Како правилно изабрати ципеле за дете?

Младе мајке, како њихова деца одрастају, јављају се многа различита питања.Како се храни?Шта обући?Како забавити и образовати ваше дијете?Често се одговори на одређена питања обично траже на Интернету.Овај чланак је намењен мајкама које желе изабрати квалитетну обућу за своју бебу.

Шест једноставних правила за избор добре дечије обуће

  • Правило бр. 1

Потребно је правилно одредити величину беби стопала.Постоји неколико начина.
Метод Један : затражите од продавнице посебан метар величине стопала и ставите га у њега. Метод два : извуците уложак и причврстите га за стопало.Али мајке које се брину о таквим стварима унапријед ће сигурно искористити предностна трећи начин .Треба да ставите дете (стопало мора да се мери док стоји), заокружите ногу оловком и измерите растојање од врха палца до краја пете оловком, а затим само користите графикон величине."Сток" у дечијој обући не сме бити већи од 1 цм.Знајући величину, дјечје ципеле можете купити у једном од онлине трговина, на примјер, интертоп.уа.Има згодан мени за претрагу робе.

  • Правило бр. 2

Још једна важна ствар код куповине обуће или патика за дете је избор обуће од висококвалитетних природних материјала.Боље је не тежити јефтиности, већ купити ципеле од праве коже (а поред тога кожа треба да буде не само ципела, већ и ђон).Добра љетна опција била би текстилципеле од трапера, мат или лана.

  • Правило бр. 3

За врло младе дјечаке и дјевојчице који тек уче ходати, боље је одабрати анатомске ципеле. Ово се односи на ципеле са високим чизмама које обезбеђују зглоб зглоба.

  • Правило бр. 4

Било би боље да дечије тенисице, сандале, ципеле или ципеле имају ортопедски уложак. Важно је за правилно формирање дјечјих стопала.

  • Правило бр. 5

Причвршћивачи на дечијим ципелама треба да буду удобни за брзо ношење бебе. Најпопуларнији су Велцро.

  • Правило бр. 6

ђон мора бити флексибилан и флексибилан. Боље је дати ципеле полиуретанским или гуменим ђоном. Умерено је еластична, али не клизи и полако истроши.

Ова основна правила помоћи ће вам да управљате разноликошћу дјечјих ципела и направите прави избор.