити то радити на средњој коси није нимало тешко.
Фризура 50-их година одликује се изузетном елеганцијом.Модел овог стила постао је омиљена и позната глумица Мерлин Монрое са својим кратким колима и уредно уређеним живахним коврчама.За средњу косу поновити ову фризуру није тешко.Треба само пинцета и алат за обликовање.

Ретро фризура 60-их година карактерише обиман буффанс, бангс.Оне су једноставне и концизне.У наше вријеме, стварна фризура "Бабетте", која се може брзо урадити посебним уређајем.

Бабетте ретро хаирстиле

Такође, ретке фризуре је тешко замислити без завоја.Фризура са завојем може бити направљена у различитим варијантама - додајте јој увојке или направите лепињу у средини потиљка.