Модни маникир за венчање 2015-2016: трендови, идеје, фотографије

Недавно смо сазнали за модне трендове прољеће /љето 2015. и данас ћемо ојачати правило да при креирању вјенчане слике све треба бити савршено. Дословно је сваки детаљ важан, од хаљине до врхова ноктију.Вјенчани маникирне би требао бити само лијеп и модеран, већ се савршено уклапа у цјелокупни концепт слике или чак цијели догађај. Размислите о трендовиматрендова маникуре вјенчањакоји се нуде у прољетно-љетној сезони2015-2016 , као и прилагођена рјешења за дизајн ноктију за вјенчање.

Модни маникир за венчање 2015-2016: трендови

Заманикуру венчања , опште тенденције су карактеристичне за дизајн ноктију 2015 година. Актуелне пастелне боје, златно фолије, перле, маникир „чипке“, креиране уз помоћ маркица, умјетничких, мат маникура и других врста. У​​фотографијиприказане су главне технике извођења маникирске моде у2015-2016години.

Важно је напоменути да је један од модернихтрендова маникуре у венчањуове године уредни кратковидни нокти.

Вјенчање маникура за кратке нокте

Вјенчана маникура на кратким ноктима изгледа природније, она ће одговарати софистицираним девојкама са одличним укусом и осећајем за стил. Облик ноктију може бити правоугаоног облика и благо заобљених ивица.

Свадьба маникура с рхинестонес

Традиционалниманикир за вјенчањаможе се диверзифицирати украшавањемзастој, бисери или перле. У зависности од ваших преференција, њихов број може бити другачији, али ипак не бисте требали гомилати превише камења. Ако користите превелике каменчиће, могу се држати хаљине.

Популарни асортиман прибора који се користи за дизајн ноктију су лукови. Савршени су за креирање класичногманикира за вјенчања .

Традиционални симбол љубави, срце, може се приказати на ноктима младенке. Могу се извући помоћу специјалних танких четкица или шаблона.

Добри мајстори у умјетничком маникуру могу створити права ремек-дјела на ноктима. Уфотографијиможете добитиидејеза стварањеманикира за вјенчање . Да бисте направили маникир за невесту, можете користити разне симболе за венчање: прстење, беле голубове, цвеће и разне натписе.

Недавно, многи парови више воле да одржавају тематске свадбе. Ово је занимљиво и за себе и за позване госте. Хаљина, свадбени шминка и свадбени букет, младожењино одело, декорација хале, позивнице за венчање и многе друге ситнице бирају се у складу са датом темом венчања. Пожељно је даманикир за венчања поклопио се са општом темом свечаног догађаја. На слици је приказаноидеја за венчање маникиранајпопуларнијих тема свадбених свечаности: ретро, ​​дудес, тиффани, цхицаго, бохо, цхебби цхиц и други.
  • За ретро маникир : користите лак за нокте, класичну јакну или полка точкасти узорак.
  • Маникир на тему "стил" : различита светлост и неочекивана комбинација боја и украса.
  • Маникир Тиффани стила : заиста деликатне ружичасте и тиркизне нијансе, чипке и лукове.
  • Чикаго маникура из 1930-их : овај тип маникира карактерише црна боја лака, и каменчићи, чипка и перје.
  • Маникура у стилу Боха : то су пре свега замршени и необични украси и шаблони на ноктима.
  • Отрцани шик маникир : прелепа верзија венчаног пролећног маникира, са пригушеним пастелним нијансама и присуством цветних орнамента.