Модеран маникир 2015-2016: трендови пролеће - лето, дизајн

Добро ошишане женске руке увијек су привлачиле пажњу мушкараца, а њиховим власницима је дато самопоуздање. Захваљујући таквој пажњи на ноктима и њиховомдизајну ,нови трендовинису прошлиманикуру .

Многе фасхионисте са почетком нове сезоне заинтересоване су за: које боје, дизајни и облике ноктију ће бити најрелевантнијеу пролеће-у летоу2015-2016години?

Трендови у свету маникира пролеће - лето 2015-2016

 • Природност и природни мотиви

Усу тенденцијеприродне форме и импутиране дужине, што значи да нема стајлета и оштрих квадрата! Боље је дати предност овалним и бадемастим ноктима. Ако желите квадрат, онда нека буде мекан. Нормална дужина достиже 2 милиметра, али ће кратки мариголди изгледати најбоље. Ако се ради о продуженим ноктима, њихова максимална дужина не би требала прелазити 5 милиметара. Чак и ако нокти нису стварни, нико не би требао знати за то.

Један од главних извора инспирације за креативност дизајна у2015-2016је природа. Тема природе је посебно снажно развијена у пролећном маникиру.

За љубитеље скромности у одабиру одеће, која ове сезоне укључује тамну палету тонова,модерна маникураможе бити изабрана храбро, необично и ведро, нијансе роса или хладног зимског неба, које најбоље одговарају класичној слици.

Такодје ће бити2015-2016 златна мода маникир за кратке нокте. Јесен је инспирисао дизајнере ноктију да створе златне нијансе маникира. Може бити лак или чак специјалне налепнице које се могу купити у салону или онлине трговини специјализираној за парфимеријске производе. Таква преференција савршено ће допунити слику у прашкастом тону.

 • Разнообразие на тонове

Бургундија, тамно зелена, ватрено црвена и љубичасте боје пронашле су своје место у овом тренди маникиру ове године. Такавмодни маникирће бити најбољи додатак елегантном зачињеном прамцу.

 • Повдер Еффецт

Поред тога, на врхунцу моде у2015-2016години бићеманикуратона коже, или како се то назива у круговима лепоте, у Ниуд стилу. Прашак невен ће украсити било коју слику, од скромне дјевојачке до одважне вечери или клуба. Најбоље од свега, природне нијансе маникура изгледају на препланулим рукама и кратким ноктима.

 • Разноцветние драже

Ово је, заузврат, један од највећихтрендова у маникиру сезоне 2015-2016 . Вишебојни маникир се најбоље носи током љета, али чак иу хладним данима, зими седећи, гледајући кроз прозор на сњежне шипове, свидјет ће вам семодерна маникура , јер ће вас, попут шарених шарених прстију, подсјећати на љето, а умирити ће вас љети и умирити. тјера вас да са поштовањем чекате сунчеве зраке.

 • Стара познаница је гел лак

Гел лакјош није поништен. Још више Шелакпостаје популаран из године у годину.Упркос његовом познавању и недостатку једноставности, он је најпогоднији и најекономичнији начин да изгледа добро уређено и изабере разне варијациједизајна ноктију .Није битно које од наведених нијанси изаберете приликом маникирног поступкагел-лак .Запамтите - она ​​је увек прикладнија од уобичајенеманикуре .

Модна маникура: трендови, модерни мотиви, дизајн

 • МАНИКУРА ИЗ КУЋА МОДЕ 2015-2016

) маникирје изабран за моделе у познатим модним кућама.Познати модни дизајнери дају предност маникиру Нуде стиле, очигледно тако да ништа не одвлачи пажњу гледалаца од хаљина.И бесмртна француска маникура изгледа савршено.Природна боја ноктију ухваћена је међу фасхионистама.

 • МАНИКУРА НАИЛ-СТИЛИСТА 2015-2016

За разлику од водећих дизајнера, стилисти ноктију нуде свијетле боје и необичне облоге ноктију.Најпопуларнији у2015-2016, маникиршећерни нокти.Нокти су прекривени ситним пијеском различитих боја.Ствара ефект ноктију шећера.

Маникир са термо лаком није мање популаран.Термолаклови мијењају боју у зависности од температуре ваздуха.Невероватан ефекат настаје у тренутку преласка из једне боје у другу.Овамодна маникураје већ изабрана од стране многих модерних жена широм света.

 • ГЛИТТЕР МАНИКУРА

Глиттер је на врхунцу ове године.То је искра,од синтетичког материјала. Коришћење глиттара различитих облика сматра се веома популарним. Изгледа прилично импресивно и веома привлачно.

 • ЛУНАР МАНИКУРА

Моон маникир се појавио прошле сезоне и постао прави конкурент класичној сервисној јакни. Ове сезоне популарне комбинације пистација и каки, ​​ружичасте и кестењасте боје, као и прелазак боја модерног наглашавања светле пруге.

 • СПАЦЕ МАНИЦУРЕ

Космос је одувек био нешто мистериозно и привлачно, па је маникир у свемиру заузео своју позицију на листи модних трендова . На ноктима могу приказати галаксију, планете, комете, звезде. Такав маникир ће дефинитивно изгледати елегантно и креативно.

 • МОДНИ ФОРМУ И ДУЖИНА НАИЛС

Све донедавно све модне жене трчале су у козметичке салоне како би изградиле дуге нокте, али не данас. Сада су дуге нокте уступиле мјесто омиљеним ноктима кратким и природним обликом. Квадратни чавлићи замењени су овалним, а 2-инчне оштре "мачје канџе" уступиле су место кратким и практичним облицима.

А оне девојке које се не могу опростити од дугих ноктију, стилистима се саветује да промене облик ноктију на овалну. Заокружени завршава не само у моди, него и рјеђе.

Све девојке желе да изгледају сјајно, али шта нас, без обзира како маникир, ова женска шала, чини срећнијим? Пратимотрендовеове и ове године. ТакођеПогледајте чланак о новом маникуру 2017.

Која боја је боља од осталих?

  \ т
 • Игора Роиал (Игора)
 • \ т
 • Мајирел
 • \ т
 • Голдвелл
 • Гарниер Цолор натуралс
 • \ т
 • \ т
 • Авон Адванце Тецхникуес
 • \ т
 • \ т

Приказ резултата

Учитавање ...

\ т