Нађите мужа након 30 година: упутства за употребу

Младе девојке често чују од својих породица да прво морају да дипломирају на универзитету (по могућности са почастима), затим да нађу престижни посао, напредују у каријери итд.И често се трудимо да спроведемо овај програм, гурајући лични живот у други план.Али живот у међувремену пролази, а често и ми.У одређеном тренутку престајемо, осврћемо се на себе и разумемо.Изгледа да је лијепа, наизглед паметна (с дипломом), наизглед успјешна, али нешто недостаје.Наш инстаграм се ломи са фотографије са срећним ожењеним пријатељицама и њиховом децом, а увече нас чека празан стан или у најбољем случају мачка или пас.И шта да радим?Одмах, очигледан одговор сугерише: треба да потражите мужа и да добијете породицу, али постоји веома велика нијанса.Након 30 година, проналажење мужа није тако лако.Сви "пристојни" људи су већ ожењени."Аби вхо" није потребан.Морамо ријешити тежак проблем.

Нађите мужа након 30 година: од кога да изаберете?

Покушајмо да одлучимо коју ћемо изабрати?

  • "Млађа генерација"

То су још увијек неудате младе особе у доби од 23 до 25 година.Али, по правилу, они гледају своје савременике или чак и млађе девојке, и не треба вам “инфанте”.Дакле, у овом случају, мало је вероватно да се нешто може догодити.

  • Разведени 40-летни мушкарци

Изгледа да је опција прилично добра.Они су се одиграли, са богатим животним искуством иза њих, али ова „медаља“ има ману.Прво, они заиста не желе да се врате у базу брачног живота.Друго, хоћешљубоморан на прошлост.

  • 30-летни карикатели

У суштини, они су исти као ви. Рано су почели да граде каријеру која је касније "отишла узбрдо", али није било времена за породицу. Ово је само ваша опција, али она није тако једноставна као што се чини. Са мушкарцем "каријеристом" живјети није лако. Морат ћете се носити с „часним“ другим мјестом, јер ће ваш први посао увијек бити ваш омиљени посао.

Али није све тако тужно! Постоје предности у браку након 30 година.

68% мушкараца у доби од 30 година већ је у браку. На крају крајева, 32% и даље остаје без посла. Само треба да изгледају добро.

Где траже супруга након 30 година?

Прво мјесто у рангирању мјеста за потрагу за младожење је заузето радом и свиме повезаним с њим. Погледајте ближе невјенчане колеге и партнере или клијенте компаније у којој радите. Такође, будући супружник може бити упознао, бити на пословном путу, на пословном тренингу, семинару, итд. Друго место у рангирању места за излазак са потенцијалним животним партнером заузимају друштвене мреже. Баналан начин упознавања, али понекад функционише. Али не би требало да постанете самостални и да останете код куће радећи само друштвени напад. мреже и сајтове за упознавање. Идите у пабове, спортске барове, на разне догађаје, у хокеј или фудбал, у фитнес клуб. Запамтите, што више јавних места посећујете, има више шанси да коначно упознате човека својих снова. Обратите пажњу на свакодневно окружење. Одједном ћете бити сретни, а „дивни“ сусјед ће живјети у вашој кући.Можете срести човека било где: на бензинској станици, у супермаркету или на паркингу.Главно је да се не мешамо и понекад преузмемо иницијативу.Примијетио је доброг неожењеног мушкарца, само разговарао с њим.На пример, замолите за савет или неку врсту помоћи, а онда му се неколико пута насмешите, дајте комплимент како је "диван" он, итд.Ако га закачите, он ће преузети иницијативу и подржати разговор.Али главна ствар овде је не претјеривати и не бити наметљива, све би требало да изгледа природно.

Повољно време за датирање може се назвати одмор.На одмору су сви опуштени и отворени за комуникацију.Само немојте летети на одмаралишта породичног типа као што су Турска или Бугарска.Изаберите дестинације за самце: Вијетнам, Тајланд, Гоа, Чешка Република, Енглеска, Немачка, итд. Услугу можете користити за претрагу путничких пратилаца прије путовања, а сада их има много.Још једна одлична прилика за дружење нуде компаније за организовање "партија за упознавање".Могу се лако наћи и на интернету.Како провести вечер код куће, зашто не покушати на сличан експрес парти на амерички начин.

Какво год место да изаберете да упознате човека, запамтите три главна правила,како се вјенчати ако сте старији од 30 година .

Основни принципи проналажења супруга након 30 година

Ови принципи су веома једноставни и познати свима, али понекад их је потребно поновити, јер често правимо исте грешке.Прво правило када тражите мужакоје треба слиједити. Мушкарци воле своје очи, тако да се морате бринути о себи и изгледати не баш савршено, али барем привлачно. Друго правило звучи помало чудно, јер је у супротности са главним циљем. Звучи овако: "Не тражите мужа!" Само разговарајте са мушкарцима, кокетирајте, али немојте трчати испред парне локомотиве, не испробавајте његово презиме, не размишљајте након првог састанка какав ће отац бити, Страствена жеља жене да се уда за мушкарце врло брзо примети, а то их одбија. Стога, за почетак, само комуницирајте, као да нисте 30 и та особа је ваша посљедња нада, већ 18 година и ви сте још увијек испред. Главна ствар није да се задржава.

Ово подразумева треће правило успешне потраге за мужем. Не тражите много од човека одједном. Поготово након првог састанка. Чак и после десетог, не захтевајте "озбиљне намере", иначе ће побећи. Главна ствар у вези је лакоћа. И жељени резултат ће доћи сам од себе, ако тачно упознајете „своју“ особу.