Кратки нокти 2019: фотографије најбољих опција

Сви ми нисмо склони украшавању ноктију прекрасним цртежима или прављењем необичног маникира.Али, видите, девојке са дугим мариголдима имају место за шетњу, али нису сви цртежи погодни за власнике кратких.

Садржај:

  • Правила за дизајнирање ноктију
  • Популарне слике
  • Видео: креирање дневне маникуре
  • ) Корак по корак фотографија сјајног дизајна
  • Дизајн маникура за кратке нокте

Главна правила за дизајнирање кратких ноктију

Прво, дизајн кратких ноктију 2019 мора прво визуелно повући нокат.Друго, цртеж не би требало да буде компликован, а његови елементи су бољи зато што су довољно велики.Многе ситнице преоптерећују маникир.Треће, боље је изабрати пастелне боје као основну боју маникира.У овом случају, прсти су визуелно продужени.Ово су три основна правила.Погледајмо сада који модни узорци се могу користити за маникирање малих ноктију.

Популарне бројке 2019.

Сви знамо да вертикалне пруге на одјећи визуално црта лик.Исти принцип важи и за маникир.Када дизајнирате гел за полирање, покушајте да одаберете слике са вертикалним или дијагоналним линијама.Одлична варијанта таквог маникира може бити полу-лунарни дизајн, чија ће слика бити приказана у наставку.Маникир кратких ноктију изгледа веома елегантно и лако се изводи.Постоји неколико начина, али најлакше је користити шаблоне.Изгледа добра слика у формифини грашак, само гелови за полирање треба да буду изабрани не снажно контрастно у боји.Боље их је имати у истој схеми боја, онда ће маникура изгледати природније.Успут, о природности.

2019. године, голи маникир ће бити веома популаран, тј.у пастелним бојама.Дизајн кратких ноктију 2019. у голом стилу може се видети и испод.Такође погодне слике у стилу минимализма.На пример, ближе ивици у центру нокта, можете нацртати издужени правоугаоник.Штавише, главни тон гелирања треба да буде светао, а правоугаоник је таман, на пример, добра комбинација би била беж и сива.Не заборавите на класичну јакну, само траку на ивици нокта треба урадити што тање и уредније.Тада француски маникир неће визуелно скратити нокте.

Семилунар маникура

МаникурНуде

Беж-гел-польскиј

французкиј

)

Маникир с вертикальними траками

Маникур с хоризонтальними траками

Видео: сделать дневниј маникирниј гель

Након гледања ове лекције видећете како да направите модеран дизајн за сваки дан, који се врло брзо и лако изводи чак и код куће.

Снимање фотографија светлог дизајна корак по корак

Можете направити свој сопствени светли летњи маникир код куће.Да бисте то урадили, потребан вам је лак за полирање у боји и могућност коришћења жигосаних плоча за дизајн.

Нанесите базу, затим бијели гел за полирањегусту конзистенцију, а затим узмите црни гел за глетовање, тањур и печат, нанесите текстуру за слику.Након што је наш саобраћај спреман, узмите танку четку и обојите нокте обојеним гел-лаковима.На крају ноктију покријте врх.

Ево тако сјајног летњег дизајна у коме ћете успети.

Дизајн маникура 2019

Недавно су мајстори за нокте користили практичну и довољно отпорну облогу шелака.Помоћу савремених гел-лака можете извести готово било коју врсту маникира.2019. године оријентални дизајн ће бити модеран, пастелна маникура, златна и матирана маникура ће остати популарна, стил патцхворк-а ће постати модеран, али уз то, власници кратких ноктију морају бити опрезнији због многих ситних детаља на слици.Као што је већ поменуто, минимализам и необични апстрактни цртежи на ноктима биће популарни, штавише, у генерално геометријској форми.Такође је потребно отказати дизајн са пругама и запрашивањем од јата, специјалним прахом или искрицама.За дизајн ноктију, употреба разних додатака за маникир је важнија него икада 2019. године, али главна ствар је да не би требало да буду превелики и обимни.На веома дугим ноктима, изгледат ће сјајно с дизајном с металним чиповима, које можете купити засебно или одабрати лак гдје је већ присутан у композицији.Ово су, можда, главне препоруке које треба слиједити ако желите направити дизајн ноктију тренди у 2019. години.Што се тиче облика нокта,тада ће природне форме бити популарне.Посебно за вас је прикупљен избор фотографија и модних трендова дизајнирања прекрасних ноктију.Блов, експеримент и дефинитивно ћете наћи опције које су за вас.

​​

Фотографии маникура в патцхворк стиле

Фотографии маникур в стиле минимализма

60) Дизајн са елегантним пругама

Обратимо пажњу на тамне нијансе гел-лака.Главна ствар је да изаберете облик и образац.Сасвим лепо на ноктима изгледа као нова врста обрнуте маникуре са троугловима и негативним простором.

Маникир може комбиновати мат површину и сјајни врх.Посебно лијепа ова комбинација изгледа на црном полирању.