Мермерни маникирни лак: мермерни нокти, камени нокти. Како то учинити?

У новој сезони, необична, али не и вулгарна маникура је релевантна. Данас ћемо говорити о новом тренду који је освојио срца многих стилских лепотица. Девојчице се све више обраћају мајсторима сервиса за нокте да би створиле мермерни ефекат на ноктима. У ту сврху користе се лакови више од двије боје, формирајући занимљиве апстрактне узорке на ноктима који подсјећају на текстуру природног камена. Покупили смо најзанимљивије варијанте дизајна камених ноктију, као и корак-по-корак фотографије и едукативни видео, тако да можете сами направити сличан маникир са гел лаком код куће.

Цонтент:

  • Модерна новина: маникир за полирање мермерног гела
  • Техника маникуре мрамора: како се производи код куће
  • Мермерна маникура: колекција фотографија

Модерна новост: маникир за полирање мермера

Маникир са мермерним дизајном је стилски новитет за сезону 2019. године. Овај дизајн одлично изгледа на кратким и дугим ноктима.

Извођење технике мермерне маникуре на различите начине. Најпопуларнија метода наношења мермерног узорка је употреба воде. Такође, апстрактни обрасци се добијају када се користи филм за храну или специјални гел-лакови.

Класическаа мраморнаа маникура, фото

Користећи гел за полирање да бисте створили ефекат мермерног чипса, ово је вероватно један од најједноставнијих начина за украшавање ноктију код куће. Често кориштени лак је црни, плави и бијели. Бели мермерМаникура изгледа веома елегантно и одлично за лежеран изглед.

Мрље зелене боје изгледају не мање импресивно, уз помоћ којих се може добити имитација малахитног драгог камења. Плави маникир у “каменом” стилу изгледа елегантно. Вода се користи за мешање гела. Стављајући прст у воду, можете видети како је он тренутно обавијен лаком.

Мермерна маникира в темних цвета, фото

Колор мраморни нокти, фото

Техника мермерна маникура: како се ради код куће

Они који желе да изводе мермерни маникир на воденој бази код куће могу користити наше напојнице. Такође, на Интернету је објављено много занимљивих видео записа са напоменом како направити мермерни маникир за дуге или кратке нокте.

Мермер на нокте с гелом за поливање

Опција 1: стварање „водене“ мермерне маникуре

Да би се извела модерна маникура, потребно је припремити два контрастна лакта, масну крему за руке, посуду за течност и чачкалицу за зубе.

  • Прва фаза укључује припрему плоча за нокте;
  • Даље, прсти, без утицаја на нокте, се подмазују масном кремом. Ова процедура ће помоћи да се лак лак уклони са површине коже.
  • У посуди напуњеној водом, морате наизменично испуштати одабрану нијансу лака и одмах формирати потребну шаблону са чачкалицом.
  • Увуците нокат у лакирани филм.
  • Очистити кожу близу нокта од филма са памучним јастучићем,Претходно натопљен средством за скидање лака за нокте.
  • Горе наведене манипулације треба обавити на свим ноктима.

Модеран дизајн камена, фотографија

Опција 2: Стварање мермерне маникуре помоћу паковања

) Извођење мермерне маникуре може бити другачији начин.За то вам је потребан мали комад пластичне врећице (око 5 к 5 цм) и двије боје боје.Комад полиетилена мора бити згужван у руци.

Основни лак се наноси на припремљене нокте, који се морају темељито осушити.Након што се премаз осуши, нокти су прекривени различитим бојама лака.Без чекања да се премаз осуши, неопходно је створити шаблон на нокту помоћу врећице.Да бисте то урадили, употребите пластични комад да додирнете нокат и, без држања, одмах га уклоните.Резултат је занимљив узорак који подсјећа на текстуру мрамора.

Мермерна конструкција троугластих ноктију помоћу гел полира

Мермерни маникирни гел лак: лекција за израду видео ноктију помоћу паковања и три лакта

]

Опција 3: креирање мермерне маникуре код куће (фотографија корак по корак)

Узорак готовог мрамора на ноктима

Корак по коракфотографија извођења мермерног дизајна ноктију

Видео лекција: тајна извођења мермерног дизајна

Опција 4: стварање мермерне маникуре са гел полиуретима и четком

направите камени маникир помоћу мачеанд гел лакове и ,

Марбле маникир: фото колекције

Извођење прекрасног, трендовског дизајна ноктију у присуству Интернета и велика жеља да се савлада нова техника није нимало тешко. На интернету можете пронаћи видео лекције и фотографије било које прелепе маникуре корак по корак. Треба имати на уму да је резултат који је настао готово немогуће поновити. Ово је врхунац ове технологије. Често је дизајн мрамора комбинован са маникираром, изгледа веома лепо. Могућност стварања занимљивих дизајна маникура за кратке нокте и дуга ће вам помоћи да значајно уштедите на путовањима у салон за нокте!

Марбле-маникур

Дизајн мраморного цвета

Каменниј маникур

Количество камен-дизајн

Опције за дизајн мермера

Красив маникур с ефектом камена

Можности дизајна за мермерни маникир

Дизајн мрамора с гелом и кистом

Елегантна обложка с мраморним ноктием златом

Ефективна мермерна маникура

Опције за извођење пројекта мермера

Мермерна маникира на триангуларни дърви нокти

Дизајн мрамора у пастелним бојама

Светлиј дизајн с ефектом камена

Мраморна маникира с тамними гелови

Класическаа черно-белаа маникура

Гел лак: камен-дизајн

Маникур с цветами

Мраморнаа маникура дла кратких ноктов

128]