Маникир јесен 2019. - главне иновације, идеје и трендови сезоне

Ускоро нова сезона, што значи да ће нови модни трендови замијенити свијетли дизајн ноктију. Заправо, мајстори маникира ће користити исте технике декорирања и дизајна ноктију, само у другачијој интерпретацији и схеми боја. Тамни гелови ће бити замењени тамним племенитим нијансама као што су тамноцрвена, тамно плава и љубичаста, чоколада и димно сива.

Тематски уметнички маникир је по правилу популаран на почетку сезоне, када су на ноктима приказане слике сликовите јесенске природе. Није на свима да сами ураде овај дизајн, тако да се код куће можете ограничити на нокат налепнице у јесенској теми. У хладнијим јесенским мјесецима тренд ће бити плави и сиви тонови гел-лака и модулације метала и разбијеног стакла. Примери маникуре за јесен 2019, погледајте тренд селекције фотографија.

Главни трендови пада маникира 2019

Идеје за маникир за јесен могу се замислити посматрањем сликовите природе или на основу употребе нових производа у украшавању ноктију. Обавезно купите златно брушење и мат врх, јер ће бити веома популарни. И преведена фолија и прах ће се вратити у моду.

Јесен модни тренд бр. 1 - јесен у етно стилу

У 2019, етнички мотиви ће се поново вратити у моду. У новој колекцији јесенско-зимске моде постоје елементи рукотворина, као што су патцхворк, плетење, ткање итд. Овај тренд неће заобићи дизајн ноктију. Овај пад тренда ће бити рукописни украси на ноктима,у етничком стилу.

Модни тренд маникира бр. 2 - златна јесен

Још један, не мање модеран тренд наредне јесени је употреба прелепе златне боје на слици одеће, обуће или прибора. Велики додатак овом изгледу биће и модеран маникир за јесен, направљен уз помоћ гел-лакова са хромираним ефектом. Врло су једноставни за употребу, а дизајн је спектакуларан. Само покријте нокте са базом, нанесите цртеж гел-пастом, покријте кроматским врхом и осушите у ваздуху. Добијени дизајн је боље да се фиксирају два слоја врха. Ако имате гел за полирање са металним ефектом, онда користите лак за огледало. Погледајте фотографију за примјере модерне маникуре за сезону јесен-зима 2019. године.

Аутумн Фасхион Тренд Но. 3 - Транспарент Наилс

Тренд број три је транспарентност. Да бисте постигли овај ефекат, можете користити гел. Не само да ће ојачати нокте и омогућити вам да носите модни маникир за јесен много дуже, већ и створите нереални ефекат транспарентних ноктију. Са модним апстрактним светлосним отисцима и стварањем текстуре природног камена.

Аутумн Фасхион Тренд Но. 4 - Леавес

Стилски дизајн са гранчицама биће замењен цртежима са лишћем, што је карактеристичније за јесен. Дизајн је веома једноставан и леп на дугим и кратким ноктима. За извођење цртежа потребна вам је четкица са танким кратким напором. Лишће се може посути златним искрицама, које ће маникиру дати прекрасан сјај.

Мода5 - Бордеаук Схадес

Тема бургундског маникира за јесен вероватно никада неће нестати.За јесен су најприкладније тајанствене и дубоке нијансе вина.

Јесенска мода тренд бр. 6 - интересантне мат текстуре

Матирани маникир је тренд више од годину дана.Да би се створили интересантнији ефекти, мат текстуре се комбинују са сјајним.Ове јесени ће се вратити у модно матирано мачје око са златним одсјајем.

јесени модни тренд број 7 - плаво-сива боја

за јесенски маникиркарактеристичне су не само црвене и црвене нијансе, већ и сиво-плава боја, јер се боје наше гардеробе мијењају у тамније, а са њима и дизајн ноктију.

Јесенски модни тренд број 8 - предивне цртеже

Па, нема јесени без лепог јаворовог лишћаноктеТематски цртежи заузимају пето почасно место на листи главних трендова у ноктима.