Модни трендови у шминкању: дивне омбре усне (амбер)

Израз “ омбрезначи“ сјена ”на француском. Данасомбре( ћилибар ) је једна од најпопуларнијих и модерних техника у маникиру,шминкаи бојање косе. Једном ријечју, обични нокти, коса, а сада и усне, је прошлог стољећа. Тродимензионалниомбре( амбер ) ефекат се користи за стварање подбухлих и привлачних женских усана.Усне омбре/ јантараизгледају заиста веома изражајно и привлачно, привлачећи погледе пролазника.

Популарне Омбре /Амбре боје за усне

За стварањеомбре/ усана ићилибара , може се користити најразличитија палета боја. Можете створити додатни визуални волумен усана уз помоћ глатке транзиције два или три нијансе ружа који су блиски тону. А то можете учинити још храбрије, узети намјерно контрастне боје и створити слику у стилу поп арта, као да се спушта са слике Андија Вархола. Уфотографијама ,приказани су омбре/ ћилибар , направљени различитим методама.

Једна од најпопуларнијих боја за стварањеомбре усанаје љубичаста. Да, не црвенкасто, не црвено, већ светло љубичасто! Љубичасте усне су прилично храбре и необичне, кажете, али са правом шминком, оне изгледају прилично модерно и лепо.

Једноставна техника за извођење усана са омбре /амбер ефектом

Главно правилоомбре/ амбервлажи прије наношења тона. Да бисте то урадили, можете користити уобичајени балзам. Последа би га апсорбовали, потребно је исцртати контуру, затим нанијети руж за усне или сјај (један тон над другим, почевши од тамне нијансе). На крају поступка, користите чисту четку како бисте нијансе лагано претварали нијансе до појавеефекта омбре/ ћилибара .

Техника омбре (амбре) на усне

Модеран Омбре /Амбра шминка, фотографија

Неколико примерафотографија усана са омбре/ амбер . Пажљиво комбинирајте омбре технику и остатак шминке. Нагласак треба да буде само један, у овом случају на вашим уснама. Иначе нећете изгледати елегантно, већ смијешно. У свему мора бити присутан осјећај пропорције. Опција која доноси победу би била комбинацијаомбре/ амбераусана са шминкањем у оку ниског кључа у пастелним бојама, или само довољно да се направе трепавице маскаром.
  • Учинак омбре (амбер) на усне