Маникир 2018.20 модних трендова и нових фотографија

Атрактивност жене је њено моћно оружје. Да би засијала сваки дан, треба пажљиво пратити свој изглед. У одабраној слици све би требало да буде у реду: одећа, лице, коса и наравно, невена.

Данас ћемо говорити о модним трендовима који су утјецали на свијет маникуре. Срећом, модерни трендови су толико разноврсни да ће девојке моћи да бирају из широког спектра управо оно што им одговара у стилу. Уз помоћ елегантног маникира, можете нагласити своју индивидуалност и допунити одабрану слику.

Цонтент:

 • Модни трендови за маникир 2018
 • Стварне боје маникуре
 • Маникир за гелове за сезону: пролеће, лето, јесен, зима
 • Свадба маникура 2018
 • Маникур 2018 фото. Нови дизајн за кратке нокте
 • Видео маникир лекције

Маникура за модне трендове

Дизајн ноктију постаје све занимљивији и необичнији сваке године. Постоје нове идеје и рјешења за кратке и дуге нокте. Модни трендови 2018 - ово је природно, али љубитељи сјајних нијанси једноставно неће стајати по страни. Нова сезона за њих је припремила много пријатних изненађења.

Приликом одабира одређеног дизајна, запамтите главну истину: нокти морају увијек имати уредан и дотјеран изглед. Стога, пре него што наставите са њиховим дизајном, морате направити стандардне процедуре.

 1. Дајте им потребну форму. Ове године предност се даје округлом и полукружном облику.
 2. Након чега ћете морати да сечетезаноктица.
 3. По завршетку свих потребних процедура можете са сигурношћу прећи на занимљивији и креативнији процес.

Бити модеран значи бити беспријекоран у свему! Обратите пажњу на модни маникир 2018. Помоћи ће вам да комплетирате одабрану слику и додате јој посебну ноту. Данас стилисти не ограничавају избор дизајна. Можете имплементирати разне идеје маникура 2018!

 • МАНИКУРА В ЦХЕЦКАН ТЕХНИКА

Ово је нова техника која вам омогућава да брзо изведете тренди и лијепу маникуру. Комбинује се са уобичајеним гелом за полирање, премазима "мачкога ока", као и трљањем огледала. Дизајн се по правилу изводи на једној или две ноге. Узорци су одабрани апстрактно у облику увојка или спирала. Маникир је веома сличан "рељефним" цртежима на сребру, због чега је назван "јурњава". Такође, обрасци се могу обојити на сребрни песак.

Фото: "Степ-би-степ" с инструкцијами дла дизајна "Ембоссинг" 33]

Техника изготовлениа маникира "цхасинг"?

 1. Нокти су покривени гел-лаком било које нијансе.
 2. Метални гел за полирање се наноси преко врха.
 3. Цртеж (са наранџастим штапићем, тачкама, иглом или било којим другим алатом се наноси на суви гел гел од сребрне или бронзане нијансе. Затим се дизајн шаље на лампу или суши на ваздуху. И за ову техникуМаникир је веома добра паста од сребра.
 4. Ако је потребно, преко ноктију се преклапа танак слој врха. ​​
 • МОДНА МАНИКУРА 2018 СА МЕТАЛНИМ СЛИКОМ

Метални ефекти у дизајну ноктијуОна сама по себи није нова, али на прагу 2018. године појавила се потпуно нова техника израде цртежа на ноктима са огледалским ефектом.У основи у овој техници цртајте монограме, цветове, шаре у облику рибљих љусака или геометрију.Постоје два начина да се направи такав маникир: први подразумева употребу рубова, тј. Наношење на врх шаблона, други метод је лакши и састоји се у покривању слике гел-лаком са хромирајућим ефектом.Примери дизајна могу се видети на фотографији:

Фотографија са примером металног маникира са монограмом

) Корак-по-корак фотографија са упутствима за извођење металног маникира користећи руб-ин

Техника за извођење металног маникира са руб-ин

  )
 1. Нокти су прекривени гел-лаком бијеле или црне нијансе.
 2. Тродимензионални узорак се наноси на врх гел боје исте боје (ако је потребно, може се умножити да би се створила већа запремина).
 3. Даље, лепљивост се уклања и трља се наноси.
 4. Конструкција је прекривена слојем горњег дела.

Степ-би-степ упутства за креирање металног маникира користећи гел лак

Техника цртања са металним ефектом

 1. Први слој се наноси основним премазом;
 2. Други слој се наноси лаким лаком за гел;
 3. Трећи корак је цртање дизајна са гел-пастом или густом гел-бојом;
 4. Метални лак са металним ефектом се наноси на узорак и суши у ваздуху у назначено време;
 5. Завршна фаза је наношење танког слоја прозирног лака.

Следећа верзија дизајна мајстора за нокте се зове другачије, у зависности од типа шаблона.Први орнамент сличан је ребрастој текстури шкољки, тако да се назива "бисерна шкољка".Друга слика наликује рогу митске животиње, а маникир се симболично назива "рог једнорога".У оба случаја, фазе маникуре су сличне, једина разлика је у цртежу.Често се овај тип дизајна изводи на лаком гелу, али постоје и вечерње опције са бисерним трљањем на црној површини.

Фотографије маникира „Хорн оф Уницорн“

Фотографије дизајна „Пеарл Схелл“ на црном гел полирању

Модерна маникура "Блацк Пеарл"

Упутства за имплементацију тродимензионалног узорка са ефектом бисерне

 1. Први корак укључује припрему ноктију са основним премазом;
 2. Друга фаза је наношење гел-лака на светлу или обрнуту тамну нијансу;
 3. В трето степенът е приложение на печат;
 4. Четврта фаза је примена волуметријског обрасца у облику спиралеили текстуре љуске користећи транспарентну гел пасту, гел гел или врло дебели врх без лепљивости;
 5. Завршна фаза је руб-ин са бисерним ефектом и фиксацијом са танким слојем врха.

 • КОНФЕТТИ ИЛИ ЦАМИФУБУКИ

Неоспорни тренд у сезони 2018. постао је дизајн направљен употребом конфета. Основа се може узети било који неутрални или безбојни лак, који је украшен обојеним, холографским круговима, трокутима, срцима или квадратима. Таква модерна маникура 2018. са камифубуки изгледа светло и савршена је за топле, сунчане дане. Овај декор може украсити све нокте, или само један - два чавла на свакој руци. Такође, светли кругови савршено се комбинују са класичним француским маникиром. Камифубуки је савршен као новогодишњи маникир за почетнике.

 • ВЕЛВЕТ СТОРЕС

Такав дизајн се може извести уз помоћ обојених кругова, који су причвршћени за неистражену основну боју. Након тога се премаз осуши у лампи и преклопи на врху. Гел лак исте боје као и позадина наноси се на неколико кругова, након чега се посипају акрилним прахом и суше у лампи. Испоставља се деликатан дизајн који ће бити врхунац слике.

[флат_аб ид = ”5]

Како извести маникир с камуфли?

 1. Полирамо нокатну плочу, одмашћујемо и покривамо нокте потребним бројем слојева гел лака,како би облога била густа.
 2. Ми покривамо место на којем ће камифубуки бити нанесено са базом, али га не осушите. Затим, положите камифубуки у облику конфетног плацера или унапријед створеног обрасца. Осушите и покријте једним или два слоја завршног премаза.

 • ВАТЕРВАИ

Врло занимљива техника која вам омогућава да направите оригинални дизајн маникира код куће, без могућности да цртате. Цртеж се изводи на силиконском чистом гелу. Ако имате богату машту, онда помоћу ове технике можете пронаћи много лепих и модерних украса.

Како направити дизајн у влажној техници?

1 опција

  \ т
 1. Нанесите базни и позадински гел лак. Ми се сушимо. Уклоните лепљиви слој.
 2. Нанесите силиконски гел од силикона (обично се користи за учвршћивање ноктију) у подручју на којем ће се бојати. У мокром слоју капајте капљице или нацртајте слику различитих нијанси гела. Чекамо мало, да се лак лепо шири и суши. Покријте завршни лак.

2 вариатион

  \ т
 1. Нанесите базу и први слој гела у боји, затим други слој, али немојте га полимеризовати.
 2. На влажном слоју капљице контрастне нијансе гел-лака испуштамо у облику слике и сушимо резултујући дизајн у лампи.​​
 3. Покривамо га врхом за трајност и сјај маникира.

Још једна модерна техника коју су почели да користе мајстори сервиса за нокте су цртежи на влажном гел-полирању.Може се користити за креирање оригиналних верзија дизајна ноктију 2018.Генерално, ова техника има сличности са цртежима игала у уобичајеном лаку.Разлика је у томе што се гел за нокте једноставно не суши, па остаје много више времена за креативност.Шеме цртежа можете наћи на интернету или гледати посебне видео туторијале.Као алат можете узети обичну чачкалицу за зубе, дрвени ражањ, кемијску оловку или иглу за шивање.Уз помоћ ове технике цртају се цвјетни отисци.

 • ВИПЕРкупите мало за дизајн.То је дисперзивни обојени пигмент са фином прашкастом текстуром.Помоћу њега можете створити 3Д ефекат са заводљивим модулацијама.Технологија трљања лежи у њеном имену.Мора се утрљати у гел за полирање.Рубови долазе у различитим врстама брушења.Постизање глатке и сјајне површине на различите начине.У ту сврху користе се различити типови пигмента: огледало у праху, хром, призма, камелеон.Метални, златни и бронзани тон изгледа веома импресивно.Главна позадина је црни гел за полирање, јер се сматра најбољом опцијом за сјајни премаз.Микроскопски брушени пигмент се користи за стварање глатке, глатке површине. Миррор маникура је прошле године добила невероватну популарност и остат ће тражена ове сезоне. Миррор модни маникир 2018 савршено се комбинује са техником разбијеног стакла. [флат_аб ид = ”5]

  Колор огледало прање

  Маникур с "присмом"

  Како направити премаз са металним ефектом на нокте?

  Руб-ин - ово је један од најлакших начина да се направи занимљив маникир.

  1. Лак за гел за маникир, као и обично, не наносите врх и не уклањајте лепљиви слој.
  2. Посебним пигментом утрљавамо прстом или апликатором задњи слој обојеног гела.
  3. Онда узмемо широку четку и покријемо нокте слојем врха. Ми се сушимо. Затим се може нанети завршни слој на врху конвенционалне технологије са заптивним ивицама.
  • СТОНЕ ЕФФЕЦТ

  Модни маникир 2018 није само сјај, већ и текстура под природним каменом. Овај дизајн се изводи на кратким ноктима, изгледаће не мање импресивно у средњој дужини. Обично „уметници“ имитирају текстуру мермерног камена четком, водом и фолијом. Начин извођења таквог дизајна може се наћи у чланку Мермерни маникир.

  Како направити маникир с мраморним ефектом?

  1. Нанесите основни слој и два или три слоја белог гела за нијансирање.
  2. Покривамо нокте врхом и не сушимо. Узмемо танку четку и хаотичнонацртајте линије у облику пукотина на мермеру, када се мало расуше у лампи. У случају да имате врх врло течне конзистенције, боље је да сваки нокат посебно исцртате и осушите.
  3. Ако је потребно, ставите још један слој врха.
  • ИНЦРУСТАТИОН

  Дизајн каменчића, микробисура и камених ноктију не губи на значају. Ова опција је савршена за свечани догађај, јер изгледа спектакуларно и луксузно. Иако украсите само један прст, овај дизајн је погодан за свакодневни живот. Полагање каменчића или микрогранула захтијева од мајстора да буде прецизан, креативан и лежеран. Резултат ће бити оригиналан и луксузан дизајн. Декор може бити уређен било којим редоследом. Из ње се могу поставити разни узорци, цвјетни мотиви и симболи.

  Како направити инлаи?

   \ т
  1. Нанесите основну и боју према класичној шеми.
  2. Пре тога, можете направити скицу цртежа или је положити на комад папира са каменчићима.
  3. Покривамо нокте врхом на месту где ће бити уметак. Пребацујемо камење на нокат, а затим стављамо врх на преостале нокте и сушимо. Затим узмите танку четку, навлажите је у врху и пажљиво исцртајте сваки каменчић. Ми се сушимо. Уклоните лепљивост.

  Још једна новина коју су измислили мајстори ноктију. Можеш да бежишна три различита начина (види видео лекцију о тренирању о маникиру за полирање гела ). Изгледа веома импресивно и импресивно.

  Како створити ефекат дима на нокте?

  За детаље о овој техници погледајте видео туторијал на крају овог чланка.

  • МАНИКУРА ОРИГАМИ

  Ово је необична, али занимљива идеја за дизајнирање ноктију. Да бисте га применили, требаће вам акрилне боје и танак кист. Извођење маникира на кратким ноктима 2018 помоћу техника оригамија може се обавити самостално. Да би се упознали са поступном процедуром за имплементацију овог дизајна, довољно је да укуцате захтев за тражилицу "оригами маницуре 2018 пхотос".

  Како направити маникир користећи оригами технику?

  1. Нанесите базу и гел за полирање према класичној шеми.
  2. Нацртајте слику танком четком или користите плочу за жигосање (на пример МоИоу Лондон из колекције Оригами). Ми се сушимо.
  3. Преклапање на врху.
  • ГЕОМЕТРИЦ ГРАДИЕНТ

  Креативна и веома привлачна опција дизајна. Овај метод дизајна укључује глатку композициону прелазак боје на други елемент. Од уобичајеног градијента, модерна маникура 2018 са геометријом разликује јасне прелазне линије. Тренд је добар јер није тешко извршити, а постоји и неколико варијација дизајна. Геометријски градијент визуално продуљује нокте. Перформансе боја могу бити контрастне и класичне.

  Како направити маникир са геометријским градијентом?

  1 опција “стрип”

  1. Покрива нокте са базом и једним слојем белог гелног лака (неопходно је међуслојно сушење).
  2. Нанесите бијели гел на пола нокта и бијели гел на другом.Узмемо четку за градијент и изгладимо границу глатким покретима.Ми се сушимо.Поновите поступак.
  3. Нанесите врх, а затим осушите и уклоните лепљиви слој.
  4. Залијепи две танке траке за украшавање ноктију тако да се нагиб траке испостави равномерним.
  5. Са белим гел-лаком обојимо простор између трака и без сушења посипамо цијелу траку транспарентним свјетлуцавим акрилним прахом.Ми се сушимо.
  6. Узмите боју и бијеле гелове за полирање и повуците обрнути градијент на траку, пажљиво четкајући границу четком.Поспите преко влажног слоја транспарентним прахом.Ми се сушимо.Очистимо вишак четком.

  2 "фигура"

  1. Нанесите базу и неколико слојева гел-лака на лагану нијансу.Сваки слој се суши.
  2. Узмите фолију или посебну палету и капајте велику кап тамног гела.Узмемо четку и почнемо да цртамо прву линију слике.Ми се сушимо.
  3. Испустимо кап топа у тамни гел за полирање на палети и помијешамо га како би га учинили свјетлијом.Нанесите другу траку слике.Ми се сушимо.
  4. Разблажите настали гел за полирање у боји на палети још једном капљицом врха, помијешајте и повуците сљедећу линију градијентапаттерн. Ми се сушимо.
  5. Поновите поступак док нокат није потпуно прекривен шаблоном.
  6. поправите резултат са врха. Уклоните лепљивост.
  • МИНИМАЛИЗАМ НА ДИЗАЈН НАИЛ

  Пролећни маникир у стилу минимализма. Ово је добра опција за све прилике. Избором овог дизајна, можете га лако комбиновати са апсолутно било којом одећом. Такав маникир ће изгледати подједнако добро са шареним хаљинама у боји, балансирајући слику и одећу више суздржаног стила и боје. Маникир за кратке нокте 2018 минимализам изгледа веома уредно. База је лака неутралне боје. На њој, уз помоћ црног или црвеног лака, могу се извући гранчице, геометријски узорци, цик-цак или само пруге. Ћелија осликана на беж позадини изгледа импресивно. Ова техника често користи класичну верзију дизајна - француски маникир. Минимални прољетни маникир се може обавити свијетлим бојама. На примјер, разни бијели уметци изгледају занимљиво на позадини богате, свијетле боје.

  • 3Д маникур

  Овај тип модерног маникирног гел лака активно рекламирају разни блогери лепоте. Креирајте тродимензионалну површину на различите начине. Баршунасти пијесак, који вам омогућава да својим ноктима дате плишану тродимензионалну структуру, постао је веома активан. Тродимензионалност се може добити коришћењем акрилног моделовања, 3Д гела са масомдекоративни елементи.Тродимензионална технологија је приказана у дизајну "капљица".Овај дизајн ноктију изгледа веома занимљиво.Ствара визуелни осећај да на површини ноктију има капи росе.

  [флат_аб ид = ”5 ″]

  Како направити 3Д дизајн са сочним плодовима?

  Читава тајна лежи у мијешању нијанси гел-лака и постепеном цртању дизајна.Након што је цртеж спреман, потребно га је покрити слојем мат површине, осушити и ставити велике капи сјајног врха.Прочитајте више у видео лекцији “Јуици Оранге” на крају чланка.

  • МОСАИЦ

  Утицај каменог мозаика.Овај тип маникира донекле подсјећа на дизајн, направљен кориштењем водене опреме.Цртеж је креиран уз помоћ гел лакова у класичним нијансама: бела, црна, сива, плава.Додавањем сјајних акцената овом дизајну можете додати пикантан додир.

  Како извести маникир са ефектом каменог мозаика?

  1. Изводимо маникир по стандардној шеми: базирамо 2 слоја гел лака.
  2. Ми узимамо камене плоче за маникир "сломљена рушевина" и распадамо на мање честице.
  3. Нанесите врх и ставите камене комаде у облику мозаика.Ми се сушимо.
  4. Покрити још један или два додатна слоја врха док површина нокта не постане глатка.сваки слој се суши.На крају уклоните љепљивост.

Да бисте направили овај слатки дизајн, потребна вам је специјална фолија која вам омогућава да добијете текстуру огледала и створите имитацију напуклог лака. Ефекат кракелуре се најлакше креира уз помоћ трансфер фолије. Ефикасно изгледају умјетне пукотине на свијетлој позадини. Фолију налијепите на гелове који се морају осушити у УВ лампи.

Како креирати ефект цракуелуре користећи фолију?

  \ т
 1. Почетак маникира је нормалан: база је гел за нокте у боји. Сваки слој се суши, осим последњег.
 2. Узмемо трансфер фолију од неколико нијанси и наизменично насумично наносимо на нокат и оштро одсецамо (правимо утиске).
 3. Блокирамо дизајн са сјајним или мат врхом. Ми се сушимо. Уклоните лепљивост.

Нова решења за типове класичних маникура

 • НЕО-ФРЕНЦХ

Сваке сезоне постоје нове врсте класичних дизајна ноктију. У сезони 2018, овај нови производ је био јакна са огледалом са руб-ин. То ће омогућити диверзификацију уобичајеног маникира. Француски са трљањем изгледа занимљиво и светло. Може бити метални или треперави осмех. Метализована ивица се успешно комбинује са подлогом, имитирајући баршун.

 • НЕО-МООН

Нео лунарни дизајн се може користити за сваку прилику. За његову примјену погодне су свијетле, контрастне нијансе. Покријте нокте могу бити мат или сјајни или их чак комбинирати.

Актуелне боје за маникир 2018

До пролећа и летаДизајнери су предложили доста интересантних идеја за модеран маникир 2018. Сви љубитељи прелепе наил арта наћи ће занимљиву комбинацију боја и облика.

[флат_аб ид = ”5 ″]

Тада су дуге нокте украшаване акрилним калупљењем одавно прошле. Сада је тренд елегантна природност. Тренд сезоне - маникир за кратке нокте са округлим врхом. Овај облик изгледа женствено и елегантно. Одабиром прикладног премаза можете комбиновати естетику и практичност.

У потрази за прикладном бојом, обратите пажњу на препоруке стручњака, који нуде да обратите пажњу на такве нијансе:

Дискретни неутрални тонови : беж, сива, бресква, кораљна, маслинаста. Могу се комбиновати са светлим акцентима, на пример, са црним пругама. Или додатак обрасцима од нане, жуте, лила, плаве. Ова комбинација је савршена за летње дане.

Маникур Пинк е класик жанра. Ова боја није у моди. Увек је релевантно и занимљиво. У сезони 2018. посебно су омиљени њежни ружичасти тонови.

Црвенаје светла и сочна боја коју је тешко не прихватити у јесенском маникиру. За кратке нокте погодна је дубока црвена маникура, богата нијанса, слична боји бургундца.

Белаједнобојна боја је прилично компликована, али са правом комбинацијом са другим елементима, може постати права модна бомба. Осим тога, увијек се може разриједити занимљивим узорком илиуобичајене црне, златне, сребрне пруге.

Обожаватељитамних нијансинеће бити игнорисани.У тренду: маникир црне, плаве, љубичасте, зелене боје.

Некад заборављене нијансе добијају на популарности овог лета.У колекцијама мајстора за нокте појављују се сочни биљни тонови, скромне маслинасте боје и други зелени гелови.

Сиви тонови су били невероватно тражени зими, али у лето ће остати релевантни.Изгледају посебно лепо са металик.

 • Метални ексерии даље в мода.Међутим, 2018. године, стилисти су се кладили на мат финиш.За то користите гел за полирање у злату или сребру уз одговарајуће трљање.

Модна маникура са гел лаком за сезону

Девојке су веома променљиве у својим укусима, воле нове производе и свеже трендове.Зато стилисти више воле да дијеле мондени маникир 2018 за сезону.

Маникир пролеће 2018 - Цвеће и гранчице

Пролећна сезона 2018 донела је препород модном свету.У тренду цветних мотива који се могу видети свуда.Сфера маникуре не заостаје и нуди модерним женама различите дизајне базиране на цвијећу и гранчицама.Женско изгледа дизајнирано са пролећним цветовима: тулипани, нарцисе, висибабе.У принципу, можете нацртати најједноставнији цвијет, чак и камилицу, и употпунити га декорацијом, као што су каменчићи.

Гел лак за прољеће 2018 цртежи

Маникур Лето 2018 - слатко Слатко цвеће и лептири са улошком

Светао дизајн Свеет Блоома постаје све популарнији. Волуметријска технологија привлачи пажњу својом свестраношћу. Уз то, можете створити апстрактне и замршене обрасце, имитацију драгог камења. Модни дизајн не би требало да садржи непотребне детаље, све би требало да буде умерено.

Летнаа маникура 2018: гель дла фото-гел в стиле Свеет Блоом

Током протеклог љета, скоро сви су научили да на ноктима цртају стилске лептире и вретенца. Ове године се летњи дизајн мало промијенио и постао елегантнији. Инлаи је дошао у моду, а лептири су почели да се украшавају раскошним обојеним каменчићима и микробазинама.

Маникур Фалл 2018 - минимализм и геометриа

Можете украсити нокте геометријским узорцима. Савршено се уклапају у такав савремени стил као минимализам. Што је геометрија једноставнија, то боље. Да бисте створили јасне геометријске линије, мајстори за нокте користе разне алате: траке, четке различите дебљине.

Маникур зима 2018 - мат дизајн с камни

Све више девојака преферира матирани маникир, допуњен камењем. Ова опција ће употпунити слику зимског одмора. Такав дизајн у тамној верзији изгледа посебно лепо.

Веддинг маницуре 2018

Свадбена маникура 2018 није само класична изведба сервисне јакне, већ и могућност коришћења различитих варијација. ОригиналИзгледа као маникура на месецу, коју обожавају многи фасхионисти.У дизајну се могу користити и модерне новине - акрилни прах и волуметријски детаљи и цвијеће на ноктима на камену.Невероватно импресиван фан-француски.У овој изведби, плоча нокта је прекривена транспарентним лаком, а врх је уоквирен бојом.Ако је вјенчаница одабрана да заобиђе строге класичне каноне, маникир може бити свијетао и привлачан.

[флат_аб ид = ”5 (]

Маникур 2018 фото.Нови дизајн за кратке нокте

Нова сезона нас поздравља са широком лепезом дизајнерских идеја и ово наравно не може бити срећно.Сада ће свака девојка моћи да се истакне и нагласи своју индивидуалност.Шта ћете изабрати овај пут?Скроман лаконски дизајн или светао, привлачан дизајн?

На нашем сајту су представљене новости које одају нову модну сезону.

Гел лак за нокти 2018

533)

Фото: Хов то маке а модерн модерн маницуре542]

Мода 2018: пругасти дизајн на полирању гела (фотографија ноктију корак по корак)

Види такође нови преглед модног маникира 2019. године.Све актуелне вести и трендови.

Часови за видео маникир

Видео лекција: Како направити маникир помоћу технике ВАТЕРВАИ

) Видео: Експресни маникир за влажне гелове за полирање

Видео туторијали о стварању модерног маникира са ефектом дима) Видео лекција “Јуици Оранге”