Модни отисци на ноктима 2019

Нове ствари у маникиру појављују се са завидном брзином.И уопште није неопходно да се нијанса лака или модеран отисак на ноктима уклапају у панталоне, сукње, сундресс или комбинезоне.Главна сврха маникуре је да нагласи личност даме, да нагласи њен стил и савршенство.Модни отисак на ноктима 2019 може бити различит, али сами нокти морају бити кратки и заобљени.

ТОП-1 принт на животињама на ноктима

Животињски отисци у модном свијету ове године су релевантнији него икад.Леопард штампа на ноктима је такође важна ове сезоне.Због тога можете безбедно да експериментишете са различитим верзијама шаблона на ноктима на ову тему.На пример, на ноктима направите мрље од гепарда, зебре или далматинца, а можда и отисак змије, и будите у тренду.Животињски маникир је прави хит сезоне, способан да нагласи личност даме, да пружи оригиналност њеном имиџу.Овде има много опција, тако да свака жена може да изабере најбољу опцију за себе.

ТОП-2 ПОП-АРТ

Поп-арт маникироне девојке које воле да експериментишу.У њему доминирају свијетле боје и најсмјелије комбинације.Ограничења треба да остану негде са стране, јер што су ти нокти приметнији и светлији, маникир ће бити ближи поп арту.Овде треба да изаберете најсветлије нијансе: црвена, зелена, плава, жута, итд.

ТОР-3 Импресионизам

Није потребно бити професионалануметникстворите лепоту на ноктима. Наравно, маникура у овом стилу није само предивна слика на ноктима, већ и прилика да се нагласи ваш индивидуални стил. Овај тип маникира погоднији је за креативне појединце, као и за жене које цијене умјетност и креативност.

ТОП-4 Фриза

Тешко је поверовати, али једноставна трака може створити јединствен маникир. Сви салони за нокте ове сезоне активно користе траке. Али чак и иста трака неће бити иста за два представника поштеног пола, јер вам омогућава да креирате заиста јединствене дизајне, креативне и јединствене.

ТОР-5 Минималисм

Минимализам је увек био и остаје у тренду у свим областима, а маникир није изузетак. Бирајући минималистички маникир, свака девојка ће бити модерна и модерна. Такав маникир се може сматрати универзалним, јер се уклапа у сваку слику, било који стил одеће. Без обзира на дужину нокта, она ће увек бити у тренду. Невјеројатно је њежан и природан. Ове сезоне на врхунцу модне елеганције и скромности.

ТОР-6 Тропицал Фруитс

Свака жена жели да нагласи своју индивидуалност одабиром елегантне и светле маникуре. Тропско воће - савршено решење за летње време, када сви сањају о одмору на плажи, као ио сочном тропском воћу. Овај дизајн ће свакако привући љубитеље минимализма, који су сви сјајни и необични.

ТОР-7Минималистички отисак воћа и јагодичастог воћа

Маникир, где има воћа и бобица мале величине, је тренд сезоне.Такав маникир је посебно релевантан за почетак лета, када желите толико упити у тропски рај.Воћни маникир у тренду иу другим сезонама.Дизајн са бобицама и воћем може учинити било коју слику светлијом, креативнијом, индивидуалнијом.

ТОР-8 Птице

Маникир с птицами, когато ластина, фламингос, папагаа, сове, огне-птици актуальние в качестве.По правилу, позадина у њој је неутрална да би се фокусирала на главни елемент - птицу.Ако је зима, буллфинцхс се појављују на ноктима, у љетњем периоду је важна слика ластавица.

ТОР-9 Минијатурни цветови

Мали, али прелепи цветни мотиви у маникиру је новост ове године.Посебно су лепи тулипани, сакура, божури, тратинчице, кукурузице, руже.На ноктима ће сваки цвијет изгледати лијепо и оригинално.Такав маникир ће увек бити релевантан, индивидуалан, наглашава стил и личност сваке девојке.Маникир нежан и елегантан, погодан за сваки стил.

ТОР-10 натписи

Популарност натписа на ноктима убрзано расте.Свака девојка настоји да своју поруку пренесе на маникир, који јој је тако близу.Сада се прави много различитих налепница, тако да је лако одабрати праву опцију за себе.То могу бити појединачни знакови, ријечи или цијеле фразе.Таква декорација даје поље фантазије и самоизражавања.