Модне торбе: 6 трендови јесен - зима 2016 - 2017

Ове јесени биће много нових трендова у одећи.Мода за додатну опрему ће се променити у складу са тим. Свијетле боје, необични облици и промјене које се дотичу чак и класичног стила постат ће популарне.

У овом чланку ћемо говорити о додатку, без којег модерна девојка не може.Наравно, причат ​​ћемо о модним торбама.

Садржај:

  • Шест модних трендова Јесен - Зима 2016 - 2017
  • Коју торбу одабрати за сваки дан?
  • Модне торбе: фотографије модела из колекције јесени - зиме 2016 - 2017

Шест модних трендова јесен - зима 2016 - 2017

  • 13) Модно сребро

Сребрне торбе су веома популарне ове јесени.Можете изабрати за себе било коју верзију овог женског прибора: вечерњи минијатурни квачило са каменчићима и металним премазом, модеран сребрни руксак или торбу за пословну торбу.Сребрне торбе се могу назвати универзалним.Нећете морати да размишљате са чиме ћете га носити.Сребрна нијанса се савршено уклапа у било коју боју.

Модне торбе у бојама сребрне јесени - зима 2016 - 2017, фотографија.

  • Бијеле и ружичасте вреће

Мало више о трендовским бојама врећица јесенско-зимске сезоне.Друга најпопуларнија боја 2017. је романтична ружичаста.Торбе ове модерне нијансе налазе се у најновијим колекцијама познатих италијанских и америчких кустоса.Иначе, ружичаста се добро уклапа са многим бојама: црном, белом, сивом, љубичастом, црвеном, плавом и жутом.Стога, ружичаста торба добро пристаје у вашуеверидаи вардробе.

Бијеле кожне торбе неће бити мање модерне.Иако бела није најпрактичнија боја и највероватније за свакодневну употребу, таква торба неће радити, али за посебне прилике такав додатак би био сасвим одговарајући.Облик вреће није важан.

Модне ружичасте торбе за јесен - зима 2016 - 2017, фотографија.

Тренди белие въпроси за јесен - зима 2016 - 2017, фото.Вхите.

  • Врећице са ланцем

У 2017. торбе с дугом или кратком дршком /појасом неће бити модерне у обликуланци.Комбинована верзија је такође могућа: део ручке је израђен од коже, а део је ланац.Ова торба има своје предности: изгледа веома елегантно, осим што је ланац отпорнији на ношење од обичне коже.Али недостаци такве торбе су такође доступни.Торбе са дебелим ланцем су прилично тешке и незгодне за употребу.

Тренди възрасти на ланът осени - зима 2016 - 2017, фото.

  • ОВЕРСИЗЕ

Овај модеран израз ће бити на саслушању више од једне сезоне.За женске додатке, он је, чудно, такође повезан.Следеће године, у продавницама ћете видети много расутих, великих торби за квачила и женске торбе величине целог кофера.Ствари и прибор су веома велике - нови модни тренд.Неки људи воле ове торбе због своје пространости, а неки можда нису задовољни својом тежином.Међутим, величина ове величине ће се наставити још неколико сезона.

Модне торбе "превелика" јесен -Зима 2016 - 2017, слика.

  • Врече величине мини

Напротив, овај модни тренд охрабрује све девојке да прегледају садржај својих кесица и оставе сав вишак код куће.Заиста, у таквој мини торби стане само мобилна и кредитна картица.Ово је веома погодна варијанта торбе за излете у ноћни клуб.Таква мини врећа се може монтирати на појас или на мали ремен у облику петље.

Модне торбе "мини" јесен - зима 2016 - 2017, фотографија.

  • Врече сличне цилиндру

Необичан облик кесе је дошао у моду.Један од занимљивих модела је и цилиндрична врећица, која се понекад назива и "буре".Може да прими много потребних ствари, али са стране изгледа прилично компактно.Овај облик је погодан за пословне торбе, као и за спорт и пут (као што је у понуди онлине трговине Риукзацхок).Ова модел торба је универзална, може се носити као и обично у рукама и на рамену.

Тренди баг "цилиндер" аутумн-винтер 2016 - 2017, пхото.

Коју торбу одабрати за сваки дан?

Најбоља опција за свакодневну торбу ће бити модел с двије ручке у облику квадрата или правокутника.Такав модел се често назива модна ријеч "тоут".Веома удобне за свакодневну употребу су и торбе средње величине са нараменицама.Захваљујући практичности ових модела врећице остају релевантне и обожаване од стране многих дјевојака већ дуго времена.Ако погледате нове форме, онда постоји добар компромис између њихМодни трендови и свакодневни живот могу бити оригинална врећа.Погледајте занимљиве фотографије 2017. за сличне торбе на фотографији.

Тренди тоут багс фор фалл-винтер 2016 - 2017, пхото.

Модне торбе преко рамена јесен - зима 2016 - 2017, фотографија.

Тренди баг "баг" осень - зима 2016 - 2017, фото.

Да бисте додали оригиналност неформалном изгледу, можете одабрати класичне моделе торби, али направљене уз додатак неких занимљивих детаља: модни накит, асиметричне пруге, ресице, занимљиве копче, обојане траке или друге декорације.

Тренди тоут багс фор фалл-винтер 2016 - 2017, пхото.

Модне торбе: фотографије модела из колекције јесен - зима 2016 - 2017

Тренди торбе јесен - зима 2016 - 2017, фото.

Тренди баг "баг" осень - зима 2016 - 2017, фото.

Тренди багс аутумн - винтер 2016 - 2017, пхото.

Тренди багс аутумн - винтер 2016 - 2017, пхото.

Тренди багс аутумн - винтер 2016 - 2017, пхото.Погледајте и нови преглед Модне торбице 2018.