Кратки дизајн ноктију: свеже фотографије

Модерни тренд - кратки нокти.Имају много предности: не изгледају вулгарно, не постоји ризик да ће се сломити или се везати за околне ствари.Уз правилан дизајн, ови нокти могу изгледати предивно и изазвати завист међу пријатељицама.

Прелепа маникура може се обавити не само у салону, већ и код куће, ако овладате неколико популарних техника.Практично сви маникиристи користе гел за полирање ноктију, који је уклонио уобичајени лак са постоља.Гел лакови имају одличну адхезију на нокатну плочу.У процесу чарапа не ломи ивице и не љушти се као обични лакови.Осим тога, они не губе своје естетске особине три седмице!

Содержание:

  • Модниј мраморниј дизајн;
  • Идеје на тему "мачје око";
  • Класик - француски маникир;
  • Нове фотографије са дизајном;

Модерни мермерни дизајн

Леп дизајн мермера је одлична опција за украшавање ноктију.Изводи се на два начина: уз помоћ воде или без ње, док се гел за нокте наноси одмах на нокатну плочу.Други метод помаже да се постигну танке пруге које опонашају текстуру овог природног камена.Користећи воду, можете добити различите конфигурације мрља.Цео процес израде мермерног дизајна траје доста времена, око 1-2 сата, али резултат је вредан тога.

Фотографии из мермерного дизајна

Каменниј дизајн

Стоне наил-арт, фото

Камен-дизајн с златоминтерсперсинг

Едукативни видео: Како сами направити мермерни маникир?

Идеје на тему "мачје око"

Још један одличан начин украшавања не баш дугачких мариголда је употреба магнетног гел-лака са ефектом "мачје око". Омогућава вам да добијете занимљив узорак, који се заљубио у многе љубитеље оригиналног дизајна ноктију.

Тајна лака лежи у њеном саставу. Садржи металне честице, које, под утицајем магнета, формирају образац који подсећа на природни камен кризоберил. Гел лак са 3Д ефектом је једноставан за употребу и може се користити чак и код куће.

Пример дизајна нокта гел за полирање „мачје око“

Блуе десигн оф цат'с-еие наилс

Дарк десигн фор схорт наилс

Видео за учење: дизајн ока мачака и маникир за жигосање

Цлассиц - француска маникура за кратке нокте

\ т

Француски изгледа увек спектакуларно. На крају крајева, познато је да је у почетку француски маникир измишљен за кратке нокте. Француски се могу изводити у различитим техникама, од којих свака има своју посебност.

Најпопуларнија и најповољнија верзија дизајна кратких ноктију је класична сервисна јакна приказана на слици испод. Његова карактеристика је бели врх, беж или ружичаста основа. Класични француски је свуда погодан. То није вулгарно и одговараће чак и женама конзервативних погледа.

Можете да промените слику сликом у боји. Боје могу бити одблаго природна нијанса до ведре егзотике.

Црно-бели лунарни или француски дизајн

Черно-французскиј гель дла гольфа, фото

Још једна популарна опција за дизајн шелак ноктију је лунарниманикир за кратке нокте . То укључује избор осмијеха на дну нокта.

Оригинал изгледа француски са сликом. Цвеће, геометријски обрасци и етнички узорци могу се користити као композиције. При извођењу маникира за кратке нокте, декор са монограмима и каменчићима постао је веома популаран.

Голден Френцх ор Моон Маницуре

Фотографии с јакобетами

Настава видео - лекција: Макинг а Стилисх Френцх

Још један тренд сезоне 2019. је црна јакна, која би могла да разбије све стереотипе везане за деликатну француску маникуру. Изводи се уз помоћ гел-лака у црној боји, који се наноси танком линијом дуж ивице нокатне плоче.

Френцх десигн витх монограмс

Минималистички дизајн ноктију за кратке нокте

Шармантен транспарентен дизајн

Атрактиван је и дизајн лака за нокте на кратким ноктима у златној боји. Погодан је за специјалне догађаје. Златна боја ће изгледати добро у дуету са тамном нијансом гел-лака. Понекад је овај маникир допуњен разним елементима декорације: малим каменчићима, фолијом, песком.

Француски језик може бити мало измењен. За овај нацртајте коси осмех, пребачен на једну страну. Инрезултат је троугао.

Нове фотографије са кратким дизајном ноктију

Правилан дизајн ће исправити неке недостатке и учинити женске руке грациознијима. Основно правило при избору одређене врсте дизајна - требало би да изгледа прикладно и допуни слику.

Треба запамтити да мода није дуга нокта, и добро његована! Зато не заборавите да се бринете о својим рукама и ноктима. Уосталом, дотеривање је једна од главних ствари које свака жена треба да поштује.

Погледајте колекцију фотографија кратких ноктију са различитим дизајном.

Десигн витх а паттерн

Комбинациа плави гел лак и сребро

Стильниј черниј дизајн

Прости дизајн за кратки нокти

Оријентални и етнични цртежи

Регистрациа на нокте с микробити

Сиви гел за полирање на ноктима

Израда маникира в черно

Други пример црног дизајна

Прости дизајн на гел гел за нокте

Красние риски с кистом и гелом

цветние рисунки

Нови модерни облици дизајна ноктију

Красние риски с кистом и гелом

Свакодневни маникир у пастелним бојама

Геометриа

Велики накит и накит